torsdag 24 december 2009

God Jul och Gott Nytt År !

Tar mig lite ledigt och återvänder igen efter ledigheten i samma fart som innan ! Ha de !

PS:
Ni vet väl att tomten var från nuvarande Turkiet ?
DS.

PS2:
Nej, det är inte jag !
DS2.

Sancak Beyi Emre

fredag 18 december 2009

Tappat ansiktet en gång för mycket... o skjuter sig i foten...

Jag blev glad över att före detta DTP:are bestämde sig för att inte avgå. Det skulle bidra till att dialogen kunde fortsätta. Men vad hände ? Man bekräftade anledningen till parti förbudet, som nu är överdrivet legitimt och tydligt. Man hävdade att Apo beordrat att man inte skulle avgå. Då undrar jag, är man politiker som lyder till folkets vilja eller är man en terroristledares slavar ?

Tror man att detta handlande kommer att minska föraktet mot dessa ? Kommer detta leda till dialog eller till mer splittring ? Hade man återgått utan den idiotiska kommentaren, som POLITIKER och inte husdjur för en kriminell tomte bakom lås och bom så hade man slagit undan många argument och graderat sig för sympati från utlandet. Men icke. Man är lika hjärndöda och inne på samma sabotage inställning. Tragiskt.

Man försökte få det till att man inte skulle avgå från parlamentet, för att bl.a. intellektuella bett och bönat att de skulle stanna. Detta är bara en ursäkt för att deras hot inte fick den slagverkan man hoppats på. Antagligen kommer man provocera på annat håll för att få sin ”offer roll” berättigad. Att det som Apo hade sagt blev det avgörande kan jag inte förstå på något sett. Man vet att allmänheten hatar karln och DTP av den anledningen, man vet att DTP stängdes ner just för den anledningen och det nya partiet kommer antagligen fortsätta i samma linje, som gör att detta kommer dra ut längre, tills samtliga skikt säger stopp och ett alternativ dyker upp. För uppenbarligen har denna doktrinen ingen vilja att se någon lösning. För vad har man bidragit till den hittills ? Anarki och förödelse, som man absurt nog försökt kalla ”demokrati och rättigheter”.

Sättet man gått till väga är inget annat en patetiskt. Ena dagen var man för initiativet och andra dagen kramade man om MHP och CHP för att gemensamt gå emot. Bluffen lyckades inte och man avgår inte och säger att initiativet har fortsatt stöd. Hur tolkar väljarna detta ? Oavsett deras inställning, så svänger man mer än en magdansös höfter. Vet dem själva vad de vill eller väntar de på att den isolerade öbon ska avgöra vad deras öda ska bli ? Kan självman slaveri vara legalt och demokratiskt ? Fri viljan får väl avgöra, men hur ska man motivera sitt överklagande mot förbudet, när man hävdar att man inte har kontakt med PKK ? Handlingar och främst uttalanden gör väl att man skjutit sig i foten, då man själv hjälpt till med bevisbördan…

1 2 3 4

Tragiskt.




Hürriyet Video'larını izlemek için Flash 7 veya daha yüksek eklenti yüklenmeniz gerekmektedir. Yüklemek için tıklayınız!!!


Tappat ansiktet några gånger för mycket


UPDATE:
Ayna behandlas som BDP:s Fredrik Malm, fått skit för sitt hetsande och nästan helt utesluten ur ledarskicktet.


Sancak Beyi Emre

torsdag 17 december 2009

Gurgin: men dem uttrycker bara en demokratisk rättighet ju !

Gurgin och jag har samma hatkärlek som jag och Fredrik Malm har. Gurgin har lösningen på PKK terrorn i Turkiet. Man ska låta alla propaganda (olagligt enligt FR) organ stå kvar, låta anarkister bränna ner städer (inklusive människor) och att DTP, fast de har tydliga band till PKK ska få stå kvar oberörd. Detta menar Gurgin (regionens guldlock) ska lösa konflikten och säkra stabiliteten.

Detta är förövrigt vad Guldlock kallar "demonstration".

Något som förbryllar mig är att han använder ordet ”demonstration”. En demonstration är när man uttrycker sitt missnöje, UTAN VÅLD. Demonstrationer, för att vara lagliga, måste även ha tillstånd. Inget av detta uppfylls i det Gurgin kallar för ”demonstration”. Så den eviga kämpen för MR och demokrati tar inte ställning till anti-demokratiska handlingar, och sopar dem under mattan, så länge han kan lobba för att PKKurder är ”offer för de brutala turkarna, som inte har något bättre för sig än att förtrycka kurder i allmänhet”. Det är samma kille som sa att han inte hade något emot turkar (inte var nazist, rasist eller turkofob). Eller hur ?

