måndag 22 februari 2010

Sverige eller terrorister ?

Ni minns väl Guldlock, grabben som försvarar allas rättigheter, så länge de är kristna, kurder eller armenier? Han som ständigt grinar över Turkiet. Hans Turk hat nådde den proportion att högerextrema partier tog kontakt och ville värva honom. Hans senaste påhitt är att ”Azadiya Welat”… Att dessa inte spred terroristpropaganda. Antingen har Gurgin (klingande namn, men jag föredrar guldlock) inte allt för stor kunskap om vad som skrivs i tidningen, eller så vet han och försöker manipulera sina läsare till att ”turkar är det onda släktet”. Dock så nämner han själv på sitt inlägg att namnet betyder ”hemlandets frihet”. Tidningen har ständigt gjort reklam för upplopp och uppmanat till förödelse, som jag skrivit om innan. Även propagerat för "fördelarna" med PKK. Men trots det, så är Guldlock kritiskt… Dem sprider ingen propaganda....

Ytterligare en vänsterextrem tidning som propagerar för våld för att sno åt sig mark från Turkiet. Drömmen om ”kurdistan” som tom PKK och Apa vaknat ur har dessa jönsar inte lyckats med än. Gurgin är dock inte så dum som man tror. I åratal har han propagerat för ett enande av armenier och kurder (ja, de fåtal som fortfarande strävar efter apa och ”kurdistan”). Även den norrländska älgbrottaren Claes Nordmark kör på detta spel. Han senaste försök att diktera ihop en motion för ett erkännande av det så kallade ”folkmordet” på armenier och diverse som tillkommer ständigt (varje år lägger dessa freaks till några folkgrupper och några miljoner människor, att dem inte tröttnar) och även Saddams gasningar av kurder. Detta för att den s.k. ”armeniska” ständigt fått avslag, så nu försöker man med något som väst återigen har på samvetet, då man inte agerade när det inträffade. Smart strategi.

Med all respekt för de drabbade i Halepce, både till de döda, de överlevande och dess anhöriga, vad jag vet så var Saddams intention att ”straffa” kurderna, efter ett uppror konstruerat av Bush den äldre, och inte utrota kurderna. Vad man kallar det gör inte Saddams illdåd något sämre, och det han beordrade sotar han nog för i helvettet. Men utan intention, så kallar man det inte folkmord enligt konventionen. Folkmords-freaksen är hyperaktiva just nu.

Strategin går åt det hållet. Vad har turkiska föreningar gjort? Inte ett piss…. Det var liv och dunder i tre dagar när detta var på tapeten, fasten jag förvarande månader i förväg om de. Sen dog det ut. Den 17 Mars kommer detta upp till riksdagen. Vi får väl se hur våra valda resonerar. Är det politikers uppgift att konstruera historien ? Är det moraliskt rätt att sätta dessa händelser ihop (Armenien vägrar ju öppna sina arkiv, eller alternativt griper och beslagtar material för folk som slinker undan), där den ena av dessa är baserad på partisk och girig forskning ? Upp till bevis, hur mycket man vågar leka med Turkiets känslor, för det är inte några få slantar Svenska företag slantar in från Turkiet. Ska vi köpa ett gäng lögner som man försöker sammankoppla med någon så gräsligt som händelserna i Halepce? Observera att ”folkmord” ger Armenien hopp om att man ska få turkisk mark (över mångas döda kroppar innan det händer) och ekonomisk ”kompensation” (för vad?! Vad ska den turkiska staten ha tillbaka då?). Det är svenska medborgare i sin helhet riksdagen jobbar för och representerar. Att slänga bort enorma tillgångar för att en grupp terrorister vill få igenom sin lögn (som man betalat och än idag betalar mycket pengar för) ska få utspel för sitt hat. Satsa på Sverige, inte på annat skit!

Som jag sagt, de turkiska föreningarna sitter med tummen där solen inte skiner. Uppmana folk till att göra sin röst hörd på diverse sätt. Ställ er utanför riksdagen och förklara i en hög ton om vad ni tycker om detta skitsnack !

Sancak Beyi Emre

8 kommentarer:

Emres fanklubb sa...

1) Vad jag minns så är Gurgin så "svartlockigt" man någonsin kan vara, men vad vet jag... Han kanske färgar sina guldlockar och du vet om det...

2) Har inte han klippt sig?!

