onsdag 10 februari 2016

Varför talar ingen om vad som sker i Turkiet?

 Det pågår en stor operation i östra Turkiet, som har retat gallfeber på vissa kretsar. Än mer retade är dessa förvridna själar över att media inte uppmärksammar det på de sett de skulle vilja. Vilka är dessa? PKK anhängare, den klassiska "älska allt som är våldsamt" (helst terrorister) vänstern, deras olika nyanser och allierade med förvirrande namn.  

Det är en simpel fråga med ett simpelt svar; man har insett att PKK är en terroristorganisation precis som Islamiska Staten.

Ni har säkert snubblat på Özz Nujen, Kurdo Baksi och allt vad terrorist älskande rasist gubbarna heter. Deras problem var aldrig att hela kvarter i vissa städer var tagna som gisslan; att gator i bostadsområden var minerade, att folket inte kunde ta sig ut ur kvarteren för att man grävt upp gator, minerat och byggt barrikader; att gatorna patrullerades av beväpnade terrorister med Hamas lakan för ansiktet; bara för att nämna lite av eländet PKK orsakat. Deras problem är att dessa terrorister dör som flugor.

Propagandan är lätt att se igenom, då den följer samma mönster som den gjort de senaste 10 åren, dock med en uppdatering av erfarenheten i Syrien. Tidigare så har man försökt rida på vågor av sympati internationellt på den konflikt som varit aktuell från stunden och försökt anpassa sig efter det som var "inne". När Israel väckte ramaskri när de använde fosfor granater i Palestina, så gick man knappt en vecka senare ut med samma sak. Självklart skulle man ju använda sig av det som väckte så stort vrede, och man hade ju lärt sig ett nytt ord! Problemet var att dessa inte är illegala utanför tätbebyggda områden och att deras "bevis" inte hade spår av fosfor... Ett annat exempel är deras anklagelser om kemiska vapen, detta efter att debatten om irakiska kemiska vapen var på tapeten under amerikanska ockupationen av Irak. Återigen visade bilderna kroppar med skotthål och en kameraman utan gasmask.

Idag försöker man utnyttja erfarenheten från Syrien, då man står på samma sida som Assad, så har man en god insyn i massakrerna denne allierad begår. Assad släppte tunnbomber från helikoptrar, påståenden om att Turkiet använde attackhelikoptrar i städer spreds. Assad flygbombade städer, samma påstående kom från PKK. Assad använder artilleri mot städer, samma påstående kom. Värt att notera är att omringade kvarter där striderna pågår i Turkiet är små, och säkerhetsavståndet för artilleri är MINST 1 KM från egen personal. Avstånd för flygbomber är längre. Alla dessa påståenden och ingen har lyckats spela in det på film, fast det finns flertal utländska observatörer och journalister i området. Inte ens rester av hylsor från bestyckade helikoptrar eller delar av briserade artilleri granater och flygbomber. Som om inte det var nog, så ignorerar man det faktum att civila evakuerats; mot PKK:s vilja (!) som velat få det att se ut som ett folkligt uppror och eventuellt använda dessa som sköldar för att väcka reaktion.

Situationen i Sverige ser mörk ut för PKK, som rustat upp och blivit aktivare i Sverige. De begår sina illdåd som stör allmänheten och resulterar i att man slåss med den svenska polisen (även dessa är fascister i deras ögon för att de inte får sin vilja igenom). Att ockupera statliga institutioner, flygplatser, förhindra trafik etc. är inte något gemene svensk ser glatt på. Därför är det extremt patetiska människor och endast de extremare vänster människor som brytt sig om deras senaste terroroffensiv.

Med terror, så snackar vi Islamiska Staten typen av hänsynslös terrorism! Man har ju klagat på att ambulanser inte kommer vid behov; detta beror på att ambulanser beskjuts och flera i personalen har sårats och dödats vid utryckningar. Poliser sätts i bakhåll med minor och IED:s. Brandmän kommer inte ens fram pga. barrikaderna; förutom alla minor och kulor som sköljer över dem när de rycker ut. Idag har Turkiet börjat bygga bepansrade ambulanser, för att garantera ambulanspersonalens säkerhet vid utryckningar. De är nog de första som används i fredstid, och inte ens dessa skonas från PKK:s terror.
Den nya ambulansen som tvingats införskaffas

Med de senaste angreppen på svenska poliser, ambulanser och brandmän i Sverige, så har även svensk media och den svenska staten börjat förstå vad för bottenskrapare dessa terrorist stödjande individer är och PKK:s sanna ansikte. För att undvika detta kan ni nu hitta flertal PKK sidor på facebook ("turkiska statens sanna ansikte" är min favorit) för att sprida en rökridå över sina egna brott.  

Svenska polisbilar och ambulans som utsatts för angrepp 

Turkiska ambulanser och polisbil som angripits. Tror ni svenska och turkiska tjänstemän kan relatera till varandra?


Värt att notera är att ECHR har dömt emot PKK anhängarnas klagan på undantagtillståndet trots tre överklagan. Då har man hittat en mänskliga rättigheter jurist som, trots domen med tre övertänkande efter överklagan, säger emot; och... Just det, rasisten och terrorist kramaren Kurdo Baksi. Mannen som tyckte att nobelpriset skulle tas tillbaka för att vinnaren var en turk.  

Stoppa PKK och dess anhängare innan de får fäste i Sverige också! Säg nej till terrorism och dess supporterklubb!


Sancak Beyi Emre