I fredags så gick stora folkmassor ut på gatorna och skrek att de skulle upp i bergen och strida med PKK”.
Under samma veva försöker han legitimera terrorism. Hans budskap är, turkarna är så hemska och förtrycker folket, så mycket att de går upp i bergen och utför terrordåd. Därför är PKK ingen terrorist grupp….

O du undrade varför du inte fick jobb och ”skulle bränna ditt CV”…. Ingen med vett i skallen anställer en sådan lirare.

Sen, min favorit del, längst ner på inlägget så citerar han Sveriges mest framträdande träskallar, vänsterpartiet och socialdemokraterna. Kommunister och ett gäng uppköpta ”demokrater”, härligt att du har så stark back-up för din kamp Gurra…

Här kan man läsa om Venedig kommissionens kriterier om när man får förbjuda ett parti.

DTP var juridiskt rätt att stänga ner, men politiskt, idiotiskt. Jag vet att politik och juridik inte ska påverka varandra, men va fan. Lösningen på det skulle ha varit att skydda tex. Ahmet Turk och resten av duvorna, som sagt att han skulle dödas om han tog avstånd från PKK, från svin som Ayna. Då hade man fått ett pro-kurdiskt parti utan koppling till PKK, som inte skulle förarga resten av folket.

Tillägnat till Gurgin och hans lirare:




Sancak Beyi Emre

tisdag 15 december 2009

PKK/DTP eskalerar hotandet i "demokratisk" anda






Min teori slog in. Allmänheten fick nog av terror och djurisk anarkisk beteende. I Mus dog två anarkister och sju skadades. Precis som i Istanbul, så började upploppen direkt efter DTP tal som präglades av slagord för PKK. Detta är inget unikt, landet har fått utstå detta hela tiden. DTP håller tal och upplopp blir ett faktum. Är det någon som fortfarande tvivlar på legitimiteten till att DTP stängdes ?

1 2 3 4

Anarkisterna började som vanligt med att slå sönder hus (privata bostäder), arbetsplatser, bilar osv och självklart kanta dessa med sten och bomb kastning mot både polis och civila. Arbetsplatserna brukar bommas igen när DTP ska hålla tal, för resultatet blir alltid de samma. Men hur länge kan du hålla din inkomstkälla stängd ? Har någon rätt att förhindra ditt levebröd på detta sätt ?

Vissa butiker var fortfarande öppna och människor jobbade som vanligt. Men upploppet urartade (när gör dem inte det) och man gav sig på människor och egendom, precis som i Istanbul. Pistolerna som användes i Istanbul var kolsyra pistoler. När en av arbetarna fick sin arbetsplats och bils rutor sönderslagna och upptäckte att man skulle även bränna ner både bilen och arbetsplatsen (med arbetarna) så agerade han. Skillnaden var att han använde ingen kolsyra pistol, utan skyddade sig själv och sina arbetare med en skarpladdad AK47 (Kalasjnikov, AK etc.) och sköt ner åtta personer, varav två dog. Vart han har fått tag på en automat karbin är ett mysterium. Men även ligisterna drog då vapen, men avvärjdes av sina vettigare kamrater. Skytten greps strax efter av polisen.

PKK:s media uttrycker händelsen som att ”man blev attackerad”, "polisen som började"… Även om det skulle vara sant (utländska medior på plats säger motsatsen) så är väl polisen man ska slåss med, inte civila folket ? Självklart, hur skulle det se ut om man gick ut med att man bränner och förstör folkets egendom, dessutom oprovocerat ? Man uttrycker ju en demokratisk rättighet (enligt dem). Angriparen blir den angripna för att späda ut på offer identiteten som är som starkast bland PKK:are i exil. Det är också detta man är ute efter, man vill starta ett hat mellan turkar och kurder som ska mynna ut i krig. Detta är svårt för de efterblivna i Europa att inse, men man börjar ändå få en hint om vad dessa går för.

