lördag 11 juli 2009

STOPPA FOLKMORDET I ÖSTRA TURKISTAN



Jag har hållit mig lugn ett längre tag. Men nu får det FAN VARA NOG !!!!

Var är protesterna ?! Var är ledarsidorna ?! Var är alla minoritets fjäskande idioter ?! Var är alla folkmordfreaks ?!


I Kina begås idag ett folkmord på Uygur Turkar ! Vad fan sysslar resten av världen med ?! Kvinnor säljs av regerings anställda, män skjuts ner, folk försvinner osv. VAR FAN ÄR MEDMÄNNISKORNA ?! Var är alla som gnäller om fiktiva folkmord som skulle ha begåtts för 100 år sedan snart ?! De som är så måna om mänskliga rättigheter när det kommer på tal....

Jag säger som så här. Ritar man en linje, så ska man följa den ! RYGGRAD !!!!!!! Det som hände i Bosnien och Kosovo upprepas, men omfattningen har vi inte full koll på.... PGA censur och ynklig underrättelse arbete !!!!!

Det är sant som de sades. Stora ledare som Mustafa Kemal, Gandhi, Palme kommer en gång per århundrade ! Bojkotta allt dem jävla kommunisterna som förslavar sitt folk in på 2000-talet, som berättigade kultur krossande och som inte känner till begreppet lev och leva. Ner med kommunist diktaturen i KINA !!!!!

Jag föreslår att EU/Turkiet skickar ner några erfarna underofficerare (jag stället gärna upp) med mycket kredit, för att först utbilda en motståndsrörelse och sedan köpa vapen av ryssarna (dessa säljer vapen även till fienden som skjuter på dem, för rätta priset och levererar i tid) och knockar dessa outbildade och dåligt beväpnade Röda Gardisterna en gång för alla. Dags att få slut på diktatur och brutal förtryck ! Vi har överlevt ett kallt krig, upprepar det sig blir de jävligt varmt ! Finns ingen plats för medeltida mentalitet i 2000-talet !

Jag är emot alla former av separatism, men vi är alla människor och KAN/BÖR kunna leva med varandra oavsett åtskilljande aspekter ! Dags att lära de ovetande !

PS:
En hälsning till den kinesiska ambasaden.... Efter en så stark och ståtlig historia och kultur, känns det inte kränkande och förlust av ära att vela vidare i 1900-talets kommunism ?! That´s so 1900 dude !!! Ni bör begå sepukku alla ! Kränker allt förfäderna byggt och utvecklat !
DS.


1 2 3 4

Turk Sancaklarinin Beyi Emre

31 kommentarer:

Ottoman sa...

Vart är alla dessa politiker som påstår att de värnar om mänskliga rättigheter när det kommer till Turkiet men inte bryr sig ett skit när detta har pågått i flera decennier. Vissa politiker som skrek sig hesa vid händelserna i Iran håller käften när värre saker händer i Östra Turkestan. Tydligen gäller inte mänskliga rättigheter för Uygur-Turkurna enligt våra politker i Sverige. Kina må ha en ärorik historia men det var innan kommunismen tog över.

Sancak Beyi Emre sa...

Precis, det MR porfessorer säger att mr begränsas till staters intressen ! Precis som kurderna i N.Irak kommer inte Turkarna i kina bli aktuells förren EU+USA hittar något att hämta från Kina... Som för övrigt inte är ett konkret hot i nuläget.... Men allt har sin tid, även hycklare kommer att få sota för sina brott !

Emre

Anonym sa...

Ben dedim ya,

Turkiye baskalarindan özur dilemeden önce...dunyada farkli ulkelerdeki bazi halklar BIZDEN özur dilesin!!

turkan

Feffe sa...

Det finns en väg för muslimerna i Xinjiang att gå och det är väpnad kamp som slår till hårt mot kinesernas ekonomiska intressen i regionen.

Turkan: Innan ve tvingar kineserna till att be om ursäkt till oss så kan vår stat /Turkiet be om ursäkt till hela sitt folk.

Anonym sa...

finns det turkar i kina? det var som fan

Sancak Beyi Emre sa...

Anonym:

Turkar finns i nästan hela asien....

Emre

Barbarbaba sa...

http://www.milliyet.com.tr/Dunya/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&KategoriID=19&ArticleID=1120629&Date=23.07.2009&b=Isvecli%20bakan%20Rumu%20soke%20etti&ver=67

Välkommen tibaks Emre bey kardes!

Sancak Beyi Emre sa...

