torsdag 19 maj 2011

Fredrik Malms rasism och hyckleri når nya gränser, det nya målet: Azerbajdzjan




Som Folkpartiets utrikestalesman och som svensk beslutsfattare i egenskap av den sittande regeringens riksdagsledamot så skämmer han ut inte bara sig, utan även Sverige. Att en denna person skriver om Schlagerfestivalen är inget att förundras, för det var ju ett Azerbajdzjan som vann. Vem helst utom Turkiet och Azerbajdzjan hade väckt en reaktion hos Malm, men att Azerier som anser sig vara samma folk som de i Turkiet vinner, får hans förvridna åsikter att explodera.

Artikeln han skrivit i Aftonbladet ska handla om musikfesten som Azerbajdzjan tog hem, men det mynnar ut i en svartmålning och har absolut ingenting med tävlingen i sig att göra. Utan artikeln handlar snarare om att propaganda i intresse för den icke svenska agenda och makt som styr denna hö stoppade marionett docka.

Nästan allt i kritiken han framför är patetisk (det enda jag kan hålla med om att är att Azerbajdzjan inte är en renodlad demokrati, ändock med bäst förutsättningar till utveckling sett till grannarna).

Värt att notera är att Fredrik Malm för knappt en månad sedan var på besök i Armenien (som ockuperar Azerisk territorium där man begått folkmord och än idag ligger i krig med) och mottog en medalj?
















Att övervaka telefoner är absolut inget positivt. Men med tanke på att Fredrik Malm som först var emot men sen röstade för FRA tar upp detta är lite konstigt… Med tanke på att USA övervakar all kommunikativ trafik världen över, och straffar egna medborgare för att vara ”opatriotiska” och har dessutom en lag som heter just ”Patriot Act” som är en överdriven version av den samma som i Azerbajdzjan. Varför hylla USA:s politik men kritisera Azerbajdzjan, det ligger en ”katt” begraven kan man tycka… Med tanke på att man till skillnad från USA ligger i krig med en granne, som ockuperar ens territorium, så kan det vara en förklaring även om man kan tycka i Sverige att det är acceptabelt. Det är bara att läsa den senaste boken om kalla krigets svenska inblandning vad man skulle göra vid en rysk invasion. Är det för övrigt någon civil som har insyn i vad FRA har för sig idag ? De stackars somalier som terroristförklarades och förnedrades offentligt är en produkt av FRA bla.

Något annat Fredrik Malm, fullblods rasisten som gömmer sig bakom liberalism (plast liberalen), är att han försvarar folkmordet Armenien begick i Karabag (ockuperat Azeriskt territorium) och menar på att det var ”en armenisk majoritet som ville tillhöra Armenien” (total förintelse och fördrivning, precis som Armeniska revolutionärer försökte under WWI, gör att man kan få en majoritet).

Det mest anmärkningsvärda är att Malm kritiserar Militärbudgeten och skytteutbildningen för de yngre….. Azerbajdzjan ligger i krig med en granne som ockuperar dess territorium och man har en stor militär budget…. Är det bara jag, eller saknar den här mannen några skruvar i huvudet ? När jag ställde frågan om Israel motsvarande budget, så pekade han på terrorism och Iran. Turkar har mördats sedan 50-60 talet av den armeniska terrorist organisationen ASALA och Azerbajdzjan är granne med Iran som får väst världen att fukta kallingarna.
Vad gäller skytteutbildningen, så har man motsvarande utbildning i Sverige för barn från och med 15. Det Malm kritiserar i Azeriernas fall så är åldern 16 och man ligger faktis i krig och är granne med Iran (som ger Malm nästan lika rasistiska utfall).
Sen vill han även ge bilden av att Azerbajdzjan är ett Nordkorea liknande land, med total isolation och ett boskap behandlat folk. Vilket inte ens snuddar i närheten av sanningen (det sticker ut ormar i munnen på Malm).

På facebook så slog han ifrån med en gång när man vann. Han klagade på att det kostade för mycket och menade på att man var inkompetenta. Det skulle då ha varit den enorma summa pengar som köpte vinsten (hatet och rasismen har inga gränser).

