fredag 4 december 2009

Blottade intentioner

PKK och DTP har alltså tvivlat på att Erdogan skulle komma med någon konstruktivt. Allt från att provocera fram aktioner i Izmir till att gnälla över att Apo skulle friges och att han hamnat i en ”jätte liten” cell. Man vill själva inte se lösning på frågan. För då kommer både DTP och PKK förlora det lilla inflytandet man har över en liten grupp förvrängda människor.

Det senaste med att APO skulle hamnat i något man kallat för brunn liknande cell har även det varit skitsnack. Hans nya cell i den nya avdelningen som skapades just för att bekvämlighet (fattar verkligen inte varför, han sitter i fängelse för ett av de värsta brotten) är 17 CM2 mindre än föregångaren. Ni läste inte fel, 170MM2 mindre, 0,17M” MINDRE! Den behandling denna fähund får skulle aldrig jag eller någon annan medborgare få om vi hamnade i fängelse. Vart man än hamnade skulle man bara få gilla läget.

Hade jag fått bestämma hade han idag legat i en kista i havet. Bästa lösningen i detta fall.

Ok, då kan vi konstatera att PKK o DTP inte vill lösa frågan, vad vill man då ? Förstöra städer ? Bränna ner arbetsplatser och civil egendom (återigen sabbar för sig själva) ? Ingen vet, tror inte ens dem själva vet. Men jag antar att de som följer utvecklingen vet hur patetiska dessa och deras anhängare är, men nu måste även folket i Europa som indirekt/direkt stöttat dessa, vad de egentligen är för några.

Att skicka pengar till DTP för att de ska verka för demokrati är att kasta pengarna i havet. För även när demokratisering sker så väljer man att stå vid PKKs sida och få utlopp för sina anarkiska sidor. Det är även främst PKKs stadsmiliser som härjar, men DTP är inte långt bakom dem.

Att lägga ner tid på att gnälla över nonsens och försöka få en allmänt erkänd terrorist fri är inte i ”demokratisk anda”. Att sen gnälla över orättvisa osv är inte berättigat om man slänger sin chans till rättvisa och utveckling i sjön, det är ens eget val och då får man finna sig till rätta i valet man gjort.

Så vad vill dessa ? Dela Turkiet och bilda ”kurdistan” ? Möjligen att viljan finns, men varken de allierade under WWI eller de efterföljande invasionerna lyckades, hur i all världen ska dessa obetydliga kryp lyckas ? för de som varit oroliga ber jag om lite självkänsla och en titt på ens förflutna….




Hürriyet Video'larını izlemek için Flash 7 veya daha yüksek eklenti yüklenmeniz gerekmektedir. Yüklemek için tıklayınız!!!



Detta är livet man ställer till med för 17cm2

Nu skulle jag vilja höra kommentarer från den norrländska älgbrottaren Claes Nordmark och stadsgerilla idealisten Fredrik Malm om detta beteende….

1 2 3 4


UPDATE:

PKK går tillbaka till att angripa lärare och studenter

Återigen barn på deras front avsnitt och nu börjar även turkar reagera och få nog

Bilderna på Öcalans cell och omgivning släpptes, fattar inte att man lagt ner så mycket energi och resurser på fähunden..... Ta tillbaka avrättningen för en enda dom.....



Sancak Beyi Emre

31 kommentarer:

Osman Feffeson sa...

Emre:
Pro-Kurdish DTP no longer supports democratic initiative

http://www.todayszaman.com/tz-web/news-194524-pro-kurdish-dtp-no-longer-supports-democratic-initiative.html

Detta är synd! Dvs att DTP väljer att "fnaska" för PKK. Å andra sidan så är det bra.Nu kan partiets 2 miljoner 340.000 väljare se att DTP bara vill se kaos,. fortsatt krig och kaos.

Jag har sedan flera år tillbaka väntat på den här dagen. Nu när Turkiet är på gång att ge sina kurdiska medborgare sina rättigheter, så möter man alltså inte bara motstånd från CHP, MHP, utan även DTP. "Blottade intentioner"- verkligen!

Regeringens politik har nu satt DTP i en situation där man lätt kan avfärda partiet som en del av PKKs terror. Det ger Turkiet rätt att stänga ner partiet.

Sen kan dom gå till Europadomstolen och klaga. Inte säkert att man får rätt den här gången.

Ahömbele sa...

Är man anledningen till att 30 000 människor har dött så förtjänar man inte ens 17 cm2

Sancak Beyi Emre sa...