Barbarbaba:

Jag är inte tillbaka än.... Ge mig några veckor till daaa .. Snart ! Med krut o dunder !

PS:
Bildt är den bästa Utrikesministern i EU... Den med mest real makt ! O han visar på ryggrad gång på gång ! Tillskillnad från många andra !
DS

Emre

Enade Anadolu Högern sa...

Barbarbaba:

Solculuk TC de ne kadar curuk se, isvectede öyle. Sag taraf saglam. Helal olsun Bild amcaya.

Sagci kardesler Birligi!

Liberalism!
Kapitalism!
Özgurlukler
Hukuk ve
Insan haklari!

Barbarbaba: Länka inte till ergenekons skittidingar. ;-)

Barbarbaba sa...

Är det då bättre att länka till Fethullaci lobbyns tidningar :p

Aydinlik kardes birligi!

Egemenlik
Millyetcilik
Turk insan haklari
Doğu Perinçek - Benim adam!
Galatasaray!!

FP e ju oxå "sagci" men europa mått. Med Turkiet mått e AKP verkligen inte sagci, mer MHP som e sagci, men ja förstod ändå va du mena ;)

Jag har för övrigt slagit in på en ny väg, hela ergenekon åtalet är en enda stor teater... Spel för galleriet, även "one minute" händelsen var ju d, men den var mer uppenbar o genomskinlig...

Osman Ferhat sa...

Barbaba:

Du skriver:

"Är det då bättre att länka till Fethullaci lobbyns tidningar :p "

Det är inte en slump att jag länkar till en tidning som drivs av Fethullah Gülen- rörelsen. Jag har sedan 3 år tillbaka följtden politiska utvecklingen i Turkiet noga. Gulen rörelsen media organ propagerar för:

1) Demokrati
2) Liberal rättstat
3) Mänskliga rättigheter
4) Lösning på den kurdiska frågan
4) Lösning på Alevifrågan (diskrimineringen av landets aleviter.
5) Kampen mot det som i Turkiet kallas för djupa staten- ERGENEKON.

Ja, det är ingen slump att Zaman är den mest sålda tidningen i Turkiet. Vad ska kurden tex läsa? Hurriyet där dte står "Turkiet är turkarnas". Jag har alltid stört mig på att det står så med tanke på att det finns både armenier, judar, syrianer och så en jävla massa kurder i Turkiet. Men uppenbarligen så lyckas ju oligarken Aydin Dogan att upprätthålla sin exploatering av Turkiet genombilliga nationalist slogans. Gå in på Hurriyets engelska upplaga så kan du läsa om hans skattefusk. Han använder sin media mot staten och för att slippa betala skatt.

Sen skriver du :

"Aydinlik kardes birligi!"

Kimler aydin Barbarbaba? CHP mi? CHP är fascistiskt! Säg mig en ataturkist som har respekt någonannanstans än i Turkiet. Ge mig ex på en kemalist som Europa eller Japan lyssnar på. Finns ingen och socialistinternationalen diskuterar nu om CHP är höger eller vänster. Vilka är "aydin"-upllysta i Turkiet? Kommunisterna? ÖDP? DTP? Upplys mig!

Egemenlik- Iyi hos.

Millyetcilik- Ulusalci ve ulkucu milliyetcilik bana göre fasa fiso. Cöpe at.

Turk insan haklari- Irkci misin? Faso musun? Ja kurdlerin haklari ne olucak?

Doğu Perinçek - Benim adam!- Ee belki biraz fascoluk var. Derin devletin eski adamlari. Ama ne yaziki siz soluclar onun gibi heriflerin funktionunu anlamadiniz.

Om Stalinisterna blir starka så försöker du splittra stalinisterna genom lirare som Perincek.- Du skapar maoister.

Galatasaray!!- Här är vi helt enade! Galatasaray är Turkiet bästa lag.

Fethullag Gulen rörelsen står till höger. Dom är liberal konservativa. AK P är center. MHP är högerextrema tomtar.

"Jag har för övrigt slagit in på en ny väg, hela ergenekon åtalet är en enda stor teater... Spel för galleriet, "

Ja du barbarbaba, vad ska jag säga? Var ska jag börja? Allt är ju så uppenbart!

Men du, domare och åklagare myndigheten gick i förra veckan och ville ersätta åklagarna som leder förundersökningen mot Ergenekon medlemmar. Vidare ville man ersätta åklagarna som leder förundersökningarna mot JITEM och militärer som mördade oskyldiga kurder i östra Turkiet under 90-talet. Men inte nog med det så ville vissa djupa krafter inom denna myndighet även ersätta åklagarna som leder förundersökningen mot KCK. KCK är PKK:s organisation i turiska städer.