Jag har en teori till vad som triggade Malm. Med ett uttalat och en officiell rasistisk syn på turkar (från Turkiet främst) så har jag en teori. När Azerbajdzjan vann, så gick den sköna damen i gruppen upp på scenen med en turkisk flagga. Fredrik RASAR och ser rött när turkar lyckas….



























































Sancak Beyi Emre

torsdag 5 maj 2011

PKK eskalerar våldet mot civila

PKK har aldrig varit någon militär utmaning för TSK. Av de 40000 döda under terrorperioden, så är knappt 5000 soldater och poliser. Idag försöker man transformera sig, övergå från gerilla i bergen till stadsterrorist som röjer och förstör och skyddar sig bakom illasinnade makters tro på ”demokrati”.

Idag, är du turk så klarar du dig ganska bra. Är du kurd, och inte delar PKK:s syn på världen, så riskerar du ett helvette till liv.

Det allra senaste rapporterna är följande:

• Under mordförsöket som PKK utförde mot Statsminister Erdogan, så tog man sig in i en by under flykten från poliserna, och krävde ”bröd till oss och röst på BDP, i annat fall bränner vi ner eran by”.
• De som vägrar ingå i deras ”protester” riskerar att dödas. Elever som går till skolan trots PKK:s hot riskerar att mötas med våld. Butiker som inte stänger, riskerar att få butiken med ägaren i ned bränd. Bussförare, som kör bussar riskerar att bli inbrända osv. (ni förstår nog tankegången som de har)
• Att BDP ständigt hotar människor för att ge syn av en enad front är inget nytt. Men visste ni om att BDP samtidigt kan gå så långt och rekommendera likvidering av oliktänkande ?
* Hur demokratisk kan man vara om man utför mordförsök på en statsminister ?
* Hur demokratisk är man om man "protesterar" med bomber ?

Man kräver rättigheter åt det kurdiska folket, man tar på sig rollen som talesman för ett helt folk, men kan inte visa en demokratisk mognad för att låta människor välja sin egen väg (grundpelare i frihets begreppet). Sen har man en man i fängelse som från sin cell gör analyser som samhälliga frågor. En kille som inte varit ute på år o dagar, o som dessutom inte varit i det turkiska samhället på säkert 30 år. Den här mannen ska sitta och göra analyser och dra slutsatser, är det frihet eller slaveri ? Det allra roligaste är att varje statsbesök som görs i Turkiet, har en koppling till honom och kurderna enligt samme man.

Vad vill jag få sagt ? Det jag säger är inget nytt, och alla vet säkert om vad dessa terrorister är och gör. Det jag vill påvisa är att de demokrati vänner som vill se en bättre tillvaro för kurder i Turkiet ska med näbbar och klor slåss för att dessa människor blir kvitt PKK. Dessa är det främsta hotet mot att hela den turkiska befolkningen ska få friheten att lyssna, tänka och rösta precis som de själva vill.

Angrepp på lågstadie elever














Sancak Beyi Emre

tisdag 3 maj 2011

Bin Ladins död sätter en skrämmande standard i säkerhetspolitiken

Många har frågetecken om uppgiften om personen som personifierar ondska i mångas ögon är död. Hålen i historien är många. Varför man inte visat bilder på den döde, då man lät bilder på Saddam läcka ut. Varför man helt plötsligt ville ge ärkefiende nummer ett, en ”korrekt” muslimskt begravning när man på annan ort hellre drar sprinten ur en handgranat och lägger den i munnen på en död terrorist. Jag är helt säker på att hela båtbesättningen närvarade vid Bin Ladin ”begravning”. Varför det tog sådan tid för de nästan 100-tal NAVY S.E.A.L.S. team SIX att slå ut fem fiender på nästan en timme. Frågorna är många, men min magkänsla säger mig ändå att vi inte kommer höra något ”död åt USA och utplåna Israel” från den mannen nån mer.

Bin Ladin var innan operationen redan en slagen man, sen många år tillbaka. Det han utgjorde var en symbol för våldspropagerande extremister. Detta ger kampkänslan en bra smäll på terroristernas läger som säkert kommer ta flera år att återhämta sig ifrån, speciellt efter att man misslyckats med flera hämnd attentat.

Tillbaka till ämnet, vad sätter detta dåd för standard ?