Han som sköt ner åtta ligister, kan han åtalas eller kan han hävda nödvärn? En sak står säkert, jag hade agerat på ett liknande sätt under de förhållanden. Brännas levande, eller svälta för att inkomstkällan förstörts ? Han räddade livet på sig själv, sina medarbetare och indirekt sin familj. Det oroväckande är, var fick han tag på geväret och varför hade han ett behov av att ha den på arbetsplatsen?

Jag hade hoppats på att provokationerna inte skulle ge resultat, och det gjorde dem inte, men nu har DTP/PKK engagerat sina ”demokratiska protester” (läs djuriska anarkiska upplopp) till att rent ut hota liv och säkerhet hos allmänheten. O det är dessa som snackar om demokrati och mänskliga rättigheter…

Finns inget annat att kalla det. Djuriskt beteende. Människan är rädd för det okända. O kommer ett djur i mänsklig skepnad för att BRÄNNA DIG LEVANDE eller alternativt ÖDELÄGGA DINA EKONOMISKA FÖRUTSÄTTNINGAR FÖR ETT VÄRDIGT OCH HÄLSOSAMT LIV, så kommer människan att slå ifrån, med alla möjliga medel.

Tänk själv, hur hade ni agerat om en vild björn eller vildsvin vält omkull er i skogen o är på väg att agera utifrån sin natur ?

Allt som händer nu är så onödigt. Allt man ställer till och allt man klagar över, ställer man till för sig själv och tar ut det på den turkiska allmänheten. Jag hoppas att EU har vett nog och fördöma detta handlande. Jag fördömer dödandet, all dödande, men jag förstår varför de skedde. På vilket sett har DTP/ PKK gynnat kurdernas situation ? Gynnar detta kurderna ? Har dem någonsin eller ens nu innan stängningen gjort något för folket ? Eller har dem helt enkelt lagt all energi på att provocera och förstöra ?

Vad kommer det heta nu ? Turkiska nationalister sköt ner fredliga demonstranter ? Dessa kommer kallas fedayeens för demokrati… Vilken demokratiskt uppfattning och syn på mänskliga rättigheter har man då ? DEN demokratin, vill jag varken ha i Sverige eller Turkiet. Jag skulle inte ens unna min värsta fiende DEN demokratin. Demokratin där det är en rättighet att handla djuriskt och anarkiskt bränna ner civil egendom och BRÄNNA MÄNNISKOR LEVANDE. Detta kommer vinklas höger och vänster nu. Lobby grupper kommer ordagrant sälja in sina historier för uppköpbara människor som Claes Nordmark, Evin Cetin osv. och deras tvistade offer historia kommer att vara den erkända historien. Precis så var det även med det såkallade armeniska ”folkmordet”. VAKNA !

PS: Det kanske är ett förolämpande mot djuren att kalla dessa för desamma. Djuren lever efter en abstrakt struktur som människan kallar naturens lagar. PKK (även deras parti DTP) följer ingenting.




Hürriyet Video'larını izlemek için Flash 7 veya daha yüksek eklenti yüklenmeniz gerekmektedir. Yüklemek için tıklayınız!!!


Svårt och se skillnad på demokrati och anarki ? Skillnad på DTP och PKK ? Politik och terrorism ?



Ligister löper efter att ha mött motstånd mot sitt anarkiska brännande.


En tydligare video som visar på anarkins omfattning.


UPDATE:
Två självmordsbombare greps, en i Istanbul och en i Mardin. Fred och demokrati var det va ? 1 2

Yilmaz Erdogan kommenterar (artist)




Sancak Beyi Emre

måndag 14 december 2009

Dance like a Butterfly sting like a bee, rumble young man rumble !


Gurgin är igång. Han har tagit illa vid sig. Jag vet att man inte ska gå allt för långt med människor i hans tillstånd, men han tigger verkligen om det.

På sitt senaste inlägg kallas jag för ”rubbad extremist” och mitt favorit skällsord ”folkmordsförnekare”. SNYFT!

Han försöker bortförklara sitt turk-hat och sin indirekta nazistiska filosofi. Killen, som jag egentligen tycker synd om, är en lustig filur. Han tillhör samtliga grupper med ont uppsåt emot Turkiet (arbetar sytematiskt och kordinerat med dessa) och förespråkar en kurdisk/armenisk broderskap. Gurgin som kallar mig rubbad extremist, för just extrem retorik och urval för broderskapet. Hela identiteten och kopplingen kretsar kring ett förakt mot Turkiet och turkar. Det har inte slagit honom att hans förfäder troligtvis försökte ha ihjäl varandra under den ryska invasionen mot Osmanska riket (troligen blev de dessutom värre). Också därför jag tycker synd om grabben, han har förträngt så mycket… Du allt stark Gurgin Bakircioglu ! Hans förakt har varit så tydlig att pappskallar som Nationaldemokraterna velat rekrytera honom och det säger en hel del.