Håller med fullt ut !

Anonym sa...

Vilka bevis har man för att man DTP har "provicerat" i Izmir, vilka konkreta reformer har man genomfört sedan så kallade "acilimin", man stödjer inte något som man inte tror på, så enkelt är det. Därför har DTP gjort helt rätt. AKP/staten kör med samma stil som tidigare alltså lura dem o att förneka den oberoende kurden elr i övrigt all annat minoritet i Turkiet??

SVT kan jag bara säga, nu fick svenska tittare en genomgång av sanningen om Turkiets historia.. Det säger allt. En polare smsade mig idag, "svt medverkar till PKK propoganda" han är en Turk från Kolu, shysst sådan, dessutom religöst. Vi har dikusterat många långa timmar om problemet i Turkiet, mitt svar til honom var att; varför gör sanningen ont?? De dokumentären visade har hänt o allt är sant?? Inte vinklat på nogot sätt.

Anonym sa...

Borde inte även den turkiska fähunden evren åka in för alla mord och tortyr??

få se om du har en känsla för mänskliga värdet eller är du en turk som alla andra.

Sancak Beyi Emre sa...

Bevisen ligger väl på att flaggorna och slagorden som uttalades.. Sen är uttalanden om Ataturk känsliga och då kanske främst i Izmir. Sätter man ihop detta och klurar på varför man gjorde en sådan räd i Izmir och inte i tex Kulu, förstår man nog vad det hela handlar om.

Men var det inte utökade rättigheter DTP strävade efter ? Man var ju bundis med paketet tills det verkade gå igenom känns de som. Vad är det du syftar på med att ”förneka” och ”oberoende” ? Det var ju för främst de kurdiska medborgarna detta kom igång. Om du menar oberoende som enskild stat får du nog dra dig åt annat håll.

Jag har tyvärr ingen TV, och det är främst för att inget vettigt kommer på dumburken. Men sett till de tidigare dokumentärerna så kan jag tänka mig linjen den håller. Kul att du tyckte om den. Hörde att den nämner PKK:s hämndaktioner på kurder och evakuering av byar…

Ja, jag är som andra turkar. Ser ingen skillnad på ”oss”.. Evren bör bli Apos cell kamrat eller hängas. Dock bör dem dela öde ! Värt att nämna är att juntorna som PKKurderna försöker få det till var inte en aktion mot kurder, utan mot folket i generellt, så du står nog inte ensam i ditt förakt..

Emre

Barbarbaba sa...

Evren var idiot, shit va mycket blod den gubben har på sina händer.

Att DTP kommer till Izmir skulle vara likadant som att MHP drar igång en kampanj i Sirnak, vilket dom inte gör, dom har inte satsat något i dessa områden, och DTP borde nog följa samma linje. Att åka till ett klassiskt CHP fäste är att PROVOCERA o inget annat.

Plus att idioten Ahmet turk fick igång massa jävla onödiga kravaller pga sitt senaste uttalande om APOS cell, shit nya cellen var 17 cm mindre!! o helt ärligt det är värsta lyx anstalten, fattiga människor i Turkiet önskade dom hade det lika gott som den pezevenken...

Anonym sa...

Det är rena självmordet eller ren provokationssyfte att med annan fana än turkisk inta gatorna i Izmir. Det är en historisk sanning och alla bör känna till det. Gör man det trots vetskapen om ovannämnda får man också stå för konsekvenserna.

Ahömbele sa...

http://www.milliyet.com.tr/Yasam/SonDakika.aspx?aType=SonDakikaGaleri&ArticleID=1170072&PAGE=1

Upploppen fortsätter, ärligt talat, dem gör ju ingen bra reklam för en minoritet dem här. Det är på grund av en minoritet i minoriteten som den stora massan får lida...

Sancak Beyi Emre sa...

Låt dem hålla på ett tag till. Du tror väl inte att sympatin i Europa kommer höjas för dem ? Att de kommer inom en snar framtid kunna hävda sig kränka osv ? Just nu bränner och kastar man bort allt man kunde se fram emot, och det är ingenting jag är emot. Låt kräken lida efter :D

Emre

Anonym sa...

"Just nu bränner och kastar man bort allt man kunde se fram emot"

Vad skulle man se emot? förklara det till mig??

Sancak Beyi Emre sa...

Anonym:

Utökade rättigheter, trode det som var vad man önskade, eller ?

Eller är det Asymetrisk krigsföring, assimilering och allt annat pkk snack ?

Osman Feffeson sa...

