torsdag 25 februari 2010

"Extremist" Watch av en extremist

En granskning av extremister… en skit kul sida ! Skriven av en extremist själv. Men det har den stackaren. Allt kretsar om Turkar och folkmord. Ni vet, det där sättet man ska vinna legitimitet genom att nämna Förintelsen titt som tätt. 5 av 17 inlägg på denna sida handlar direkt om turkar. De övriga handlar om muslimer och Förintelsen. Lustigt va? Inte någonstans finner man politisk extremism, övriga religioners extremism osv. Utan avgränsningen är den samma som resten av anti-turk gruppen för. Legitimitet genom Förintelsen, muslimer och sedan krydda på det med turkar.

Nu ska jag inte gå allt för djupt i detta, bara titta på vad inläggen om turkar har att säga… Föga förvånande kryddas det mesta med att ”man förnekar det s.k. folkmordet (plural? Dem lägger ju ständigt till grupper och miljoner för var år.. vart ska de sluta egentligen?)”. Bl.a. Målar man ut TUF som en nationalistiskt (kan någon definiera vad de menar med ”nationalistisk” för mig?) grupp och dess ordförande Alev Akbas, inte som ordförande, utan som nationalist. Alltså, håller du inte med de ryggradslösa kräldjurens lögner och är turk samtidigt, så är du turkisk nationalist, alternativt som icke-turk blir du turk-agent (fri och öppen debatt?). Allt detta har man klurat ut genom brevet man skrev i protest till lögnerna (lite ledsen över att jag inte nämns). Jag tror jag svarar för samtliga som skrev under brevet i fråga, att ingen av dessa är folkmordsförnekare och har ryggrad att stå upp för sin sak.

Ett annat angrepp man har på TUF är varför man inte har med KD i en web undersökning på sin hemsida. Detta kopplar man till att man ”bla förnekar det (s.k.) armeniska folkmordet” (Jävla TUF, jag visste att dem var islamist sekt undercover! HAHAHA). Jag ska upplysa de stackars satarna om aspekter de säkert känner till, men inte nämner för att det inte gynnar deras syften. Turkar, till majoritet är muslimer. Hur många judar och muslimer kan man förvänta sig röstar för KD ? Eller Tyskar för ett fransknationalistiskt parti? Tydligen är logisktänkande för mycket begärt av skribenterna (vi förlåter satarna ännu en gång. Det är synd om dem, se på handikappen bara).

Sen så de ökände mordet på forskaren Fuat Deniz, som redan är uppklarat, tar denna idiot återigen och skyller på turkar (Detta SKREV JAG INNAN OM HÄNDELSEN ). Mordet begicks av en kusin till Fuat, men lik förbannat vill han att den turkiska staten ska vara inblandad! Den pensionerade generalen Veli Kucuk (häktad och misstänkt för diverse brott) skulle vara den som låg bakom mordet på beställning av den turkiska staten. Get with the time dude. Skiten är avklarad och varken Turkiet eller turkar var inblandade. Vad är motivet här ? Förvirring, propaganda och polarisering. Även om den är grundad på helt idiotiska antaganden, så är sådant alltid farligt.

Nästa inlägg handlar om turkisk ”fascism” i Sverige. Tydligen har vi fått gråvargar (nationalistisk grupp som slogs med sin vänster motsvarighet under 70-talet och upplöstes) i Sverige… O detta grundar stolpskottet på att han sätt en bild på en 19 årig flicka på Facebook som gör deras tecken på en bild. Gruppen upplöstes under 80-talet, men som sagt, det är inte rätt att skratta åt folks handikapp. Nicka och håll med tills ni kommer ur syn och höravstånd. Sen kan ni skratta hur mycket ni vill !

Nästa handlar om återigen Facebook och turkisk ”fascism”. Tydligen så tar man illa vid sig av att turkar är stolta över att vara turkar. Min vanliga diagnos på detta är: mindervärdeskomplex, identitets kris, självhat och destruktiv världsbild. Som sagt, skratta inte! Jag var inte ett dugg skamsen när jag stod på skolgården i lågstadiet och sjöng den svenska nationalsången under den svenska flaggan. Jag är född i Sverige av två turkiska föräldrar, precis motsvarande situation för många som gnäller över detta i anti-turk klubben. Detta handlar om just de aspekter jag nämner i min diagnos för detta beteende. Utan hat har man inte ens den lilla identitet man lyckats skrapa ihop, så illa är det. O skulle dessa konflikter få ett slut, så skulle gruppens sammanhållning gå åt skogen och inbördes konflikter (som redan finns) skulle få förödande konsekvenser. Detta har jag själv observerat på diverse sammankomster…

Nu kanske jag gjort reklam åt en pappskalle, men råkar man trilla förbi denna sida kan det vara bra att veta vad för skit det är som skrivs. Förutom det, så säger ingen något om de mina utan att få en känga. Olsunda bizden olsun, kendi desin baskasina dedirtmesin.

