söndag 14 februari 2010

Happy 12th Apo Day !

Detta är det mest patetiska och idiotiska jag stött på. En skam för den civiliserade och moderna människan. Apa, PKK:s ledare (aka. Kamrat Apo aka. ”parti” ledare) firar den 15e februari årsdag för sin hemkomst till fosterlandet Turkiet. Video inspelningen av transporten tyder på att han trots allt var lycklig och ville tjäna sin stat. Alltså allt det där med ”kurdistan”, kurder osv sålde han ut !

Detta firande har olika namn i folkmunnar, vissa kallar det komplott, andra kallar det förräderi och jag kallar det Apo Day ! Apo day är beviset på hur fanatiska och efterblivna dessa PKK:are egentligen är. Kurder i övrigt i Turkiet hatar dessa mer än vad deras övriga landsmän gör och får tyvärr stundtals samma stämpel som dessa stolpskott. Den generaliseringen ska man inte köpa eller sprida, för det ger varken en rättvis bild eller gör mina hederliga landsmän någon som helst rätt!

Varför bör man fira Apa Day ? Jo, för att det blottar dessa patetiska satars systematiska programmering. Vem lyssnar till någon som suttit ordagrant isolerad i fängelse och tar hans ord för samhälls situationer ? När var det sist karln gick på Adiyamans eller Diyarbakirs gator och hälsade på hos Memo och Hamo ? Han har även ett parti, som självutnämnt ”för kurdernas sak”. Lustigt värre! Man för kurdernas ”sak” med 2 miljoner röster?! Vart tog resten av dem vägen ? Tro tusan att det finns fler än 2 miljoner kurder i Turkiet. Eller ? Om det är så att det finns fler än två miljoner kurder i Turkiet, så betyder det att stänga ner DTP, inte är att tysta kurder, utan tysta terrorister. För att tysta kurderna bör man se till var de resterande miljonerna röstat och stänga ner det/de partierna…. EU:s hyckleri kommer på tapeten igen 

Skit i att han varit isolerad, han sålde ”kampen” (får skratt anfall när jag säger det!) redan på flyget till fosterlandet ! Han ville tjäna staten, när PKK i själva verket avrättade familjer som skickade sina barn till värnplikten. Ni minns väl att ett av deras mål var att ändra feodalsamhället med klanledaren man lydde blind. Vad har klanledaren bytts ut mot nu bland dessa stackare ? En isolerad sate, som drömmer om en marxist leninistisk stat där han lever loppan i sitt harem (våldtäcktsläger precis som de han hade i Syiren innan han greps).

När staten vill utöka MR och frihets beståndsdelar i samhället så väljer man att slåss emot staten, för att denna förrädare (till både staten och kurderna) ska bli frisläppt….

Vad säger detta ? Jo, en sekt! En försvunnen fåraherde som fåren letar efter. Ingen fri vilja eller tänkande, utan dit herdens stav smiskar dit går man. Vad förväntar man sig av dessa egentligen ? Precis det som händer runt om i världen. Bränner ner sig själva, bränner ner affärer; hem; bilar och kastar bomber på poliser. Detta har man mage att kalla en ”demokratiska rättighet”. Jag uppmanar hela poliskåren att använda sin ”demokratiska rättighet” fullt ut i detta fall.

Skippa även allt det ovan nämnda, man kallar hans gripande för komplott! Historien gick till såhär lite kortfattat: Turkiet får nog av Syriens hyckleri och hotar med invasion om de fortsätter stötta och skydda PKK. Syrien skickar iväg fånet, efter diverse turer runt om i Europa hamnar Apa i Italien. Turkiet ber snällt om att få honom utlämnad, men svaret blir att man inte vet var han finns (medan turkiska underrättelsen sitter i huset mitt emot där apa skyddas av Italiensk säkerhetstjänst). Dessa får nog och börjar göra sig redo för strid för att få ut apa. Då flyttas han igen, denna gång till Afrika där han lokaliseras (med hjälp av CIA) bland greker och grips. Komplott ? Nja, inte riktigt va. Här har vi PKK, som stöttats av Sovjet under kalla kriget. Som hade täta förbindelser med Bulgarien och Grekland (hade tom träningsläger på grekisk mark och instruktörer av höga grader från grekiska armén). Syrien som skyddade, stöttade och lät dessa leva loppan. Irak där man hade tillgång till vapen och läger utan de minsta intervention. Iran, där mullorna lät dessa vara för att inte få dem emot sig (som man bäddar får man ligga, ser ju idag hur det slutade). Armenien som genom ASALA gjorde kampen till gemensam sak. Dessa är endast de länder som ligger angränsande till Turkiet, ni skulle bara höra historien om EU i detta spel. En hel del knän man suttit i som ni ser. Är det komplott då ? Nej, Apa som spelat sina kort fel. Anledningen till att ingen ville tillslut förknippas med honom var för att mannen var en tvättäkta terrorist! Komplott ? Nej, en internationellt efterlyst terrorist!

Jag håller nästan med nu. Släpp Apo fri ! Nej, jag skojar inte ! Släpp saten, han ska inte leva på skattepengar! Släpp av honom från en helikopter i luften. Släpp av honom i Trabzon. Levande kommer ingen som har 50000 liv på ”samvetet” ut ur fängelset !

Sancak Beyi Emre

3 kommentarer:

Anonym sa...

Brinn hjärtat brinn. Brinn hjärna brinn. Det sägs att den som vet han vet. Det är därför det gör så ¤ont-. Därför tar man till alla sorters metoder. Som påminer om Gooble ooch Bagdad Bob desperata uttalanden;)

Du är inte ensam om att fira Happy Apo Day:)

Osman Feffeson sa...

KCK, Osman Baydemir'i sorgulamış

http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=952114&title=kck-osman-baydemiri-sorgulamis

BDP/DTP:s folkvalda borgmästare Osman Baydemir har "åtalats" i KCK (PKKs stadsgerilla) "domstolar". Han har "åtalats" för att "inte ha gett tillräckligt stöd till PKKs upplopp i turkiska och kurdiska städer".

Tjena hyena! Ser ni turkar nu hur mycket PKK skadar kurdernas demokratiska kamp för rättigheter och ett Turkiet där dom lever i jämlikhet tillsammans med sina turkiska landsmän? De som först ger sig på demokratiska kurd-nationalister som INTE vill se blodspillan och terrordåd är alltså PKK. Skenet bedrar mina herrar.

Det finns alltså en terroristgrupp som "drar" Osman Baydemir i örat så fort han slår in på en fredlig väg.

Emre kardes har rätt. Man behöver varken vara turk eller Turkiet-patriot för att förakta och fördömma PKK, det räcker med att man är kurd, demokrat och vill se fred.

Anonym sa...

Wow! den turkiska median har talat, man skall köpa allt den säger. HAHAHA.. I 80 år förnekade den att kurder fanns och allt annat skit. Varför skall man köpa den billiga publicitet..

Ps: Serok Osman gick ut i i kurdisk media och påpekade att allt är desinformation, psykkrigföring..

PUSS PUSS