Anonym:

Under hela 90-talet pratade PKK och apoisterna om "derin devlet"/"djupa staten" och hur JITEM medlemmar mördade TURKISKA MEDBORGARE SOM VAR KURDER.

Vad hände när dessa anti-demokrater, terrorister och KURDMÖRDARE häktades och åtalades?

Svar: DTP höken Emine Ayna gick ut och sa att Ergenekon bara var trams. Något som kemalisterna i CHP också sa.

Intressant va!? Sedan dess har vi sett DTP organisera våld och terror i turkiska städer, men inte en endaste demonstration mot Ergenekon/JITEM svinen utanför domstolen där dessa KURDFIENDER nu åtalas.

2007 så valdes DT politiker in. En av dessa var en kvinna vars man är i Kandil och organiserar terrordåd mot den turkiska staten. Vad hände? Ingen protesterade mot DTParna inträde till det turkiska parlamentet. MHP ledaren Bahceli knäppte igen knappen till sin kavaj och skakade sedan hand med Ahmet Turk.

Vad fick han och alla andra tillbaka då?

Svar: Inga förslag om konkreta lösningar till kurdfrågan, utan hyllningar till Öcalan och PKK.

Nu är jag av den åsikten att PKK är ett resultat av 80 år av förtryck. Men jag har ändan sedan jag fick ett "Politiskt medvetande" haft den uppfattningen att PKK agerat i samförstånd med den turkiska contragerillan/djupa staten/ergenekon.

Detta fortsatte året innan valet 2007, efter valet med Erdenekons och PKKs gemensamt planerade attacker mot turkiska soldater (Aktutun och Daglica) och det fortsätter än idag.

Öcalan- jag är ledsen, du som kurd nationalist får betrakta honom som en mandela eller atatkurd, men för mig är han och har alltid varit en ergenekon hora. De som basade över Imrali fängelset mellan 1999 och fram till våra dagar står idag åtalde inom ergenekon härvan.

När Turkiet ville normalisera banden med irakiska kurdistan så tryckte någon på knappen och Öcalan gick ut och sa att han behandlades illa på imrali. Sen fick vi se kravaller och terror igen.

Samma sak efter valet 2007 då AK P ville ändra den fascistiska grundlagen. CHP och MHP motsatte sig detta och vad fick man för att påverka och underblåsa nationalism bland turkarna?

Svar: DTP provokationer i turkiska städer och PKK terrordåd.

Osman Feffeson sa...

forts:

Och så lades dom planerna på is.

PKK är Ergenekons hora. Ert samarbete med denna djupa stat i Turkiet har blottats rejält nu när den verkliga staten en efter en "neutraliserar" folkets fiender.

Se på DTP:s och PKKs reaktion på TRT 6 /Ses. Herregud, man avfärdade det som ett verktyg för att "assimilera" kurderna. Men var inte ett sådant steg från den turkiska staten ett av PKK.s mål? VIsst var det det. Den turkiska staten erkänner det kurdiska språket.

Jag är kurd! Många av Emres helturkiska läsare höjer säkerligen åå ögonbrynen när dom får läsa vissa saker som jag skriver. Men en sak ska du och ditt slag ha klart för sig och det är att man INTE BEHÖVER VARA EN TURK för att förakta PKK och ÖCalan. Det räcker med att man är en demokratisk kurd.

Acceptera läget! Ja, låt oss säga att PKKs väpnade kamp var legitim en gång i tiden. Då PKK vill fortsätta sin terror, något som Ergenekon också vill se för att hålla kvar Turkiet i efterblivenhet, så kommer status quo läget att fortsätta en tid till. Men AK P har tydligen gett sig fan på att lösa konflikten trots alla politiska risker.

När kurdfrågan är löst så kommer kurdisterna/extremisterna att fortsätta.

Då förväntar jag mig att min stat bryter av den armen som kastar en handgranat, planterar en vägbomb eller skjuter mot mitt folk.

Vi är på väg dit!

Än en gång mina damer och herrar, turkar som kurder så vill jag att ni frågar er själva följande:

Hur i helvete kommer det att DTP/PKK kan motsätta sig något som möter ett så starkt motstånd från kemalister i CHP och ultra-nationalister i MHP?

Mitt svar är att patrasken sitter i samma båt. Enade vi stå, söndrade vi fall, och vi är på väg mot ett starkt Turkiet.

Inget mer turkiskt medborgarblod ska spillas mer.

