söndag 16 januari 2011

Är det detta svenska politiker ska försvara ?

Återigen så är PKK/KCK/BDP ute och "demonstrerar" mot de "oskyldiga" i KCK. Denna gång i Istanbul. Det är inget annat än anarki och terrorism. Kan någon ur S,MP,V och FP, som tidigare uttalat stöd för dessa, kommentera dessa bilder ?















































Hürriyet Video'larını izlemek için Flash 7 veya daha yüksek eklenti yüklenmeniz gerekmektedir. Yüklemek için tıklayınız!!!






4 kommentarer:

Ahömbele sa...

Det enda sjuka med dessa fredliga upplopp är att Turkiet låter dessa ske och inte som andra länder skickar in poliser med batongerna i luften.

Osman Feffeson sa...

Och Amöban visar än en gång att han är en amhöba då han inte förstått att det är exakt batonger, polisbrutalitet etc som dessa extremister vill se.

Vad vill du mer? Införa undantagslagar i östra Turkiet? Exakt vad PKK vill. Slå sönder demonstranter? Exakt vad PKK vill se. Arrestera folk till höger och vänster. Exakt vad PKK vill.

Är du PKKare? För PKK sliter sig i håret när Turkiets extremt kompententa poliskår hanterar dessa fascister.

Nej du! Dagens poliskår ger inte PKK det dom vill ha, dvs polisbrutalitet, tortyr etc.

Men visst, schimpansen som är ledare för partiet du vill se vid makten, hade säkerligen hanterat demonstrationerna bättre. Han var ju en riktig Rambo under sin tid som militär.

Ibland undrar jag vad folk tänker med. Vart tog det sunda förnuftet vägen?

Polis är hur jävla go som helst! PKK fascisterna organiserar barn för att delta i det främsta ledet under dessa demonstrationer. Förhoppningen är misshandlade och helst dödade kurdiska barn som sedan kan utnyttjas i propagandasyfte. Men vad gör Turkiets kompetenta och extremt poliskår? Jo, dom delar ut platsfotbollar och choklad till ungarna. Bygger upp ett förtroende och får en jävla massa kurd ungar att en dag bli poliser.

PKKs bästa vänner är lirare som Amhömbele, MHP, CHP och schimpanserna som tyvärr fortfarande finns inom vår militärapparat.

RAUS säger Osman! Yalla, bort!

Välkommen till den Andra Republiken!

Anonym sa...

Emre! nerdesing be kardesim?
Hassan.

Sancak Beyi Emre sa...

Jag är tillbaka .. Har bara varit väldigt upptagen, men ska skriva 3-4 inlägg i veckan igen :)
Forsätt bara läsa aga !

Emre