UPDATE:
Kristna extremist tidningen Världen Idag som en professor jag studerat fiendebilder med några år sedan granskat, används som referens i denna kloka sida.

Sancak Beyi Emre

8 kommentarer:

Emre for president of Stockholm Comedy Festival sa...

ha ha ha!

Då har du ju hittat en själsfrände; ni två kanske skulle skaffa ett rum och mysa tillsammans.

Men menar du verkligen att av de typ fyra miljoner turkar som bor i Tyskland är det inte en enda som någonsin röstat på CDU bara för att de är kristdemokrater?!? Snacka om nitlott.

Även om du för en gångs skull kan ha slagit huvudet på spiken så kan nu TUF lägga kd som valbart alternativ i deras webbpoll och ingen kommer ju att klicka för dem, eller hur? Eller är det enligt den vanliga policyn om att om vi inte tror på det så behöver det inte ens vara ett potentiellt hypotetisk gud-(eller Allah för din del)-förbjude alternativ. Typ samma resonemang som alternativet med folkmordets realitet... ;o)

Förresten: kolla länken på den sajt man nyligen lanserat. http://xocali.net/ Hysterisk med all förfalskning som nu plötsligt har bitit azeriska propagandasidan i häcken... Paaaaaaaaaaaaaateeeeeeeeeeeetisk! Alla bilder man kopierat och klistrat från andra ställen och årtal tidigare och miltals längre bort... Aj aj aj aj... Man måste verkligen ha koll på saker och ting när man ljuger och försöker förfalska historien, eller hur Emre?!

Sancak Beyi Emre sa...

Jasså ? Det jag menar är att man inte har något av intresse, för att just majoriteten är muslimer. Menar du att för att TUF inte har KD så är man extermister inom något specifikt fack? Vem är det som avgör vem som ska göra urvalet för en oberoende organisation ? O dra en slutsats för det ? Du ? Knappast lille sate....

Intressant sida. Låter som allt annat armeniska lobbygrupper sysslar med sedan urminnes tider, kopiera, klippa och klistra. Sen självklart kan man ju bifoga en egen text som säger något helt ur kontext. Är inte det de samma som "från början 50.000. armenier och efter Lozan fördraget 2.500.000. armenier". Lägg där till snyftande skräckhistorier, krokodiltårar och en massa annan ryggradlös beteende. Allt för att man inte var karlar nog att hålla sitt eget land. Detta falskspel skulle drabba vem helst som hade makten över området, det var bara Turkarna som hade lyckan att dra just lotten. Det man har komplex över skyller man på påhittade "illdåd".

Försök inte ens. De flesta vet vad för skit det är som försigår ! Bet de till hårt att det kommer upp till ytan ?

Emre

Osman Feffeson sa...

Jag har skrivit saker på TUFs forum som vissa antidemokratiska åklagare i Turkiet åtalar folk för. Ingenting tog TUF bort. Så ge fan i att kalla Turkiska Ungdomsförbundet för en antidemokratiskt förbund. Jag har kritiserat Ataturk i hårda ordalag där utan att man tog bort ett endast ord.

Så i mina ögon är TUF ett förbund som respekterar demokratiska värderingar som tex åsiktsfrihet och yttrandefrihet. Dessutom vet jag att det finns kurder aktiva inom förbundet.

Armenier-diasporan:

Ni är som småbarn som tjurar. Ni har tjurat i över 90 år nu. Vad fan är ni ute efter? Vad vill ni uppnå?

Acceptera läget, era planer på Stor Armenien gick åt helvete och istället för att placera en armenier flagga på Ararats topp så fick ni ta en långpromenad till Syrien. Skulle ni mot all förmodan en dag hota en endaste cm av turkisk mark så står 73 miljoner där för att återskapa 1915.

Lägg ner yaw, sök vägar för försoning istället.

Patetiska är armenier-diasporan. Ett statslöst släkte som byggt upp hela sin identitet kring muslim och turk hat. Vad fan ska den leda er?

NE MUTLU TURKUM DIYENE!

trots att jag är kurd rakt in i ryggmärgen och stolt över det, men armenier-diasporan väcker vargen i mig. Jag skulle ljuga om jag skrev något annat.

Sancak: Lite go mehter från mig till dig!

Emre for... sa...

1) Det stavas Lausanne, inte Lozan du som är så påläst i frågan.

