torsdag 13 januari 2011

PKK/KCK sympati i Sverige är ett enormt frågetecken





































Det är individer i vänster partiet och socialdemokraterna (finns någon enstaka toker i Miljöpartiet) som uppgett att åtalen mot KCK och ROJ TV bör upphöra. Man har uppgett att det är ”odemokratiskt”, brott mot yttrandefriheten och förtryck. Man har även klagat på att polisen i Turkiet använder sig av våld vid ”fredliga och demokratiska demonstrationer”.

Senast idag så hade man en av dessa ”demokratiska demonstrationerna” i Diyarbakir. Ett ”fredligt demonstrationståg” som var väl förberedd med stenar (hur man hittar stora stenar i en storstad är en fråga) och molotovbomber (brandbomb med bensin alt. Annan lättantänd vätska i en glasflaska som kastas) som ville tränga in i rättegångssalen. När de inte fick det, ja då slogs ”demokratin” igång…. Bomber och stenar… Med återigen barn (varför är dessa knattar inte i skolan?) i fronten. Man lyckades återigen bränna förbipasserande människor och spred förödelse i "demokratisk anda". Dessutom var många affärer stängda. För i annat fall så får du din affär nerbränd (vilket sker ofta för den modiga). Sist detta trotsades, så anföll "demokraterna", men mötte en ägare med ett automatvapen som sköt ihjäl en av angriparna. Risken är inte värd det, men en fattig region blir fattigare.

Att vänstern och S fortfarande kan ifrågasätta rättegången är ett av de största frågetecknen för mig. Man har samlat in bevis under en tre årig förundersökning. KCK som agerar och styr PKK:s stadsgerilla är vad som tas i försvar. Notera att USA och EU (bla Sverige) har dessa på sin terrorist lista.

Låt oss ta en titt på vad för verksamhet KCK har för sig och vad man tjänar pengar på. Vad det är man tar i försvar:

Bor man i området som KCK opererar i, ja då är man illa tvungen att betala 10% av alla inkomster (Osman Baydemir betalar 3500 Lira=16250kr i månaden), ägnar du dig åt djuruppförning ? Då ska var tionde skänkas till KCK. De familjer som har de gott ställt, tecknar ett kontrakt som menar på att minst ett barn ska ansluta sig till bergsrevolutionärerna som terrorist. Förutom detta så organiserar man "demokratiska protester" med bomber och sten; som man söker skydd bakom barn medan man slungar iväg.

Sen har man även tullar. Dessa tullar ligger i gränsområden och skattar allt illegalt som flödar igenom. Man ägnar självklart en hel del personal till att skatta smugglare samtidigt som man själv smugglar ordagrant allt möjligt! Men det man tjänar mest pengar på är människosmuggling/handel och droger. För de idioter inom S och V som fortfarande anser att ”KCK är legal” ska titta till smugglarnas papper (ex. de som grips i Europa), inte allt för sällan grips narkotika och människosmugglare med en röd HPG stämpel (som man utan inte kommer genom tullarna). Om man som ex. Langare har problem med transport, ja då kan man få hjälp av den ”legala” gruppen KCK att bära sina varor in i Europa…. Till det rätta priset. Drogerna hamnar först i Van, sedan i Istanbul där värdet på knarket blir ca. 5500 EUR. Detta transporteras i speciella fordon som till synes bär möbler, kläder, mat, dryck, datorer osv. har i själva verket knark gömt. Från Istanbul bär det av till Grekland, Italien och Spanien. I Spanien blir värdet på drogerna 17000 EUR per kilo. Från dessa länder sprids knarket ut till resten av Europa, på ett enkelt sätt då PKK/KCK känner till kunderna väl sedan tidigare.

Människohandeln går genom samma vägar, dock så kan man ta landsvägen om det är trafikerat till havs.

Dessa tullar finns tyvärr mestadels på den Iranska och Irakiska sidan av gränsen.

Detta är en bråk del av vad man egentligen sysslar med, men deras inkomstkällor säger en hel del om karaktären på den enligt vänsterpartiet och socialdemokraterna legala organisation.

Hur mycket tjänar man på detta då ? Vad har man för tjänster? bla detta:

- Droghandel, människohandel, reservdelar till bilar, utpressning från affärsmän, avgifter från ”folkets domstol” (där man vill åtala kurder som är aktiva eller röstar på AKP (samtliga som inte är med dem egentligen) bla. Demokrati och åsiktsfrihet hette det va? En ”rättegång” kostar 7250skr, ha det i minnet om ni skulle kidnappas av terrorister i Diyarbakir vid nästa ”terrorkramar resa”) och skatten man tar från folket i området (10% eller en 1/10 av vad helst du äger eller produceras. Alt. Kan du förlora ett barn till bergen).

- Skatten från smugglingen över gränsen Iran och Turkiet är följande:
Bensin eller annan bränsle: 3$ per packåsna. Socker: 5$ per packåsna. Te: 7$ per packåsna.
Cigaretter: 7$ per packåsna. Obehandlat morfin (även känt som turkisk morfin, basämne för knark produktion): 25$ per kg. Behandlad drog (färdig att säljas): 65$ per kg.

