tisdag 9 februari 2010

Släpp de gripna KCK terroristerna!

KCK, PKK:s stads milis, har återigen börjat komma upp på ytan sakta men säkert. Senast hade man planterat en bomb på en shoppings område i Izmir, men som inte detonerat pga regn. De som gripits nu för händelsen är tre universitets studenter, som fått bomb”utbildning” (ja, så bra utbildning var det, att man inte räknade med naturens påverkan) i Irak (gissa vilken grupp med en bokstavskombination på tre). Dessa studenter gjorde bort sig rejält när dem fortfarande hade sprängämnen hemma när polisen kom på besök.

Varför detta nu när det varit lugnt ett längre tag kan man fråga? Det har inte varit lugnt egentligen, polisen har gripit och förhindrat dessa aktioner, precis som denna i tid. KCK (stadsmiliserna) terrordåd går att skylla ifrån sig, det är även det man spelar på. Det heller inte första gången, när man skjutit på civila bussar har man inte tagit på sig dådet och skapat rykten om att det skulle vara staten som begått dådet. Däremot, med fler och fler bergstomtar som överlämnar sig till säkerhetsstyrkorna så kommer sanningen fram. Dåd som man inte väntar större motstånd på, som kan användas som propaganda bland de egna uppe i bergen, spelar man in på video. Det dumma är att, ju fler som överlämnar sig berättar om dessa filmer. Tillslut stötar man även på de som deltagit i dåden och då blir det svettigt.

KCK håller sig inte lugna. Dem går ut på ”demokratiska protester”, använder barn som sköldar, får dessa att kasta sten på polisen, hittar på en massa annat illtyg och snyftar inför en utvald grupp hönshjärnor i väst som ”blir oroliga över gripandet av kurder”. Det är bara att se till den svenska terrorist fancluben. Oacceptabelt osv. Man har bara bytt koncentration, från PKK:s HPG (väpnade terrorister uppe i bergen) till KCK (stadsmiliser som gör nästan samma sak i städer). Idag kanske du tom kan få höra av några inbitna att PKK är terrorister, men att KCK är en legal rörelse. Vi har väl fortfarande inte glömt de senaste instruktioner apa skickade från finkan? Gå inte på skiten, och de som gör de, utbilda er och tänk till.

Vad säger detta er ? Att om man skulle följa svenska freds lösnings förslag (som är att ta bort terrorstämpeln på PKK) så skulle dåden bli än större. Bara för att stämpeln försvinner, betyder det inte att metoden och formen förändras. Eller att förhandla med dessa typer, skulle innebära att hederliga typer som Al Qaida skulle också vilja sätta sig vid bordet med USA och EU, hur många hade accepterat det ? Ingenting som säger att icke-statliga grupper som dessa håller sina ord, ett exempel på detta är ju PKK ”vapenvilor”.

Lösningen är att isolera dessa än mer, göra en skillnad på folket och PKK, och låta dessa utplåna sig självt.

KCK är samma skit på annan arena. Man iscensätter händelser, för att kunna snyfta inför hönsen i väst. Gissa om dessa köper de ?! Händelserna och faktan står för sig självt, beblanda er inte med idioter, sanningen kommer fram och smälta in en vacker dag. Den dagen vill man inte stå vid deras sida och skämmas över sin intelligens.

Sancak Beyi Emre

12 kommentarer:

Osman Feffeson sa...

Kära Emre:

Varje gång regeringen och dess åklagare går hårt fram mot Ergenekon/derin devletså kommer den häftigaste och våldsammaste reaktionen från PKK lägret.

Varför?

Numera har PKK, KCK och dess mediaorgan slutat att propagera mot den turkiska militären. En militär som enligt min mening fortfarande består av fascister, antidemokrater och människor som utgör ett enormt hinder för ett demokratiskt Turkiet. PKK har i stort sätt slutat att propagera mot militären, utan istället endast riktat in sig på AK P.

Det är i ljuset av detta som vi ska se KCK som du mycket riktigt kallar för en stadsmilis. För vi minns Aktutun och Daglica attackerna och hur Ergenekon/Turkiska militären tillsammans planerade dessa attacker som resulterade i 40 dödade soldater. Tanken var att PKK och militären/ergenekon skulle underblåsa nationalism och upprätthålla polariseringen i landet genom kriget i östra Turkiet. Som bekant avslöjades upphovsmännen till dessa vidriga attacker- Taraf visade ju att militären planerat attackerna ihop med PKK. När detta avslöjades pressades den turkiska militären till den grad av allmänheten att dom fick överge alla sådana landsförrädar planer ihop med PKK PÅ FRONTEN I ÖSRA TURKIET.

Istället lanserade Ergenekon KCK. KCK skulle nu underblåsa turk-nationalism som i si tur skulle leda till en extrem kurd-nationalism.

Det är vad KCK är. Ergenekons verktyg och PKK kommer fortsätta med sina terrordåd så fort det sker ett nedslag mot PKK.