Det första är ett av de mest skrämmande, att det är ”rättvisa att döda”. Oavsett vad människan har begått för brott, så är det en människa man talar om. Det kan aldrig vara rättvist att döda. Speciellt inte om hyllningarna till döden kommer från de som förespråkar ”fred, demokrati och mänskliga rättigheter”. Var i någon av dessa aspekter kan man förknippa med att dödande är något positivt och något att hurra för ? Sen att man firar Bin Ladins död utanför Washington ser jag som en skam för mänskligheten och inget annat än västerländsk etnocentrism tillsammans med hierarkisk radning av människovärde. En arab/muslims liv är inte lika värd som en västerlännings, det är budskapet jag får ur det. Det är fel att hurra över de som dog i terrordåden mot WTC, men det är ok att hurra över bin ladins död. De som minns 11/9, minns också att små grupper firade dådet i avlägsna och isolerade platser. Idag gör man samma sak, men i centrum där vi anser civilisation existera.
Det allra mest skrämmande är att man kan idag skicka militära förband till länder där man inte är i krigstillstånd med för att döda terrorister. Så vad ska man säga till Khaddafi om man vill jaga motståndare i Tunisien? Ingen av de som hyllar operationen och bin ladins, för deras legitimitet i området är försvunnen. Detta sätter en standard.

Till terrorism aspekten, om det nu är rättvisa att döda. Vad säger att terrorister i framtiden inte kommer hänvisa till samma uttalanden för att berättiga sitt dödande ? Det är farligt vatten man är ute i och uteslutande varje Europeisk statsledare (Sverige är som vanligt klok i sina uttalanden och beaktar de värderingar man står för; vilka är värderingar alla som förespråkar ”fred, demokrati och mänskliga rättigheter” bör hålla) gått ut och hyllat med glädje. Vad skiljer sig detta beteende åt från terroristernas ? Min uppfostran, moral och etik säger mig att, oavsett vem det är som dör, vad människan än må ha begått, så är det inget att glädjas och hurra över. Jag är även fått lära mig att ledarskap är ansvar. Är man ledare, så ska man vara försiktig över vad man säger och vad det ger för budskap. Det anser inte jag att man gör idag, då man säger att ”död, är rättvisa”, o detta ur ens egna perspektiv. Vad händer när människor med redan absurda perspektiv tänker på motsvarande sett ? Eller har våra ledare gått till att tänka som fienden? Det är farliga vatten man är på.

Sen har det kommit idiotisk kritik om att Bin Ladin inte togs levande…. Tänk er själva, ni är en specialtränad och utvald soldat, som sett flera byggnader raseras i terrordåd, där flera av era medborgare fått sätta livet till. Ha detta i tanken tillsammans med att många säkert hade Blackhawk down i tanken under operationen i Pakistan. Hade du väntat på att Bin Ladin fått slut på skott, eller hade du satt en kula i huvudet på honom, som du har tränats till och nu har gjorts (enligt uttalanden)? Sen fanns där kritik om att det var fel att döda honom…. Han var beväpnad, och hade en krigsförklaring mot hela världen i princip. Ger han inte upp kampen, så ska han oskadligöras, vilket gjordes. Jag tror att ytterst få som har kunskap om lag o rätt kan motsätta sig detta. Att Hamas är av de få som anser att detta var ett mord, sätter deras standard på moral och etik.

Min personliga reaktion. Jag tycker att det är bättre än bra att Bin Ladins nedkämpats, men jag kommer aldrig fira någon människas död… Hans plan var att trigga igång det som skedde och få en civilisationernas kamp, mellan den muslimska världen och väst. Vilket nästan lyckades, när han fann en motpart i en idiotisk president vid namn Bush (som faktis är mer korkad än Bin Ladin, som föll i fällan) d.y. Att störta symbolen Bin Ladin, ger ett budskap till terrorister och potentiella terrorister att det inte under några omständigheter är legitimt eller rättfärdigat och att det inte tjänar något annat syfte än död och förstörelse.
Men Bushs delaktighet i Bin Ladins verk måste belysas. Det dog sammanlagt ca. 4000 människor om jag inte misstar mig under attackerna mot USA. Hur många har Bush förorsakat död på ? Sen en än viktigare fråga, har terror dåden ökat sedan han påbörjade sitt ”korståg” mot de ”otrogna” precis som bin ladin ville ha det med sitt ”jihad” mot de ”otrogna”? Har anslutningen ökat till dessa terrorgrupper och känner fler sympati mot dessa eller USA ? Har det polariserat synen på USA?

Terrorism är inget konventionellt krig och ska inte lämnas i händerna på okunniga, utan arbetas både politiskt som militärt kordinerat. Obama har förbannelsen att reparera skadorna Bush orsakat, men är en genuin ledare som inte får den cred han ska ha. Tom Obama var försiktigare i sina uttalanden än vad Europeiska ledare var. Standarden är satt nu, gud vet hur världen kommer se ut efter detta.

Sancak Beyi Emre