Låt nu DTP och PKK ägna sig åt detta. Jag beundrar den turkiska polisen som inte ger dom misshandelsoffer eller dödade demonstranter som dessa extremister sedan kan utnyttja i propagandasyfte ute i Europa.

Sen förväntar jag mig att DTPs väljare tar sig en rejäl funderare. Jag förväntar mig att dom ser vad PKK är för något, dvs Ergenekons springpojkar.

Ni samlas dokumentationen och visas för Europa och hela världen. En hel värld har sett vad CHP är för ett parti, dvs ett nationalistparti, och nu ska en helö värld få se att DTP och PKK bara är ett gäng extremister.

Det som gör dom än mer patetiska är dom mostätter sig AK P:s kurdpaket, men är samrtiidgt medvetna om att ett fritt Kurdistan är en omöjlighet, ja en fantasi. Vad fan vill ni egentligen?

Ahömbele sa...

Det fortsätter även idag, nu har även 1 person dött.

http://www.milliyet.com.tr/Yasam/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&ArticleID=1170418&Date=06.12.2009&b=PKK%20eylemleri%20suruyor,%20ortalik%20savas%20alanina%20dondu&KategoriID=15

Hur många dagar har dem jobbat på nu? Är vi uppe i 1 vecka snart?

Ahömbele sa...

Nu har man även börjat med flaggbränning...

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=191326&cat=110&dt=2009/12/06

Visar ju verkligen den goda viljan man har till ett enat Turkiye. Det är gott att se hur dem gör bort sig på gatorna, Bye Bye Acilim.

Anonym sa...

"Utökade rättigheter" okej vad var det? Skulle lagarna ändras elr vad??

Sancak Beyi Emre sa...

Anonym:

Precis, många aspekter som påverkar MR skulle justeras ..

Jag föreslår att du läser tidningarna och tittar på nyheter...

Ahömbele:

Låt dem hålla på. För vem ska man vända sig om och lipa när röken skingrats ? EU ? USA ? Nej, man har precis brännt alla sina kort. Att sabba det man jobbat för i en evighet för att en terrorist hade 17 cm mindre cell håller inte. O de som sett bilderna på fängelset har nog inte tidigare skådat ett sådant fängelse... Trode kräket fått ett eget SPA först...

Emre

Anonym sa...

"
Jag föreslår att du läser tidningarna och tittar på nyheter..."

Det håller inte.. Ej tillfredsställande svar..

Sancak Beyi Emre sa...

Anonym:

Vad är det du vill få fram ? Kan inte du berätta din mening ?

Tycker du inte reformerna är tillräckliga ? Vad skulle du vilja se ? Tycker du synd om Apo ? Tycker du att DTP agerar rätt med upplopp ?

Emre

Anonym sa...

PKKs ideologiska linje är och har alltid varit den kurdiska nationalismen. Det är inte en kurdisk nationalism som kommer till uttryck i ropet " döda turkarna,araberna och perserna!"kurdiska nationalism som PKK förespråkar är begreppet frihet och det kurdiska folkets självförverkligande i områden där kurderna är i majoritet.

Samma grundteori som ANC förespråkade, vi vet hur det slutade med ANC, efter 92 års kamp nåde dem sin mål. Kurderna med den 29 upproret kommer att nå sin mål för eller senare. Kurderna har inget att förlora, snarare allt att vinna.

Feffe: Du snackar väldigt mycket om TRT6, den kanalen är verkligen äcklig med sina programledare där majoriteten av dem har ett bristfälligt kurdiska med många turkiska ord i sitt tal. Det är inte så att jag har något emot den turkiska språket men, kom igen ska man sända i tv ska man ha ett välvårdat o akademiskt språkförråd. Sånt vet inte du med tanke på att du inte kan elr inte vill lära dig kurdiska. Att man dessutom inte är objektiv i sitt sändningen ökar inte förtroendet för dem. Snarare att det är ett billigt insprutning med ett annat agenda. Glöm inte att kanalen saknar lagstöd i Turkiet. Den kan med andra ord stängas ner när man vill. Ännu ett tecken på att " vi är eran herrar". Som minst 6 miljoner kurder med stolthet och utan rädsla visar att man inte appreterar det. Man vill vara herrar över sig själva.

Emre! du snackar så mycket, åk ner och anmäl dig till dina kära säkerhetsstyrkor, vi får se om du är lika kaxig då? Kände en rå MHP fanatiker som inte valde att köpa, smita, eller på ett annat sätt kringgå sin militärtjänstgöring i TSK som miljontals turkar väljer att göra. Efter 18 månader tillbaks i Sverige svor han massor åt dem. Han var verkligen ångerfull att han valde att göra militärtjänstgöringen.