- Hjälpen du kan få av KCK/PKK för att bära ditt gods kommer i olika paket priser:
Ett parti med droger: 4000$ (demokratiska sympati paketet). Hjälpa människosmugglare att smuggla människor: 5000$ per grupp (befria människor från kapitalismens klor - revolutionspaketet). Kläder: 7$ per häst. Kosmetiska produkter: 7$ per häst. Reservdelar till bilar: 7$ per häst. Kokain: 3000$ per 10kg (revolution a la Cuba). Jaktgevär: 7 dollar per häst. Pistoler och andra vapen: 15$ per häst.

Detta är en bråkdel av dokument och verksamhet som man spanat på i tre år. Detta är också en bråkdel av vad dessa håller på med. Värt att notera är att denna information bekräftats av gripna medlemmar. Åklagaren säger det, den gripna säger det. Men vänstern och socialdemokraterna söker en konspiration.

Hur kan då vissa av våra förtroende valda politiker i Sverige ta dessa i försvar ? Jag finner faktis inget logiskt svar. Hur skulle det se ut om en Hells Angels skulle ta skatt från allmänheten och tvinga på beslut och val? Just den biten håller kriminella gäng inte på med i allt för stor utsträckning, men droger och tullar har man. Kanske är det just den sista biten som skiljer en terrorist grupp åt från ”bara” en ”vanlig” kriminell organisation. Bilden blir inte så vacker…. Men när detta sker i Turkiet och det är en s.k. vänstergrupp som propagerar för det, då förbiser man allt smuts….
Hur skulle det ha sett ut om en turkisk parlamentariker uttryckt stöd för ett MC gäng i Sverige ? Kan inte våra riksdagsledamöter genomgå en obligatorisk utbildning i uppförande, etik och nyttiga diplomatiska normer ?

Sen så är ett av dessa argument att ”dessa är MR aktivister och politiker”. Visst, det är dem, men gör det dem till automatiskt oskyldiga och obenägna till att begå brott är min fråga ? Jag minns hur alla hurrade när ”Ergenekon” misstänkta greps. Det finns flera civila bland dem också. Gäller denna misstanke endast när det gäller turkar alltså ? Sen att man lägger sig i, som riksdagsledamot från Sverige, ett annat lands inre angelägenheter är endast ett bevis på okunskap och hyckleri när man ”kräver lag och ordning”… När man själv inte känner till hälften av det man kräver och babblar om.

Det är allmänt känt vad det är för en organisation (läs rapporten från Jane's Intelligence Review ), hur den finansieras och vad för verksamhet som förs, men likförbannat tar man varje tillfälle i akt för att ge dessa stöd. PKK och Anti- Turk klubbens (med nya medlemmar) arbetsmetoder har förändrats i Sverige. Du varken hör eller ser tex. Fredrik Malm eller Gulan Avci lika ofta. Däremot så är dessa igång i det tysta. Kan upplevas farligt av vissa. Men det är även jag :)
Tacka gudarna att det fortfarande finns vettiga människor som Carl Bildt och Moderaterna i Sverige. När dessa röda tokstollar tog upp det i riksdagen i form av en fråga till utrikesministern, så fick dem ett glasklart svar och borde ha stått i ett hörn och skämts (om man haft ryggrad o vett dvs.):
"Den aktuella rättegången i Diyarbakır är kulmen på en rättslig process som inleddes med en förundersökning 2007. De åtalade personerna anklagas för samröre med en illegal organisation – KCK – som i Turkiet anses vara kopplad till terroristorganisationen PKK, samt för hot mot statens enhet och territorium". You tell em Bildt !

Sancak Beyi Emre

2 kommentarer:

G.J sa...

Det brukar vara lätt att förbruka eller klaga på ställen lite utanför Swedala. Man behöver liksom inte behöva stå till svars för saker som händer då, iallafall inte här.Då är det ju lite lättare för Fredrik och co att tillgodogöra saker som skulle bli dömda till grova brott här.
Men vafaandet är ju som de säger angående skogsturk, taxiturk osv.
Spelar väl ingen roll, och varför skall vi börja indexera vilka som gö vad.
Jag säger bara, skyll allt på turkar, ok de är till fåtalet i sverige men de kan vara en syndabock länge till

Sancak Beyi Emre sa...

Det stämmer. Men om jag nu skulle vilja jävlas med dessa, så skulle jag kunna gå till domstolen varje gång dem upprepar sitt skitsnack och vinna ! Men det finns ett turkiskt ordspråk "deliyle deli olunmaz" (man ska inte dumma sig med den dumma). Så än så länge håller jag mig borta från det alternativet, men det står öppet.

Turken blir syndabock för mycket, och kommer fortsätta vara det, speciellt i Sverige om utvecklingen fortsätter i denna riktning. Tyvärr så var jag en av de få som försökt bekämpa detta, men lägger även jag av med det nu.

Emre