måndag 14 februari 2011

Beyan net för sin vanliga efterblivna PKK propaganda

Beyan.net är ett gäng militanta kurdnationalister som gnäller och gnyr över Turkiet. Inget nytt där. Det som går mig på nerverna är att dem försöker med simpel propaganda, som man med lite eftertanke kan slå i spillror.

Jag ska ta upp några exempel och ge lite spotlight på ett nytt stolpskott som vågat sig göra offentligt som terrorkramare och support för terrorism i skydd av att kalla det hela ”journalistik” (vilket är skyddsfaktor 19 bland vänster äckel och s.k. liberaler).

I artikeln ”Ny massgrav upptäckt i norra Kurdistan” (var nu det ligger och vem som erkänt det) så använder man PKK:s propaganda organ firatnews som referat. Som man dessutom väljer att nobelt kalla ”kurdiska nyhetsbyrån”. Om Firatnews är en kurdisk nyhetsbyrå, så sett till folkrätten så är alla delaktiga i detta organ klassade som kombattanter, då de bidrar både psykologiskt och fysiskt till den terrorsim PKK för. Detta i sig gör väldigt många legitima att nedkämpas med skarp riktad eld och försättas ur stridbartskick. Tänk bara på hur folk som för Al-Qaida och Bin ladins propaganda behandlas i väst (EU+USA) så får man ett grepp om var ribban hänger. Personen som vågat sätta sin signatur under artikeln heter Chia Abdolah och är utifrån artikeln sett ingen väl orienterad individ vad gäller lagar och seder. Eller så kan det bero på att man har en inkvisitor från PKK som håller tjuren om hornen som inte låter dessa unga brinnande själar säga vad de vill utanför ”sommar lägrets ramar” som PKK föräldrar skickar kidsen på. Artikelns innehåll är inget annat än spekulationer och propaganda. JITEM följs som vanligt med (när PKK öppet tagit ställning mot motmedel mot dessa och deras utom rättsliga metoder) och massgravar. Om en fiende nedkämpas, så ägnas inte mycket energi åt att identifiera kroppen (vilket görs idag i Turkiet av någon skum anledning). Men MR organ dikterade av vänsterradikala nära PKK slår fast om att det är ”jätte viktigt”…… Tänk er, en rysk invasion i Sverige och man får skit från ECHR för att man inte har koll på de döda ryska kanonmaten under en invasion…. Så dumt är det hela! Men visst…. Låt oss fortsätta höra vad Chia Abdolah har att säga. Han menar vidare med sin artikel ”indirekt” att folk som stöttar PKK inte är legitima kombattanter… Hur fungerar det i Afghanistan ?! Som Sverige med bäst MR betyg verkar ?! Håller du materiell eller ger terrorister skydd så är du delaktig i kriget (PUNKT!). Krig är ingen jävla barnlek som man kan gå och gnälla över för någon bortkommen domare långt bort i väst. Tar du ställning så får man även ta konsekvenserna ! Live with it fucker ! Syftet med artikeln är ändå uppenbar och skribentens uppsåt är uppenbar. Vi lämnar det vi Beyan circus utan att nämna det till SÄPO (som ändå har koll på tokstollarna, ni tror väl inte att turkiskt samarbete endast stannar på papper?!) och går vidare.

Roj-TV nominerad för Nobels fredspris
Är en annan färs som visar på Nobelprisets ovärde. Det syfar endast till att vinna ett pris om du går väst ärenden. Är du emot Iran eller Kina, som stämmer in i västvärldens trånga världssyn så får du priset. Kommer du från det land som är i måltavlan så ökar din chans. Se Orhan Pamuk (Yamuk, som tom MS. Word stavar rätt till), kina och iran kritiker. Att Roj TV får stöd är inget förvånande. Hur många perversa vänster terror gerillor finns idag? PKK! Vilka stödjer dessa ? De som drömmer om en pervers vänster revolution…. Det är Beyans underrättelse till sina svenskkurdiska läsare… Ingenting om lika behandling i Turkiet eller Iran, utan att en terror stödjande organ som går imperialistiska världens ärenden är nominerad av samma fin hund pris som resten. Det är nyheten. Thank god for Firat and Beyan… Where would the kurds be today without them?!