Kalla mig förnekare? Vad nekar jag till? Jag erkänner inga fiktiva historier. Det är inte heller jag eller den Turkiska staten som spenderar ofantliga mängder pengar för att få ett ”erkännande”. Det är inte heller Turkiet som stänger sina arkiv för forskare. Så vad är det jag nekar till ? Är det egentligen de mina som nekar ?

Den sanna demokraten Gurgin som är anti-turk klubbens fanbärare, som belyser mänskliga rättigheter och då främst yttrandefrihet är en sann ängel ! Förutom när det kommer till att ta avstånd från terrorism som skadar turkar och Turkiet (ASALA och PKK). Yttrandefriheten gäller endast saker som stöttar han och de sinas agenda. Om någon inte håller med honom ringer han runt till Sakine co. Och ber dem blogga om hur synd det är om honom…. Alltid ska du ha rätt…. Förresten, fick du din lögnfyllda artikel publicerad på metro ?! Hörde att hela din värld rasade ihop.

Sancak Beyi Emre

söndag 13 december 2009

Djurparks beteende fortsätter från DTP och vi vet hur media uppfattar det

Jag har ständigt varit orolig över att PKK och DTP:s våldsorgier kommer att väcka en motreaktion från den (hittills) toleranta turkiska allmänheten. Det har funnit indikationer på att folket kommer att svara på anarkisternas härjande och nu har det hänt. I hela landet fortsätter samma sytemastiska förstörelse och djuriska beteende, men i Istanbul blev reaktionen tydlig...

I Istanbul så drog återigen ett gäng DTP:are igång en ”protest” (läs vildsint våldsorgie). Som vanligt så krossade man rutor och kastade Molotov bomber och stenar på allt inom räckhåll. Civila hus, arbetsplatser, kontor, bilar osv. inget undvarades och lämnades orörd av ”demokraterna”. Men vad hände? Jo, den här gången fick allmänheten nog. Det är inte trevligt att få en brandbomb in slängd genom rutan när man sitter och tittar på TV eller se sin arbetsplats och bil krossad och nerbränd. Allmänheten (både turkar och kurder) gick emot, med näst intill liknande medel. Knivar, skjutvapen, yxor, svärd, allt man kom åt på kort tid för att hindra skadegörelsen av egendom (privat som statlig). Nu var det anarkisterna som jagades.

Som alltid, man retar gallfeber på allt i sin omgivning, försöker ödelägga allt som en gräshoppsinvasion och ger sig på folk som hamnar i kläm, MEN när man får en reaktion tillbaka. Ja, då utrycker man en demokratisk rättighet, man anser sina rättigheter kränkta för att man inte fick ha sitt gatulopp med förstörelse, man anser sig felaktigt behandlad av polis och folket som helst inte vill få sin egendom förstörd och reaktionen skyller man på extrem nationalist.

Ja, ni inser hur idiotiskt det låter. Jag anser att våld alltid bör sparas som sista möjliga utväg, med tanke på hur de senaste veckorna sett ut så antar jag att många säger ”nu fan får det räcka”. Vad har nationalism med detta att göra ? Även om jag bodde i Latin Amerika och en asiat försökte bränna ner min bil, så skulle jag försöka hindra denna.

Det är också våldet som präglar DTP och deras anhängares uppfattning av demokrati. Innan upploppet påbörjades, höll en DTP funktionär tal om parti stängningen, hur synd det var om Apo (varför stärka argumenten för stängning?!) och att man var demokrater och skulle fortsätta i samma bana.

Det kurdiska folket har inte förlorat tron för demokrati. AKP regeringens initiativ (senast igår kväll var dem för initiativet och skulle jobba vidare med den) har svängt in i en återvändsgräns... AKP fick inte sin vilja igenom och därför stängde man ner partiet (DTP alltså, men det var domare som inte tycker om AKP som tog beslutet), beslutet är politiskt. Vi ska fortsätta vår kamp på annan nivå, med demokratiska steg ska vi fortsätta” (Mustafa Avci - DTP).