Berxwedan Jiyane..

Zinar Amedi

Sancak Beyi Emre sa...

Är PKKurdisk nationalism att döda kurder ? Det säger även dokumentären som diskuterades innan, att PKK gav sig på civila kurder…

Frihet var det AKP ville införliva tills ett gäng jönsar sabbade de mesta. Frihet är rättigheter i den moderna världen…. Dra er ur medeltiden, även braveheart är uråldrigt nu.

ANC dödade aldrig sina egna, tog aldrig avstånd från reformer och välvilja, där har vi skillnaden. Sen saknas en Mandela också….

Så länge kurdernas mål är att leva i harmoni med resten av folket, med rättigheter, så är det helt ok för mig. Men om de handlar om att bryta sig ur Turkiet, så tror jag att den drömmen kommer krossas tidigare än väntat. Inte allt för klok om man tror att ett land som kan mobilisera enorma siffror på kort tid skulle ge vika för uppror.

Jag gjorde lumpen i Sverige för att jag spelade elitfotboll en gång i tiden, så jag får/kan inte göra lumpen Turkiet. Men om de skulle behövas så åker jag ner, inga problem där. Har en ganska fin utbildning, blir nog inte svårt att anpassa sig..

Har du gjort lumpen ?

Emre

Anonym sa...

Emre: nu ser du inte helheten, vid ett konflikt föds våld med våld tillkommer död o elände. Tyvärr att man ska behöva komma till den nivån. Det kan man se på alla konflikter genom historien. Oavsett om det är ETA, ANC, PKK, IRA osv.

Jag ser många likheter med Öcalan - Mandela. Läste en bra bok om Nelson, som var utgiven 1985. Därifrån kunde jag spegla m¨nga likheter samt indikationer på att Öcalan kommer att släppas fri och läget kommer att bli sådant i Turkiet oxå. Med Öclan kommer mer än 20000 politiska fångar att släppas. Hoppet är det sista man förlorar.

Livgardet, 2003. Som GB!

Tänkt rationellt o objektiv... Allt är inte som man tror...

Zinar

Osman Feffeson sa...

Anonym:

Ja, TRT 6 har sina brister, men till skillnad från PKKs TV kanal så sänder den till 110% på kurdiska. Dessutom ska vi inte glömma att det kurdiska språket inte fått utvecklas under republikens tid. Men det kommer!

Jag anser inte att man ska ha ett akademiskt språk när man sänder i TV. Många kurder är inte akademiker. Man ska använda sig av ett vardagligt språk så alla förstår.



Kanalen saknar inte lagstöd, däremot saknas ett stöd i grundlagen. Men alla vet att det inte är lätt att ändra den turkiska grundlagen pga Ergenekons oinflytande inom juristokratin. Regeringen har hela tiden fått gå omvägar.

Fakta är följande:

AK P bekämpas av det som kallas "djupa staten"/Ergenekon. Det PKK och DTP gör är exakt det som dessa ultra nationalistiska kemlaister vill. AK P:s regering har även fört en politik som hela tidne syftat till att iusolera er-. Idag är ni isolerade i irakiska Kurdistan och i Europa vinner vi mark mot er hela tiden.

När ska ni lära er att kampen för kurderna idag kan föras fredligt i Turkiet? Ja, Turkiet är en demokrati med stora brister, men när det gäller kurdfrågan kan man idag inte legitimera någon väpnad kamp eller terror.

Vad vill ni? Ni framstår som förvirrade höns.

Och faktum är att er extremism blottas än mer inför den internationella publiken som ni så skickligt utnyttjat mot Turkiet.

Medan du kvider, så säger jag följnade i egenskap av KURD OGLU KURD:

TEK VATAN!
TEK BAYRAK!
TEK MILLET!
TEK DEVLET, DEMOKRATIK DEVLET!

För ett Demokratiskt Turkiet fri från kurd och turk nationalister där ALLA turkiska medborgare oavsett etnisk bakgrund och religiös tillhörighet lever i jämlikhet, fred och broderskap.

Den som motsätter sig detta kan fara käpprätt åt helvete!

Nu ser såväl kurden som turken vilka som motsätter sig ett demokratiskt, rikt och fredligt Turkiet.

Så fort TURKIET VILL TA STEG MOT EN LÖSNING AV KURDFRÅGAN så "Behandlas denna Öcalan dåligt".