3) Du är rent av patetisk och skrämmande på samma gång. Att folk som du går fri bland allmänheten i beklämmande i sig. Det är precis sådana som du som har en sådan låg och simpel argumentationsnivå som kan värvas till folkmordsprocesser och kan åstadkomma hemska saker genom att banalisera allt på ett så löjligt sätt som du gör. Om du nu har gått på högre skola i Sverige och kommit undan med ens godkänt betyg så tycker jag verkligen synd om det lärosätet.

4) Var Halabce "ett sätt att bestraffa kruderna och inte folkmord"???!!! Väl, bravo! Om du tänker så då är det väl inte mycket att säga om dina åsikter om Armeniska folkmordet. Då kan man väldigt enkelt förklara Förintelsen av judiska kommunistagenter, Röda Khamrers folkmord mot de olydiga egna befolkningen, folkmordet i Rwanda etc. etc. Man behöver inte ens anstränga sig att motbevisa dig. Du klarar den biten så galant på egen hand att allt tillägg är bara onödigt.

Synd att du bara skriver blogg. Kan inte du skriva och publicera allt det du påstår så man kan använda den på ett officiellt sätt?! Med all denna visdom och analysförmåga så måste det bara finnas någon som är villig publicera din babbel. Till ditt försvar så har det publicerat betydligt värre texter med undermålig kvalité så du ligger inte så illa till ändå...

Barbarbaba sa...

http://www.ticket.se/guide/resmal.Turkiet.VAGABOND.2504.Country.html

haha kolla tickets beskrivning av Turkiet, sen när har Armenier revolterat under Turkiska republikens korta historia? En minoritet av kurderna revolterade i Dersim okej, men vidare så har dom ganska dålig fakta koll om oss... När bildades turkiet egentligen? :D

Sancak Beyi Emre sa...

Fanklubben:

1. Jo, men jag tycker att guldlock är bäst. Detta har jag noterat i inlägget.
2. Jo, även detta har jag noterat i inlägget, även att jag föredrog honom långhårig.
3. HAHAHA ! Nej, jag skulle aldrig värvas till att begå något sådant. Jag tror inte ens att jag behöver förklara det. Tragiskt bara att man utmålar sig för att vara ”för en öppen debatt”, sen åker ni i en enkel provekation som detta. Jasså ? Öppen debatt gäller endast om man kallar armeniens spökhistorier för folkmord?
4. Återigen, du köpte en simpel provekation. Jag fick ut reaktionen jag ville. Öppen debbat kallas det av er va ? Halepce vet jag inte om det var ett folkmord, det beror helt och hållet på intentionen (precis som konventionen föreskriver, eller har ni freaks andra kriterier?). Men mitt syfte med inlägget var endast att provocera sådana som dig :)

Sancak Beyi Emre sa...

Barbar:

Inget att ta på allvar, sådana sidor brukar bara ta en slumpmässig uppslagsbok och skriva sin info utifrån de ... Dock kanske man skulle läxa upp dem med ett mail...

Emre

Osman Osmanli Feffe Aga sa...

Sancak:

Visst är det fascinerande att Gurgin som utger sig för att vara liberal öppet tar marxist-leninister i försvar. Dessa marxist leninister är många ggr stalinister och begår terrordåd som dödar såväl turkar som kurder. Inte nog med att han tar en PKK tidning i försvar som spyr ut PKK propaganda och förhärligar terrordåd och terrorister, så stödjer han öppet PJAK. Vad är då PJAK? Jo, PKK motsvarighet i Iran.

Gurgin kanske är en PKK sympatisatör, kurdisk armenisk vänsternationalist under den liberala fasaden.

Med tanke på att han gärna hetsar mot Islam och muslimer så är det kanske inte så konstigt att han stödjer kurd-nationalister som vill upprätta en stalinistisk rasren stat i östra Turkiet.

Sry Gurgin, du är turkisk medborgare och jag stödjer dig när du skriver bloggar där du kräver demokrati i Turkiet. Men majoriteten av dina blogginlägg luktar anti-Turkiet och hets mot muslimer.

Lägg ner det!

Kör hårt Sancak!

Barbababa:

Är du dadas?

Barbarbaba sa...

Dadasim, turkum, kurdum, ermeniyim, zaza, laz, alevi, hem$in, turkmen, azeri. Hepsi var bende ;)

Sancak Beyi Emre sa...

Barbar är turkiska svaret på gott o blandat ! :P

Osman Feffeson sa...

Barbarbaba:

Sen Turkiyesin kardesim!