Detta tal blev också start skottet för upploppet. Ca. 200 maskerade ”människor” sprang direkt efter längs gatan och började med att sätta eld och välta soptunnor och sedan kasta stenar och brandbomber på allt inom räckhåll. Vad har man för uppfattning om demokrati då kan man ju fråga sig? Längs gatan stannar man upp vid ett café som har en turkisk flagga upphängd, där stannar man och krossar alla rutor metodiskt och bränner de parkerade bilarna utanför… Det blev startskottet för mot ”protesten” (DTP och PKK uppfattning av protest iaf, skiljer sig markant från de vi är vana vid i Sverige).

Alla är vi soldater och räcker till mot PKK” så var det DTP:s anhängares tur att bli jagade nu… Polisen han snabbt på plats och DTP försvann illa kvickt.

Det är detta jag vill få fram. I svensk media låter man E.T. liknande typer tala, som inte alls präglar den här bilden. Att DTP och PKK har illtyg för sig skulle aldrig en svensk tidning skriva. Utan när det händer något så kallas det ”oroligheter”. Aldrig att anarkister bränner ner hus och arbetsplatser för vanliga människor och kallar det för en rättighet. Bilden som visas är tvärtemot, att polisen har ihjäl kurder vart helst man kommer åt dem, militären jagar dessa för nöjes skull och att gripanden är oberättigade. Värt att notera är att kurder finns i massvis både i poliskåren och i officer skaran i armén. Men aldrig belyses en helhet. Detta som jag skrev om nu kommer att berättas som ”turkiska extrem nationalister ger sig på kurdisk protest”. Är det vad som hänt? Nej! Men den gemene svensk som läser detta i DN, syd svenskan, GP osv. har ju inget alternativ till helhetsbild.

Det är ingen annans fel heller. Det är turkarna i Europa som är för lata för att göra något. Men är pigga på att klaga så fort en orättvis bild speglas. Organisera er, tjata på era föreningar (som sitter med tummen i röven mestadels när dem inte har något helt ointressant och onödigt för sig), ta upp detta med era kompisar och gör någonting !

Sverige är Turkiets första och äldsta allierade i Europa, som turkiska svenskar måste vi få ut en korrekt bild av oss själva, för att Sverige ska uppfatta oss för den vi är. Inte uppfatta oss så som Gulan Avci, Fredrik Malm, Sakine Madon, Evin Cetin och resten av PKK:s lobby beskriver oss. GÖR NÅGOT !!
UPDATE:
Europa parlamentet gör klart att parti stängning bör vara sista utvägen (men kommenterar inte sakfrågan längre) och att det är sorgligt att DTP inte kan ta avstånd från och fördöma terrorism samt ha avstånd från PKK.
Barzani och Siwan Perwer (varför han nu uttalar sig) stöttar initiativet och fördömer våldet (kommer dessa herrar utpekas som förrädare av PKK nu?)

Har har DTP uträttat en "demokratisk rättighet"
demokratins genomfart....
Mot demonstration samlas....
svaret rycker fram....
O kommer närmare....
Eld i baken på "demokraterna" när mot demonstrationen kom
Bild på hur det kan se ut nät DTP gör som de vill

Sancak Beyi Emre

lördag 12 december 2009

DTP finns inte mer…

DTP förbjöds efter ett domslut i Turkiet igår. Det beslutades om att partiet grundats på order av Öcalan, att partiet var PKK:s politiska parti och inte tog avstånd från våld. Förutom parti förbudet, så är 37 av de ledande politikerna avstängda i fem år. Parti ledaren Ahmet Turk (vars son åker för att göra lumpen idag, med traditionell turkisk avfärds ceremoni) och Aysel Tugluk förlorar sina platser i riksdagen, för att det är deras handlingar som lett till partiets förbud. De övriga som påverkas av förbudet är: Abdulkadir Firat, Abdullah İsnac, Ahmet Ay, Ahmet Ertak, Ahmet Türk, Ali Bozan, Ayhan Ayaz Aydin Budak, Ayhan Karabulut, Aysel Tugluk, Bedri Firat, Cemal Kuhak, Deniz Yesilyurt, Ferhan Türk, Fettah Dadas, Haci Üzen, Halit Kahraman, Hatice Adibelli, Hüseyin Bektasoglu, Hüseyin Kalkan, İzzet Belge, Kemal Aktas, Leyla Zana, Mehmet Veysi Dilekci, Metin Tekce, Murat Avci, Murat Tas, Musa Farisoglullari, Necdet Atalayi, Nurettin Demirtas and Selim Sadak. Värt att notera i denna skara är att Emine Ayna, den inte allt för söta PKK hejaren som uppmanade alla att gå upp till PKK, inte är med på listan.

