tisdag 7 september 2010

Återkommer snarast

Jag har varit enormt trög vad gäller blogg. Det har sina anledningar. Jag har strul med nätet och jag jobbar frentiskt inför valet. Jag återkommer med nya inlägg i veckan. Titta till då och då ! Snart kommer nya inlägg ! Tills dess....

Sancak Beyi Emre

9 kommentarer:

Anonym sa...

Emre, vilket parti kandiderar du för?

Sancak Beyi Emre sa...

Jag kandiderar inte för något parti än, men jag propagerar för moderaterna. O snart lär jag synas mer.

PS: nu är jag tillbaka.

Emre

Anonym sa...

Det var tråkiga nyheter. Trodde inte du var en sådan person som anslöt dig till en grupp människor som tävlar om vem som kan slicka USA och Israel renast.

Frågan är hur det går ihop och försvara Turkiet och sedan bli allians vänner med Gulan Avci och Fredrik Malm. Jag tyckte Mehmet Kaplan hade ett dubbelansikte men tydligen så är han inte ensam om det.

Sancak Beyi Emre sa...

Jag har suttit mitt i smeten under hela ”folkmords” processen, med den insynen, så tycker jag att beslutet är det sundaste bland de tillgängliga alternativen.

Vad skulle jag göra ? Propagera för de rödgröna som ska ta sitt tomte beslut på internationell nivå ? Eller vända mig till de som var emot och som dessutom var de enda som erbjöd sig samarbete ? Sen att vara i samma allians som Malmarna är inte så mycket värre än de rödgröna, tycker du inte ?

Har du bättre lösningar så lyssnar jag gärna.

Emre

Anonym sa...

För det första är det fel att ett gäng politiker som inte kan se skillnaden på namn som Ahmed och Mohammed att besluta vare sig det skett eller inte skett ett folkmord i Turkiet. De har lika lite kunskap om den historiska aspekten som en 7 åring.

För det andra är det nästan bättre att samarbeta med SD än med Malmarna. Med SD blir du i alla fall inte förvånad när de vräker ut sig korkade förslag. Med Malmarna får du bara utstå smyg rasism mot allt som inte gynnar kurdernas sak här i världen. Så om du frågar mig hade jag valt de rödgröna vilken dag som helst så länge det inte gynnar tomtepartiet ( folkpartiet )

Jag skulle gärna vilja diskutera djupare med dig angående din politiska linje. Vem vet, om du övertygar kanske du får min röst efter allt!

Anonym sa...

Emre, betyder det att du inte en övertygad moderat utan du på trots eller rent av känner dig sviken av sossar och därför stödjer de blåblodiga som kämpar för att de rika ska bli rikare genom att suga ut de som redan har knapert.

Hur ser din bakgrund ut? Din familj alltså.

Sancak Beyi Emre sa...

Absolut, det är en minoritet bland riksdagsledamöterna som verkligen vet vad dem pratar om i allmänhet. Just ”folkmordsfrågan” är ett praktexempel, där även man fick utlopp för sitt halvdolda förakt för Turkar som funnits sedan Attilas kampanjer i Europa.

Det är ett sett att se på det. Men om du ser rent praktiskt. Förutom ilskan dessa malmarna väcker hos turkar, och tjutande PKK kurder, vad har de egentligen uträttat ? Vad för ”hot” utgör dem ? Vem tar dem på allvar ?

Jag ska lägga upp ett inlägg om mina tankar kring valet i dagarna. Jag har bara så sjukt mycket att göra just nu. Men den dag jag dyker upp, rösta på mig ;)

Anonym2:

Jag är nog inte en fullblods moderat än, men jag finner inget annat parti som för en rak linje för Sverige och mina intressen (både individuellt och kollektivt) . Jag anser inte att sänka skatter och skapa jobb är negativt mot de som har det ”knapert”. Vill man sitta på soffan och ta bidrag är det en sak, min uppfostran och moral skulle säga emot. Jag anser att alla måste ta tag i sitt eget liv och göra det främsta för sig själv. Alltså utbildning osv.

Jag kommer från en klassisk ”arbetar” familj som är negativ till min nya moderat linje 

Emre

Anonym sa...

Du kommer att tillhöra samma block som "malmarna" som för en ensidig kamp mot turkar och Turkiet. Vad tycker du om det??

Sancak Beyi Emre sa...

Ska jag stå på en sida som redan fått igenom sin motion, eller ska jag stå på en sida som öppnade armar, men som har enstaka idioter i andra partier som snackar en massa utan att få igenom något ?

Håller du samma linje som Hasan Dölek ? För det är hans resonering att stanna kvar o kämpa "emot"....

Emre