Jag kan tipsa dig om en najs dokumentär på p1

http://www.sr.se/sida/artikel.aspx?programid=2519&artikel=2558607

"För de kurder som vänt den väpnade kampen ryggen uppenbarade sig nu två hot; den turkiska militären och de egna landsmännen i PKK, som såg avhoppare som svikare och förrädare. Men de kurder som lyckas fly till Sverige undkommer inte det skoningslösa våldet från de egna, ett faktum som blir ett brutalt uppvaknande för Sverige och kurder i exil. "

De som tagit störst skada av PKK är inte TURKEN, utan KURDEN!

Demokratisera Turkiet och DET NU!

STOPPA MILITÄRENS INFLYTANDE I POLITIKEN!

STOPPA DEN KEMALIST-FASCISTISKA JURISTOKRATINS INFLYTANDE I POLITIKEN!

Annars får vi finna oss i att vara en gurk-republik.

Böyle geldik böyle gidecekmiyiz?

Olmas kurban!

PKK är en fis. Turkoglu: SE DIN VERKLIGA FIENDE! Det är inte några kommunist-rackare i Kandil. Det är svinen bland oss som nått de högsta positionerna i vår 1000 år gamla stat. Dom måste rensas ut! UT UT UT RAUS!

För hur i helvete ska vi bemöta diasporornas propaganda när vår egen bakgård är så full av skit att den väller över till granngårdarna? Håller inte.

Osman Feffeson sa...

Hoppsan sa och Nya Zeeland har nu stämplat PKK som den terrororganisation man är:

New Zealand designates PKK as terrorist group

http://www.todayszaman.com/tz-web/news-201155-new-zealand-designates-pkk-as-terrorist-group.html

Demokratisera Turkiet och ge kurdens HANS RÄTT, så ska ni se att fisen PKK upphör att lukta illa.

Svårare än så är det inte. Kurden rensa inte ut armeniernas rövarband och min farfars far var inte i Yemen för att bilda Kurdistan. Däremot tror jag INTE att han var där nere för att bli en bergskurd eller second class citizen i Kemalistan.

För ett Demokratiskt Turkiet i Tiden!

In the footsteps of Atatürk

http://www.todayszaman.com/tz-web/news-200143-in-the-footsteps-of-ataturk.html

Faith Glenns aka Fethullah Gulens engelska tidning Today Zaman gör PR för Ataturk-turism på sin sida.

Det tycker ni turkar säkert om! Jag bryr mig inte, men det är jag det.

Men jag frågar mig:

Tycker ni att partiet som Ataturk bildade, dvs CHP, representerar Ataturk?

Det går INTE att lansera varumärket Ataturk när hans parti år 2010 är FASCISTISKT!

Anonym sa...

Tro sjutton att svinen från derin devlet nyttjar alla till sin förmån.Detta är ju ett faktum som ofta ter sig i massmedia då och då.

De skyr inga medel för att uppnå sina mål och avsikten är inte ett demokratiskt Turkiet utan ett bihang till en inte helt okänd stormakt vilket ger militären obegränsade förmåner framför alla andra. De fick t ex som enda myndighet samla in offer skinnen från offer lammen (kurban derisi)
för att sedan kunna köpa dyr whishey för pengarna.

Sancak Beyi Emre sa...

Det är inte bara militärer i den gruppen, och att utnyttja sin ställning är inte heller unikt för militären... Nu ska vi inte vara för enformiga ! Visst finns det stolpskott även bland politikerna som gör liknande saker ?

Anonym sa...

Osman förlåt men dokumentären du länkar till , har inte lyssnat på hela ännu men, " kurderna har blivit berövade av sitt land " VA FAN ?!?!?! dumma svennar

LOL sa...

KCK _ÄR_ PKK!
Hur okunnig får man vara!?

Seriöst, du måste vara den trögaste jag träffat på!

Sancak Beyi Emre sa...

Har jag ifrågasatt om KCK är PKK? Kötthuvud !

LOL sa...

"KCK, PKK:s stads milis,"

Läser du inte dina egna texter?
Hur trög får man vara liksom!?

Sancak Beyi Emre sa...

Ja, en del av PKK... Vad är de svåra att förstå ?

LOL sa...

Seriöst, du är verkligen dum i huvudet. Varför ger du dig på ämnen du inte har någon minsta kunskap om!?

PKK och KCK är samma sak har jag ju sagt, men ändå så förstår du inte! Du är verkligen okunnig och dum i huvudet.

PKK har hetat KADEK och även Kongra-Gel, men nu heter de KCK!


Seriöst, du är tragisk!

Sancak Beyi Emre sa...

KCK är även namnet på stadsmilisen .. Kanske bör hålla ABC nivå hedanefter så vi slipper liknande konflikter i framtiden.

Emre

LOL sa...

Återigen, du är dum i huvudet och vet inte vad du snackar om!