TSK ansvarig för skogsbränder i Kurdistan är nästa artikels titel. IHD i Turkiet som inte har ”någon som helst koppling” till den turkiska vänstern som idag står inför rätta för att ha sin politiska skolning i PKK läger rapporterar om att TSK (turkiska väpnade styrkor) har anlagt bränder genom beskjutning. Sen att IHD har experter som förbiser att PKK besitter brand bestyckade GRK granater chockar inte mig. Att TSK har brandbomber betvivlar jag inte en sekund, men ingen militär logik skjuter dessa dyra bomber mot 5-6 terrorister. Däremot PKK offrar 10 av sina egna för att få en mening dödad, sen säger man på Firat (ANF) som Beyan citerar rikt om att PKK inte hade några förluster… även om man trampat på en del minor på det området när utländska medior hälsat på. Sen skulle det vara kul att veta hur man drar slutsatsen att TSK står för bränderna när serienumret för granaterna används av PKK från en italiensk fabrik? Låt beyan svara på det…. Snälla maila och fråga dessa tokstollar hur det kommer sig….

Sancak Beyi Emre

11 kommentarer:

Anonym sa...

stackare, tagga ner och ga och krama din mamma eller nagot. kan inte vara nyttigt att bara pa sa mycket hat.

Sancak Beyi Emre sa...

Stackare, behöver du få ut lite energi när de inte blev någon protest för "konspirationen mot kurder" på Apo-Day ? Visst broder, speak up, jag lyssnar gärna. Hur hämskt är det egentligen att få kritik ?

Emre

Osman F sa...

http://firatnews.com/

Elaka Turkiet har stängt ner firatnews.

Ooooops!

Sancak Beyi Emre sa...

Feffe:

Jag tror att det är något hackerteam som härjar igen... Oavsett vem, så är det en handling i mänsklighetens intresse.

Emre

Ahömbele sa...

Stötte på denna länk idag och kom att tänka på dig Emre.

http://www.armeniangenocidedebate.com/archives

Ser också att dina artiklar som vanligt kör över aporna :)

Sancak Beyi Emre sa...

Det är en ganska bra artikel som kan vara en mall för källkritik när man läser hänvisningar till dessa källor.

Emre

G.J sa...

Sanningen kommer för det mesta fram, om inte US and A och vissa i EU redigerar. Så är även fallet med dessa i mina ögon anti kurd-tv skiten släcker deras ögon.
Bara ett hopp är att mata dessa med det de vill ha.

Anonym sa...

VARFÖR SKRIVER DU INGET DET NYA MELLANÖSTERN OCH DET SOM HÄNDER DÄR NU?

SKRIV OM DET SOM HÄNDE EGYPTEN OCH DET SOM HÄNDER I LIBYEN OCH "ÖKEN RÅTTAN" KHADAFFI.

SKRIV OM DET SOM HÄNDER OCH VAD DU FÖRUTSPÅR KOMMER ATT HÄNDA I FRAMTIDEN?

Sancak Beyi Emre sa...

Då kommer det ett inlägg om mina tankar kring upproren.

Emre

Anonym sa...

Ahömbele:

http://en.wikipedia.org/wiki/Massacre_of_Tripoli

Läste den och kom och tänka på dig.

Vinnaren skriver historia, det vet vi alla. Men även vinnaren kan ibland inte dölja hela sanningen!

Sancak Beyi Emre sa...

Anonym:

Det är inget nytt och det är bara en i mängden av massakrar som väst blundar för. Det som verkar göra turkar unika i dessa sammanhang är att vi går inte och gnäller över historiska saker. Efter så mycket som hänt, så får vi skit för något som hände för 100 år sedan, under WWI och som överdrivits och omkonstruerats. Kan man utifrån förstå varför man som turk blir bitter ?

Emre