Hur kommer det sig att dessa djupa krafter inte vill krossa PKK?

Är detta er patriotism?

I mina ögon är det landsförräderi.

Anonym sa...

Mycket vikitgt ämne att ta upp och väldigt intressanta kommentarer. Jag beundrar Emre som hinner skriva svar till alla andra skribenter som härjar fritt på internet. Du gör ett mycket fint och uppskattat jobb! Till mitt inlägg tillhör frågan om det finns andra bloggar som är av värde att läsa? Om inte tycker jag efter att ha läsat dessa nyttiga kommentarer till Emres inlägg att fler borde (om tiden finns) starta bloggar så att våra åsikter når ut till fler på internet.

Sancak Beyi Emre sa...

Anonym:

Det finns säkert en massa andra inressanta bloggar, men jag är inriktad på att visa rätt sida av vad den civila PKK propagandan speglar i Sverige. Visa lite mer av vad jag tycker händer. Som svensk kan jag inte tänka mig att man inser att den mesta propagandan är full med skitsnack utan substans.

Bara att hoppas på att fler bloggar. Ju fler, ju mer slagkraft ! Tack !

Emre

Anonym sa...

Hej Emre välkommen till baka,Kina kan inte stoppas av så kallade väst demokrater.Det skulle dem aldrig riskera 1 miljard konsumenter, slänger man inte bort,man blundar lotsas inte se.Titta tibetanerna dem är också minoritet som uygur Turkarna,alltså hjälpte inte andliga Dalema heller för Västvärlden. Du och jag många andra vet att väst lurar sig själva med sitt odemokratiska demokrati.Titta bara Irak,Afganistan,ukraina,eller Latinamerika.Men nu har dem vänt kompasset åt Afrika där finns potensial som Kina,Indien,osv Ps Turkiet tror jag 100% kommande 20 åren så kommer Landet köra över många Eu länder med sitt bnp.Saygilar Sancak BeyiEmre.Alsancak.

Sancak Beyi Emre sa...

Anonym:

tackar ! det är ett sett att se på de. Men att samtliga utom just kina i säkerhetsrådet utsätts för massiv industri spionage och förlorar väldigt många miljarder på de billiga och dåliga kinesiska kopiorna. Så, säljer man 1 miljon på tex, frukt och annat konsumenter förbrukar eller militär och teknologiska forskningsprojekt värt miljarder (plural) ? Ett intresse att skada Kina finns. Titta vad de gjorde med ottomanska riket !

Emre

.E. sa...

Turkiet borde istället för att snacka om Turbaner ta tummen ur **** och börja samarbeta med nationer som tillhör samma folkslag, TURKFOLKEN!

Se gärna länken för ett inslag om Turkish Confederation,
http://www.youtube.com/watch?v=2Q2f7QolgOQ

Anonym sa...

Jag tror inte EU eller Usa kan förstöra för Kina.Det skulle kosta för mycket för alliansen ekonomiskt.Glöm inte Global kapitalism man gör aldrig intrång i ett givande industri som KINA.När det gäller kinesiska varor, det kan vara kopia men, väst har svag ekonomi det passar för kapitalister att pressa priset.
Så att dess invånare har köpkraft fast det är kopia.Alt-så Kinas folk slavar åt västfolket som älskar och söker lyckan av materiella sakerna.Samtidigt höjer Kina sitt bnp dem är inte dumma.Dem har någ haft många imperium i sitt historia,dem kan sin sak.Turkar bör vakna och hitta sitt kultur arv och skatter,vi kan någ mer en många andra om vi vill och tror på vår sak.saygilar Ataturk sevdalisi.

Anonym sa...

feffe,varför skulle Turkiet be ursäkt för sitt folk?jag tror att du är lite kluven vem du igentligen är,,,Jag som Turk är stolt och tacksam tackar staten att alla är lika i medborskap behanlas likvärdiga.Gud bevara Turkiet i från fienden...amin.ATTATURK ÄLSKARE.

Sancak Beyi Emre sa...

Ataturk sevdalisi:

4 stormakter eller 3 ? Vilket tjänar du på i längden ?

En klumpsumma för att eliminera faktorn eller ständigt gå med förlust?

Förlusterna är större än det man tjänar in kan jag garantera !

Emre

Feffe sa...

E:

Ingen snackar om turbaner, däremot går ju kemalisterna och pekar ut alla som bär slöja som islamister och hot.