Det finns väldigt mycket som DTP sagt och gjort som förargat hela Turkiet, då även de flesta kurder. Ena dagen var man för det regeringens initiativ, andra dagen inte. Man provocerade städer, man uppmanade till att Öcalan var motparten i en lösning, man anordnade upplopp som resulterade i att civila dog, man spelade på uppenbara påhittade historier om att Öcalans förhållanden för att sabotera processen, man tog inte ta avstånd från terrorism och handlade långt ifrån en grupp som ansågs motpart till en varande konstruktiv lösning. Istället för att ta sig an uppgiften som ”förhandlare”, gick man tvärtemot och trampade på alla linjer som sattes upp för lösningen. Allt ifrån att hylla PKK till att uppmana folket att klättra upp till terrorist organisationens tillhåll i bergen. Vad är man för parti då ? Är man ens ett parti ? Faktum är att DTP fick knappt 3 miljoner röster och AKP de majoriteten (många kurdiska ledamöter) av de kurdiska rösterna gör att kurderna är representerade.

Såååå, vad gör man med en grupp som ständigt uppmanar till och deltar i våldsorgier (städer brinner fort medan jag skriver detta)? Som inte kan ta avstånd från en internationellt erkänd transnationell terroristorganisation (PKK är på EU, USA och Sveriges terroristlista)? Som gjort allt i sin makt för att sabotera demokratiseringen (som även EU stöttar)? Svaret, även om jag inte tycker om det, är givet.

EU har varnat för upplösningen av DTP tidigare. Men som sagt, vad gör man med ett parti som har våld som metod och terrorism som ideologi? Liberalismen fungerar väldigt bra i teorin men förbiser den mänskliga faktorn som spelar en stor roll. Partier i Spanien med kopplingar till separatistiska terrorist grupper har stängts ner, dessutom fler gånger än antalet PKK partier i Turkiet (fem gånger) vad är skillnaden ? Ska detta försvåra EU inträdet och demokratiseringen ? Troligen inte, AKP har fler av de turkiska kurders röster och processen kan fortsätta precis som innan, för DTP motsatte sig initiativet oftast. Så vad är skillnaden? Ytterligare ett faktum är att DTP stod oftast på samma sida som MHP och CHP mot AKP i frågan…. Det kan man ju tycka är ironiskt om inte målet var att just sabotera.

Något som förargat mig är att man slängde bort chansen man hade. Hade man tagit avstånd och klippt sina band till PKK, så hade även den turkiska massan varit mer medgörlig, men så långt tänkte man inte. Istället så fortsatte man PKK:s retorik, hotade folk offentligt med kaos (som man orsakade tillslut i PKK manér) och nu står Turk och säger att han bara ville få till fred…. Vad har man för uppfattning av fred då ?

Men efter domslutet så har det från olika håll indikerats på att lagen inte är tillräcklig och behöver uppdateras... President Guls syn på de.

Uttalanden och handlingar

Domarnas syn


Sancak Beyi Emre

måndag 7 december 2009

Apornas Planet, så här skulle det se ut om man fick bestämma

Idag stupade sju turkiska militärpoliser som var ute rutin patrull. Deras minibuss besköts av automatvapen. Gissa vilka som låg bakom dådet? PKK ! Dessa ”fredliga” ”befrielsekrigare” lever efter den politiska ideologi som orsakat mer död än något annat i historien. Man lever upp till Mao:s tänkande att ”politisk makt växer ur en gevärspipa” och hävdar sedan att man inte är terrorister. Terrorism, som inte är enhetligt definierat, kan summeras som en form av Anti-krist, eller snarare anti-demokrati som det skulle heta i dagens värld. Att man tror att vapen kommer ge politisk makt…. Genom våld, hot om våld och skräck försöker man uppnå politiska mål. Vad är PKK? Ett gäng förvrängda idioter som lever efter en politiskideologi (Marxism, leninism och maoism) som resulterat i 100-tals (observera plural) miljoner död och elände.

