fredag 26 november 2010

Världens främsta magdansös

Världens främsta magdansös Öcalans senaste utspel. Återigen ett skämt. Han blir mer och mer patetisk och ”icke revolutioner” för var dag han får prata. Varför han får det vet jag inte, han är dömd, terrorist av högsta grad vilket innebär att vissa rättigheter enligt folkrätten kan regleras.

Men ju mer jag läser av hans uttalanden ju mer ger jag mina förfäders ordspråk rätt:
”Esege semer vurmuslar kendini at sanmis”. (Sätter du en sadel på en åsna, så tror han att han är en hingst).

Killen är uppenbarligen sinnesjuk, rubbad och lider av ett allvarligt storhetsvansinne. Han har kallat PKK för mördare, terrorister, illegal väpnad styrka osv. Men veckan därpå kan han ta tillbaka allt, eller uttala sig som att det han tidigare sagt inte gäller. Han har till och med gett sig på och hotat folkligt valda representanter som gått emot PKK:s linje. Baydemir, älskad i Diyarbakir och en av de bättre i BDP ansåg att våld inte löser något, och det fick han ett helvette för. Men BDP stod på sig. Antagligen har man tröttnat på bergsrevolutionärernas våldsorgier och socialistiska drömmar…. Efter detta fick APA ta ett steg tillbaka.

Han är skogtokig. Han skickar återigen en massa tomma hot fram och tillbaka. Det senaste (efter Baydemir) är att ”AKP inte vill ha en lösning (AKP är de enda som tagit dessa steg och låter aset tala), Armén och staten vill ha en lösning; men inte regeringen (AKP). AKP är fredens motståndare”. Hur han resonerar undrar jag. Jag tror att skon klämmer i att AKP blir ett alternativ som hotar både PKK och BDP:s supportrar i form av att man äntligen har vettiga människor som kan representera. Till skillnad från offermentalitet, våldstrummande, marxism och ständigt tomt prat utan handlande. Vad har BDP och PKK gjort för folket sedan de bildades ? Nada (Förutom Baydemir, som kämpar för Diyarbakir. Rätt ska vara rätt, men resten då?).

Vidare så är han grinig över att ingen underrättelse officer besökt honom på en månad, han hotar med att ”fördjupa kriget ytterligare om inte en fred uppnåtts till första mars”. Sen ska tomten dra sig tillbaka från att ”medla”. FÖR SJUNDE GÅNGEN OM MITT MINNE INTE SVIKER MIG (skaffa ryggrad APA)! Vi har sett deras uppfattning av fred, och får allt skit att låta ädelt genom att sätta ordet ”demokrati” (som man inte vet innebörden av) framför. Fördjupningen kommer att vara i den form av att stadsmiliserna kommer bränna bilar, kasta stenar, bomber och ge sig på arbetsplatser. Det kommer även sprida sig till Europa, där man kommer göra mer radikala ”protester och aktioner” för att sätta ”press” på EU. Detta kan drabba även turkar i Europa, men håll huvudet kallt.

Han är även benägen att kommentera saker som han inte på något sett kan kontrollera, få reda på eller påverka. Som sina påståenden om att AKP är styrt och sponsrat från en tredje aktör från utlandet. Grabben som är inbiten kommunist (även om han förår den ideologin titt som tett) har inte någon uppfattning om ett fungerande samhälle eller internationella relationer, är nu visare än oraklet i Delfi. Egentligen så skrattar man åt motsvarande människor. Men faktum är att PKK bidragit till att hålla folket efterblivet har gjort att många inte har förmågan att analysera den här dåren. Hur kan någon som inte varit i de fria i Turkiet i över 30 år och spenderat ett antal av de åren i finkan ha för korrekt analys som samhället ? Det snackas om folket, men när sist såg han en by och lyssnade på dess invånare ? VAKNA GOTT FOLK! Hans teorier om AKP, är precis de samma som Ergenekons. APA är en agent. Som vill på samma sett som sina bundsförvanter hålla kvar ett hybrid ideal i Turkiet. Men vem har sett det? Dåren har även fått för sig att AKP är en del av NATO:s GLADIO….. Snacka om att kasta sten i glashus.

Han är dessutom en stor beundrare av Mustafa Kemal Ataturk, som han försvarar vid första bästa tillfälle han får.

De som anser att KCK rättegången är illegitim, ser även i senaste uttalandet att APA beordrar människor att bilda motsvarande grupper igen. Precis som PKK bytt namn flera gånger för att undvika terror stämpeln, så ska KCK också göra det. Är det illegitimt att gripa de medverkande då ? Dessa står, både enligt KCK utredningens bevisning, Karayilans uttalande och APA:s order under och för PKK:s ärenden. Sen ger han Baydemir i uppgift att ordna ett självstyre. EN FOLKVALD FÅR ORDER AV EN DÖMD TERRORIST!

Är det den här o gruppen han leder som folk vill att man ska föra en dialog med och ta bort från terrorlistan ? Inte lärt er något från Lenin, Mao och Stalin ? Även om stolpskottet inte är hälften så kompetent som dessa tokstollar så har han samma sjuka ideologi. APAs lilla röda, den som ger honom makten att styra samtliga kurder på vår jord. Så sjuk är den här, att han inte ser på stödet och valresultaten hur obetydlig han egentligen är.


1 2 3

Sancak Beyi Emre

2 kommentarer:

Osman F sa...

Inte ens värt att blogga om den där pajasen. Det är en skam att den här schimpansen kom att bli en slags ledare för en stor del av kurderna.

Sancak Beyi Emre sa...

Osman, det är den bilden media ger. Hur många röstar på och stöttar dem och deras hantlangare egentligen ? Att hota Baydemir är inte riktigt klokt när han är så omtyckt....

Emre