torsdag 28 oktober 2010

Ja, vi dödade civila, men det var misstag... RIIIIGHT !

Karayilan (svart orm) intervjuades av Radikal i Kandil. Mycket av det som bl.a. jag sagt i diverse forum, som Sveriges PKK hejare nekat till, bekräftar PKK:s ledare. Här kommer intressanta drag från artikeln:

Hur vapenstilleståndet ska bibehållas:
PKK:s krav är att steg mot fred tas (vad det nu innebär) och att de militära operationerna stoppas.
- Dock glömmer herren att nämna att man fortfarande befinner sig på Turkisk territorium och att man senast igår besköt en bil och att man griper civila som rör sig i bergen och skogarna. Vad förväntar man sig då?

Angående civila PKK mördat:
Det har skett, och senast i Hakkari Gecitli (då nio civila sprängdes i luften och som man skyllde på staten, sitter herrn och erkänner här), men vi jobbar för att inte skada civila längre. Det har vi gjort ett tag, men vi ska bli bättre på det.
- Han kallar dåden mot civila som ”misstag”.

Lösningen på kurdfrågan:
Det finns två lösningar, den ena är våran, och det är ”demokratisk självstyre”.
- Det andra alternativet nämner han tyvärr inte.

Vad gäller nationalitet:
Medborgarskap innebär en turkisk nation där Lazer, Cerkezer och kurder är inräknade. Men man är en del av ett system. Detta är inget annat än assimilering.
- Lustigt att alla miljoner i USA och Frankrike inte upptäckt detta. Han och hans hantlangare springer runt och anklagar den turkiska staten för diverse etnobaserade reformer, men själv är han misstänksam mot en nationell identitet. Han är alltså ute efter en etniskt baserad enighet.

KCK rättegången:
Karayilan berättar att han är ledare för KCK och att de gripna är folkvalda och obeväpnade. Men man kan ju fråga sig om man som folkvald är immun mot straff och om det innebär att man inte begår några brott ? Det gör de självklart inte. Men det är PKK:s och svenska vänsterpartiets egna smurf värld. De anklagade i rättegången har spanats på under flera år och bevisningen är ganska omfattande. Till de som kallar KCK för en legitim politisk grupp. IDAG beslutade de om att man ska gripa och åtala ”förrädare”, som stöttar AKP och som har ”samarbetat” med staten (jag har ingen aning vad dessa termer innebär i deras terminologi, men jag har mina misstankar), Alltså, kan man nu som kurd bli ”åtalad” av en grupps ”domstol” (som inte har någon jurisdiktion eller erkännande, förutom av vänsterpartiet) för att du väljer en annan politisk linje än deras. Det anses också vara förräderi att tex. hjälpa en polis i en utredning eller tex. vara AKP funktioner och samtidigt vara kurd.

Terrorism, Demokrati och Mänskliga rättigheter ? Dem går inte ihop, men dessa idioter försöker få ihop dessa. Fast man förstår sig bara på den förstnämnda, resten är man en papegoja som upprepar något man hört en gång. O jo, självklart och vänsterpartiet delar dessa ideal. Man drömmer om en ”revolutionär domstol” a la KCK där man kan döma klassförrädare till döden. För vänsterpartiet har flest representanter som observerar under rättegången.

Sancak Beyi Emre

Inga kommentarer: