lördag 26 mars 2011

Gurgin är moraliskt korrekt igen…. i Världen Idag !

Islamism, turkar, rasism, demokrati, mänskliga rättigheter, Israel, kurder, folkmord, armenier osv. Ni vet, allt det där den där filuren Gurgin Bakircioglu står för och kämpar för/emot. Han vill alltid visa sig vara på den gyllene moraliska korrekta sidan, även om inget han säger hänger ihop med den värld vi vanliga dödliga lever i. Han anser sig alltid stå på den rätta sidan och slunga iväg billig propaganda.

Nu har jag iof grävt ner stridsyxan med men identitets krisande vän, mestadels för att jag inte orkar lägga ner tid på honom men också för att han lagt ner med sitt skitsnack om Turkiet.

Jag uppmärksammade när han ombads skriva artiklar för nazistiska tidningar när de fick nys om hans syn om Islam. Det nekade han självklart, för sånt ser inte bra ut utåt (dock kommer nog förstå att det inte är något etiskt skäl om ni läser vidare), men han hittade ett annat forum att uttrycka sitt hat. Killen som gillar vetenskap, som också skriver för ”världen idag”. ”världen idag” får kritik av en forskare, jag haft äran att studera just dessa ämnen med, Kristian Steiner. Han är expert på dehumanisering och fiendebilder och kritiserar just Gurgins arbetsgivare för sin syn på Islam. Dessutom, så är har dessa en häxjakt på professorn. Konstigt att Gurgin hamnar där….. Alla hans hatmoment och sjuka åsikter får ju ljus här. Här får han även jaga akademiker, så som han jagade Ingmar Karlsson en gång för att ha skrivit en bok om kurder.

Men där fortsätter ju Gurgin med sitt skitsnack om Turkiet, publiken är ju ändå nästan lika korkad som den som lyssnar på honom i vanliga fall.

Här kan ni läsa om vad Världen idag är för en tidning på journalsiten.se som Gurgin anser sig dela yrke med.


Sancak Beyi Emre

5 kommentarer:

Anonym sa...

Varför sånt hat när en person vågar uttrycka sig öppet om ett land som döljer så mycket? Du förnekar säkert folkmordet på Armenier som hela världen har erkännt

Anonym sa...

För en utomstående så får man ju en fingervisning om vad det är för debatt man har att förhålla sig till: Den som engagerar sig för att händelserna 1915 INTE ska betraktas som folkmord, engagerar sig också mot att folk står på den "gyllene moraliska korrekta sidan".
Ska man av detta dra slutsatsen att de som förnekar folkmordet står på den sunkiga, omoraliska, felaktiga sidan?

Hälsningar
Glenn Möllergren

Sancak Beyi Emre sa...

För att det han gör är dolt med en annan agenda. Du missade länkarna ? Forskningen som görs kring arbetsgivaren och vad det är för människor ? O kunde inte sätta ihop ett och annat ?

Då har du kommit fel. Sen så är det ett politiskt spel, mer än historisk fakta. Vilket gör att inte ens hälften av världen har "erkännt". Möjligen i intressegruppernas trånga värld. Jag nekar till anklagelserna, det stämmer, och det mestadels pga hur det förs fram och grunderna man utgår ifrån.

Glenn Möllergren:

Låt mig förklara. De som hejar för ett s.k. folkmord, bygger alltid upp en grund med värden som gör en rättfärdig. Du hittar få av dessa som inte är demokrati, MR vänner och liberala. Dessa är idealen som i bl.a. Sverige är spjutspets för samhällstrukturen. Men när du gräver djupar i det, så ser du att dessa ideal är inget de verkligen förstår eller förespråkar. Utan orden används för att underminera den andra och framföra en fråga som inte har något med saken att göra.

Det jag sammanfattningsvis menar är att den "gyllene moraliskt korrekta sidan" endast är en fasad. O det är inte svårt att se igenom.

Slutligen, JAG nekar inte till något folkmord, jag nekar till anklagelserna och lögnerna som spritts runt i folkmunn. Hade dessa anklagelser varit sanna kan jag garantera dig att man hade gått till en domstol. Men det har man inte. För innerst inne så är man själv inte 100% säker. O med sett till vad man är kapabel till och har tidigare gjort, så är det förvånansvärt att man inte tagit det lilla steget som skulle nysta upp allt.

Emre

G.J sa...

Lol han stänger ju kommentaren för att folk tycker troligtvist det är skamligt att ens trycka detta och kommenterar ps i stället.

Rolig inställning de har, man skall inte låta oppositionen få forska och komma fram till något.
Låter som " det vi sagt gäller fan ändra inte på det" ( vare sig det dykt upp nya saker i all den dokumentation som finns ).

Alltid roligt om båda sidor kan och får yttra sig.

Sancak Beyi Emre sa...

Det är samma sate som "utgår från forskning vad gäller fiktiva folkmord", men när man jobbar för en bevislig rasistisk, homofobisk, islamhatande och kristen extrem tidning, så håller han fort fanan högt !

Dessa är inte demokrater, det hela är en fasad. Dessa är värre än talibaner, Irans mullor och saddam ihop. Det enande är anti turkiet och islam hat. Grundbulten i anti-turkiet klubben är att lura den svenska allmänheten med fina ideal som demokrati, mr o liberalism... Hur liberala, mr o demokratiska är dessa stolpskott ?

Emre