Detta handlande eliminerar all legitimitet (om de nu någonsin haft någon) de haft och stärker argumenten till oföränderlig, att man har att göra med en terrorist organisation. När reformer erbjuds, DTP får chansen att få fram sina väljares vilja och argumenten för förtryck skulle elimineras, vad gjorde man? DTP gjorde allt i sin makt för att sabotera processen genom verbala provokationer och senare genom handlingar. Det började i Izmir där man provocerade fram våldshandlingar (vilket aldrig är legitimt, men under vissa förhållanden får man vara extra försiktig), sedan började man gnälla över att terrorist ledaren Apo:s nya cell (som ser ut som ett spa) skulle vara för trång och dålig och därefter har det burit av.

Man har gått ut på protester (en demokratisk rättighet), men med Molotov bomber (kriminellt och idiotiskt)…. Det slutar vara en rättighet när ”protesten” går ut på att bränna ner byggnader. Det hade varit lite mer förståligt om man gav sig på militären, men det är civil infrastruktur man ger sig på. Deras syn på demokrati ger en klar bild av vad man strävar efter… Apornas (Apoisternas) planet!

Jag anser att bär man vapen, så är det fullt legitimt att göra allt i ens makt för att avväpna dessa, i annat fall verkar inte statens skydd för medborgarnas säkerhet. Att bränna affärer och kontor försätter folket i svåra situationer, vad förväntas då att man ska göra ?

Man har gnällt över att barn har häktats under kravallerna. Barn är inte barn om man kan kasta brandbomber och stenar som kan resultera i att folk dör eller skadas, då får socialen tvångsomhändeta dess barn. Förutom det, så för en månad sedan kastade samma ”barn” en brandbomb på en buss, som resulterade i att folk blev skadade, en av de skadade, en 16 årig flicka som var på väg hem från skolan, avled idag av sina skador.



16 åriga Serap

Vad har man för människo syn, etik och moral om man använder barn som mänskliga sköldar? Detta endast i propaganda syfte när något händer.. Varför ger man barn bomber och stenar? Sen har man mage att protestera när dessa grips? Ryggradslösa djur är kända, men jag tror att detta kastar ett nytt ljus över det hela.

DTP gick även ut med ett uttalande efter Seraps död.... Man kände väl lite ångest och skuld, men kunde inte låta bli att skylla ifrån sig på andra partier för ens eget beteende....

DTP och PKK är panikslagna, det är ett faktum. PKK:s uttalanden på senare tid har varit att "även om vi förlorar Kandli, så kommer vi fortsätta"... Under de senaste veckorna har man bytt retorik till att offentligt visa att de turkiska tidningarnas påståenden om ett försvagat PKK är sanning. DTP som är PKK:s parti har gått ut med absurda uttalanden, där allt går isär. Ena dagen är man för initiativet och andra dagen är man emot. Det har även nått den nivån att Emine Ayna (vars man planerar terrordåd i Kandil) sagt att man ska lämna politiken och gå med i PKK (är man civil fortfarande då enligt folkrätten?) uppe i bergen. Förutom det, så tar man inte avstånd från våldshandlingarna och säger samtidigt att det inte är på DTP:s initiativ. Fasten man hotade med att ordna just anarkiska upplopp några veckor sedan.

Jag läste på Fredrik Malms blogg idag att han skulle delta i ett möte som heter ”Turkiet och den kurdiska realiteten”. Jag undrar om dessa aspekter kommer att tas upp och om man vågar stå bakom DTP och PKK:s handlande någon mer. Tidigare har det varit galet att stötta dessa, men nu är det att mer eller mindre att begå politisk legitimitets självmord och sätta en ribba för ens intelligens nivå .

Vi ser tydligt vad man är och vad man står för. Allt annat än demokrati (som man bara memorerat men inte fattat innebörden av) och fredlig. Sen kan man fråga sig hur kommunist tvistade idioter kan vara demokrater?

Jag hoppas att alla tar sig i kragen och att detta anarkiska beteende får ett slut snarast. För om vinden skulle vända, så skulle detta stå dessa djur (vad kallar man beteende som hör hemma i djurens värld och inte i ett demokratiskt samhälle?) väldigt dyrt. Frustration har byggts upp och när det släpps lös, så blir kan det gå illa. Jag hoppas inte detta händer utan att djuren lär sig hur man uppför sig i ett mänskligt samhälle, där djungelns lag inte gäller.

Apornas planet var en film, ta det för vad var och kom till verkligheten….