2) Det var och är 1,5 miljoner som försvann (dödades, svalt, kom aldrig fram, såldes m.m.) Varifrån du hittar 2,5 etc. är upp till dig. Man får inte ränta på antalet döda... Självaste osmanska regeringen medgav siffran 900 000.

3) Jag har ingen aning om vilka som har den blogg du pratar om och anser inte att inte ha kd med listan är tecken på extremism, men lik förbannat ett uppenbart fel att samla statistik och sammanställa den. Fast du & co räknar säkert på samma sätt när ni pratar om befolkningsstatistik och antalet döda m.m. så man blir inte riktigt förvänad

4) "Allt för att man inte var karlar nog att hålla sitt eget land."??? Vilken istid har de väckt dig från?!? Väl, det är exakt de här sentimenten som rättfärdigade medlem för det ädla målet att "skydda faderlandet mot fienden armeniern"... Kan inte du för en gångs skull skriva något utan att skjuta dig själv i foten och bevisa motståndarens argumenation???

5) Du är ta mig fan blind. Det är solklara fall där man har originaltidnigsklipp med bilder som man sedan har förfalskat och använt i sin propaganda om Karabakh-konflikten. Använder du glasögon som filtrerar bort det otrevliga eller är det verkligen fel i din hjärna när ärtan försöker processa information som kommer in?

6) Fefesson: du kanske ska ta och lugna valpen i dig och inte bli alltför upphetsad över propaganda. Du vet väl vad sådan hets mot folkgrupp ledde till senast ;o) Gör inte något som du kommer att ha samvetskval för och så blir det ännu en sak till du måste förtränga och förneka...

Sancak Beyi Emre sa...

1. Du är på en Turkisk blogg, Lozan är den turkiska stavningen. Jag antog att du var från Turkiet eller forna Osmanska Riket och skulle förstå. Det är ju samma basis som övriga väljer att kalla platser i Turkiet med medeltida namn.
2. För siffrorna skenar ständigt. ”Kom aldrig fram” visar på att en intention inte fanns…. 900.000. som man uppgav var inte endast armenier.
3. Mm.. Som alla andra människor med en gnutta logik i kroppen.
4. För att hela denna soppan handlar endast om den ädla kampen för ett ”stor armenien”. Alltså ekonomisk och territoriell ”ersättning”. Vad skulle detta utnyttjas mot ? Jag är helt säker på att mer än 50% av svenska folket (jag där också) skulle inte acceptera att tex. Danmark tar Skåne. Vad hemskt va? Att man vägrar lämna ifrån sig mark och värnar om suveränitet.
5. Mycket möjligt, men jag behöver inga bilder för att veta vad Armenierna gjort. De muslimska kurder man utvisade talar för sig självt. Sen så är det samma metod som armenierna för själva, så varför är du så grinig stumpan ?
6. HAHAHA ! Få armenierna att öppna arkiven, så det blir klart vem det är som ska stå och skämmas.
Emre

Osman Feffeson sa...

Armenier:

Åk till Van där ni slaktade 20.000 kurder på en vecka och få dom att erkänna något folkmord. Dom skulle omskära era allihopa och slänga ner er från Ararat.

Vad är niu ute efter?

Ararat? Ja, men där vajar ju den sköna turkiska fanan och det ska den göra till Domedagen.

Ersättning? Nä, dra åt helskotta och var glada över att vi öppnar gränsen till U-landet Armenien så att handeln kan ta fart.

När det gäller Azerbajcan.. klart som fan att den konflikten också ska lösas. Jag har träffar en del azerier som berättar om den armeniska armens brott mot mänskligheten. Han berättade hur armeniska soldater drack dödade muslimers blod...

Försoning JA! Erkänna ett fiktivt folkmord NEJ! Det kommer aldrig ske!

Så trist att ni gick på ryssarnas, fransmännens och engelksmännen löften om ett eget STor Armenien. Det slutade med den stora marschen UT UR OSMANSKA RIKET.

Så hade det inte behövt bli... ibland är det inte bra när man har det för bra...

Sancak Beyi Emre sa...

Att vi öppnar ? OM vi öppnar.... Det är ju armenien själva som antagit en lag som gör att man kan avbryta internationella fördrag...

Anonym sa...

Man kan ju inte påstå att ni de skarpaste kniven i lådan. Tror ni inte att vi turkar har genomskådat er och att ni vill ha ersättning.
Hur skäligt är detta med tanke på hur stort osmanska riket var och hur mycket man skulle dels vara skadestånsskylldig och hur mycket man åandra sidan skulle kunna kräva av andra kulturer.