söndag 1 mars 2009

1+1= -5, därför ska vi skydda krigsbrottslingar

Jag är så trött på alla jävla hycklare och idioter som vänder kappan efter vinden! Hur kan så många sakna ryggrad och en gnutta stolthet och heder i kroppen?!

Jag läser Dilsa Demirbag-Stens artikel i expressen och blir inte klok. Jag blir lika chockad när jag läser Esref Okums i samma tidning 1, 2 & 3. Självklart så ska även Beyan ha en sten i soppan när det handlar om idioti.

Dessa har tre saker gemensamt:

1. Samtliga är kurder, med dock varierande politisk ställning.
2. Samtliga försvarar en krigsförbrytare och försöker få denna att undgå straff genom att gömma sig i Sverige.
3. Samtliga gnäller och gnyr över upprättelse över förtryck och upprättelse för brott begångna mot turkiska kurder.

Jag har inte lyckats klura ut vad dessa har för motiv, för fram till att rättegången mot terrororganisationen Ergenekon startade så hörde man alla ur samma grupp gnälla över JITEM terror, som förövrigt är extremt viktigt att poängtera inte var/är bunden till staten, utan var/är bunden till terrorist gruppen Ergenekon.

Vad händer nu? Jo, nu tar man den här mördaren i försvar!

Jitem dödade människor höger och vänster tidigare, många kurder var det som mördade och mördades. Men helt plötsligt så tas denna organisationens operatörer i försvar av de självaste offren?! Vad fan sysslar ni med?! Var det rätt det som gjordes?

Dilsa tar även tillfället i akt att måla ut en bild av Turkiet ”med angivarsystem”. Hon benämner Abdulkadir Aygan som ”säkerhetsagent”, medan de han angivit för ”bödlar”. Dilsa min vän, du har ett ansvar att FÖRMEDLA korrekt information till folket, det är din skyldighet om du nu ska leka journalist! Detta helst utan att hitta på en massa! Turkiets enda säkerhetstjänst är MIT (milli istihbarat teskilati)! JITEM var/är Ergenekons medel för att styra landet mot kaos, men kan du inte få ihop så simpla saker så tycker jag att du ska hålla dina idiotiska slutsatser för dig själv eller dela med dig av dem till likasinnade enfaldiga idioter. Du kallar officerarna för bödlar, de som satt på sitt regemente och gav order till springpojken Aygan som MÖRDADE människor och är dessutom ”folkledarens” kusin för ”säkerhetsagent”?! När i historien har du träffat på en officer som gör smutsjobbet? Speciellt i sådana fall där du befogar över gamla fiender som bytt sida?! Vänd inte kappan efter vinden, utan behåll en ståndpunkt och inriktning och stå för fast vid den! Tror du Aygan var den enda operatören? Tror du på fullt allvar att han är det enda vittnet? Använd hjärnan och sluta hitta på en massa skit för att smutskasta Turkiet. Det finns drygt 1milj soldater och några tusen fler poliser, hur många behövde man för att ådsta komma det dem gjorde? Räckte det med fem tror du? Dog de fyra andra? Så dum vill jag inte tror att du är!

Det måste finnas något som du inte vill att Aygan ska berätta, för jag kan inte se någon annan anledning till att du tar honom i försvar!

Sen så beskrivs denna Aygan som en massmördare som begått både krigsbrott, brott mot mänskliga rättigheter och brott mot mänskligheten. Så kan ni sluta hyckla? Enligt Genève konventionen så får man inte klassas som flykting när man begått dessa brott, utan måste utvisa personen i fråga! Försöker ni göra Sverige till en fristat för mördare och krigsbrottslingar?

Vi kan ju plocka hit diktatorer, mördare i fängelserna runt om i världen och förvandla Sverige till det nya Australien, för det är ju åt den riktningen vi går! Ska inte Aygan sona för sina brott i Turkiet, då tycker jag att vi släpper de övriga Ergenekon medlemmarna på fri fot. Brotten begicks på turkisk territorium/jurisdiktion mot turkiska medborgare, han ska fan inte komma undan! Men då väcks en fråga i mitt huvud, vem ska vi då klaga på för brotten mot kurderna och de mänskliga rättigheterna? Fritt fram att döda vem fan som helst, flyr du till Sverige så kommer du undan (enligt de tre tidigare nämnda kortslutna amöborna)!











Aygan, under sin tid som JITEM operatör (jag tror dock inte att han lagt av!)



Emre

1 kommentar:

Anonym sa...

PKK är en organ som dikterats av Ergenekon som ska tjäna deras syften. Är man vettig tar man avstånd från dem, turk som kurd. Alla kurder som gav sig ut på gatorna och skrek efter befrielse, du är föremål för ett komplot.VAd är nästa steg???