”Qui desiderat pacem, praeparet bellum”
(let him who desires peace, prepare for war)
- Flavius Vegetius Renatus

Sancak Beyi Emre

fredag 4 december 2009

Blottade intentioner

PKK och DTP har alltså tvivlat på att Erdogan skulle komma med någon konstruktivt. Allt från att provocera fram aktioner i Izmir till att gnälla över att Apo skulle friges och att han hamnat i en ”jätte liten” cell. Man vill själva inte se lösning på frågan. För då kommer både DTP och PKK förlora det lilla inflytandet man har över en liten grupp förvrängda människor.

Det senaste med att APO skulle hamnat i något man kallat för brunn liknande cell har även det varit skitsnack. Hans nya cell i den nya avdelningen som skapades just för att bekvämlighet (fattar verkligen inte varför, han sitter i fängelse för ett av de värsta brotten) är 17 CM2 mindre än föregångaren. Ni läste inte fel, 170MM2 mindre, 0,17M” MINDRE! Den behandling denna fähund får skulle aldrig jag eller någon annan medborgare få om vi hamnade i fängelse. Vart man än hamnade skulle man bara få gilla läget.

Hade jag fått bestämma hade han idag legat i en kista i havet. Bästa lösningen i detta fall.

Ok, då kan vi konstatera att PKK o DTP inte vill lösa frågan, vad vill man då ? Förstöra städer ? Bränna ner arbetsplatser och civil egendom (återigen sabbar för sig själva) ? Ingen vet, tror inte ens dem själva vet. Men jag antar att de som följer utvecklingen vet hur patetiska dessa och deras anhängare är, men nu måste även folket i Europa som indirekt/direkt stöttat dessa, vad de egentligen är för några.

Att skicka pengar till DTP för att de ska verka för demokrati är att kasta pengarna i havet. För även när demokratisering sker så väljer man att stå vid PKKs sida och få utlopp för sina anarkiska sidor. Det är även främst PKKs stadsmiliser som härjar, men DTP är inte långt bakom dem.

Att lägga ner tid på att gnälla över nonsens och försöka få en allmänt erkänd terrorist fri är inte i ”demokratisk anda”. Att sen gnälla över orättvisa osv är inte berättigat om man slänger sin chans till rättvisa och utveckling i sjön, det är ens eget val och då får man finna sig till rätta i valet man gjort.

Så vad vill dessa ? Dela Turkiet och bilda ”kurdistan” ? Möjligen att viljan finns, men varken de allierade under WWI eller de efterföljande invasionerna lyckades, hur i all världen ska dessa obetydliga kryp lyckas ? för de som varit oroliga ber jag om lite självkänsla och en titt på ens förflutna….




Hürriyet Video'larını izlemek için Flash 7 veya daha yüksek eklenti yüklenmeniz gerekmektedir. Yüklemek için tıklayınız!!!



Detta är livet man ställer till med för 17cm2

Nu skulle jag vilja höra kommentarer från den norrländska älgbrottaren Claes Nordmark och stadsgerilla idealisten Fredrik Malm om detta beteende….

1 2 3 4


UPDATE:

PKK går tillbaka till att angripa lärare och studenter

Återigen barn på deras front avsnitt och nu börjar även turkar reagera och få nog

Bilderna på Öcalans cell och omgivning släpptes, fattar inte att man lagt ner så mycket energi och resurser på fähunden..... Ta tillbaka avrättningen för en enda dom.....



Sancak Beyi Emre

torsdag 3 december 2009

Socialdemokraterna bäddade och nu får man ligga i skiten


Om man lägger ner tid och energi på så onödiga saker som påhittade spökhistorier om turken och skiter i sitt folk, ja då ligger man som man bäddat, I SKITEN !

En hemlig rapport som godtagits av både moderaterna och socialdemokraterna som visar stödet för partierna i dagsläget. Enligt rapporten har Socialdemokraterna gått back på alla fronter och slagit ett nytt bottenskrap och tappat förtroende på samtliga led. Detta kanske är det bästa svaret till Assyriska riksorganisationen som fick ett svar sent… Nå pojkar, vad hände med det stödet som skull kompensera upp allt och lösa sossarnas problem ? Inga ursäkter, kamma er och jobba för folket och inte för idioter som genom påhittade spökhistorier försöker smutskasta andra för ekonomiska intressen.

Sancak Beyi Emre