Turkiet borde samarbeta i första hand med sina grannar. Det är väl viktigare än att samarbeta med kirgistan?

Sen får vi ju acceptera att ett land som Azerbajcan där majoriteten av azerierna är shiiter även vill ha goda kontakter med Iran. Ayatollah Khomeini var inte iranierm utan azeri.

Och ta ett land som Uzbekistan. Deras ledare vill inte ha och göra med turkiskt humankapital eller vamligt kapital. Det finns anledningar till det.

Turkmenistan styrs av en diktator. Visst ska vi ha goda relationer med det landet, men det ändrar inte det faktum att det är ett land där människor torteras.

Sen kan du besvara mig din turnationalism. I Turkiet är runt 8-10% av befolkningen etniska turkar medan resten är från balkan, kaukasien eller nåt annat. Herregud, vi har fler bosnier i turkey än i bosnien och fler albaner i turkiet än i albanien. Dom skiter väl i kirgizer för fan.

Dne turkiska staten och den turkiska militären har förtryckt stora delar av sitt folk och bör be om ursäkt. Det gäller kurderna, politiska aktivister, våra författare som Nazim HIkmet till Organ pamuk osv.

Anonym sa...

feffe,eller Ferat Turkiska medborgarna känner sig Turkar.Men Nationalistiska ultra kurder som är pkk anhängare, dem vill något anat.Dem önskar stora icke varande kurdistan.Drömmar kan alla ha men värk an är väldigt svårt.När det gäller slöjan så har det alltid varit fritt,tills Fethullah akp kom till riksdagen.Man slängde namnet turban,det är ett kristet klädstil inte islamskt.läs mytologi,teologi,klädhistoria så förbättrar du kunskapen.Ett stor TURKISTAN är aldrig fel,hellre med kirgiz,Turkmener,azeri,en Dikta saudi,Iran,eller araber huvud taget.Araber slog Osmanerna bakifrån läs historia lyft kunskap,kurder gjorde också då och nu nog fan ska TURKISTAN BLI EN VACKER DAG.Ataturk älskare.ps är du Muslim...eller kurdpkk?

Anonym sa...

Hej Emre jag skulle föredra stora Turkistan som kunde rida och galopera tillsammans.Ataturk älskare.

Sancak Beyi Emre sa...

Ataturk älskare:

Tja, varför inte ? Hade inte varit dumt, men geografiskt och geopolitiskt väldigt svårt ! Sen finns inte intresset på hög nivå och saknar ofta majoritet i andra turkiska stater ! Men hade varit en fin tillvaro... Kallas "Turan drömmen" Det närmaste var Attila, Timur, Özal och möjligen Cengiz... Men närmare har faktis inte alla försök kommit !

Emre

Anonym sa...

Hej Ferhat tycker du inte att diaspora kurder pkk ber nåd och ursäkt av Turkiska medborgarna...? SOM HAR DÖDAT SÅ MÅNGA..SENAST EN POLIS I ADANA?ELLER ÄR DEM FRIETS KÄMPARE I DINA ÖGON?ATATURK ÄLSKARE.

Feffe Osmansson sa...

Ataturkälskare:

Problemet är bara att inte ens Azerbajcan är intresserat av något storturkistan och det landet är ju den närmsta turkstaten!

Eee, spottar jag upp så hamnar det i min osmanska mustasch, spottar jag ner så hamnar det i mitt muslimska skägg!

Vad göra yani?

Anonym sa...

Hej Emre hur ser du akps kurd projekt.mvh Ataturk älskare.

Sancak Beyi Emre sa...

Ataturk älskare:

Jag tar inte ställning till sånt egentligen. Jag är för allt som gör Turkiet starkare. Däremot kan jag ha åsikter om hur man kan utföra beslut, men jag är inte för eller emot. Däremot tycker jag att min åsikt ändå framgår i inlägget. I annat fall tycker jag att det är ett bra steg, men som man måste vara extremt försiktig på. Hellre löser man konflikter genom dialog istället för på slagfält.

Emre

Anonym sa...

Hej, Emre jag hoppas på ett bra lösning,,,så att dem inte skuttar upp och ändrar sig efter ett antal år,jag litar ej på dtp.mvhAtaturk älskare.

Anonym sa...

Ataturk stor ledare? som ghandi?!?!?!
Det var den mest patetiska jämföresle NÅGONSIN!

Sancak Beyi Emre sa...

Anonym:

Lätt att ha din reaktion när man inte gått ut gymnasiet och har en färgad bild med baktanke...

Emre

Anonym sa...

Jävla hycklare.

/RM