Börjar bli komiskt för fan!

Ahömbele sa...

6 soldater har blivit dödade idag i Tokat. Efter att ha blivit attackerade av terrorister. Oklart hur många som är skadade, men det är ett tiotal :(

Osman Feffeson sa...

PKK Anonym:

Hur kan du kasta skit på TRT 6 för att programledarna talar dålig kurdiska, när det offciella språket /örgut lisani i PKK är turkiska?

Och än mer oförstående är jag när din stora ledare Abdullah Öcalan inte lärde sig kurdiska förrän låååångt senare. Han var ju Ataturkist tills någon inom contra gerillan lovade honom Atakurd titeln och PKKkunde bildas.

Zinar:

Varför mördade ni 7 soldater i Tokat?

Varför har PKK ett så starkt behov av att sabotera AK P regeringens planer på en lösning av kurdfrågan?

Jag ber till Gud att kemalisternas och ergenekon aporna i den turkiska Författningsdomstolen inte stänger ner DTP. Ni ska inte fåkomma undan så lätt!

Öcalan:

En simpel Ergenekon hora. Jag är ledsen, men jag vet inte om det klanmentaliteten bland så många kurder i östra Turkiet som dyrkar den här mannen eller om det är så att klanmentaliteten har övergått i en slags sekterism.

Han är och har alltid varit en pajas. En pajas som åt kebab med Ergenekon horor som Dogu Perincek och Yalcin Kucuk. En pajas sdom inte avfyrat ett endaste skott mot turkisk militär men hubnnit med att avrätta tusentals unga kurder och bland annat Kurdo Baksis faster i norra Irak.

Tack Allah för att dessa marxist patrask aldrig lyckades vaja sin äckliga hammaren/skäran och soldyrkar flagga i Kurdistan.

Amen!

Och om PKK nu hade lyckats bilda ett Kurdistan i vissa kurdiska provinser i östra Turkiet så hade dom i "revolutionens" namn börjat förtrycka och senare slakta sin egen befolkning. Tusentals gerillor har för fan mördats inom PKK, tänk er vad dom skulle göra med arabar i Mardin eller Siirt eller religiösa kurder i Marxismens namn.

Zinar:

Klockan tickar! Dessa dagar skrev jag om till er redan för 3 år sedan. Själv ska jag snart sammanställa en IT-rapport med era dåd den senaste tiden. Rapporten ska skickas till hundratals svenska politiker.

Vi ska befria turken från kemalism och kurden från apoism!

Var så säker!

Sancak Beyi Emre sa...

Zina..

Jag är konflikts vetare, det finns nog väldigt lite du kan lära mig i ämnet. Våld föder våld, men tänker man steget längre, vad är förutsättningen för överlevnad ?

HAHA?! Fan, Mandela skulle nog inte hålla med om det. Öcalan kommer inte släppas fri, och släpps han fri, kommer han lynchas. Skulle vara som att släppa Hitler fri i Jerusalem…. Använd hjärnan, märker att det inte är mycket om freds arbete ni lärt i er på PKK möten..

Allt kan anpassas, men i slutändan så tror jag inte Mandela beordrade våld mot de egna, avrättade aldrig i den utsträckningen, bytte ideologi, motiv och satte sig första bästa famn som uppenbarades. Sen sålde Mandela heller inte ut sig när han greps. Har du glömt vad Apo sa när han greps och under rättegången ?

Det är inte hopp, det är utopi… Men vakna ur drömmen någon gång, för verkligheten säger annat.

Emre

Anonym sa...

Emre,

Nelson Mandela har faktist förklarat genom en av sina advokater att han om hans hälsa skulle räcka skulle vilja vara representant för Öcalan och leda hans advokater om hans fall skulle prövas om på nytt =)

Likheterna mellan dessa två män av folket, deras bakgrund och erfarenheter anses av många vara slående lika vilket sydafrikanska representanter till Turkiets förfäran många gånger har påpekat.

Sancak Beyi Emre sa...

HAHAHA ! PKK ÄR INTE ENS I MAJORITET !!!

Ange källa på det påståendet...

Patetiskt värre...

Emre

Osman Feffeson sa...

Anonym:

Mam Jelal Talabani: Kurd och president i det arabisk dominerade landet Irak.

Mesud Barzani: Premiärminister för KRG i irakiska Kurdistan. Mellan 7-10.000 fd PKKare har anslutit till hans peshmergestykor.

Abdullah Öcalan: Ataturkist och sion till en turkiska och kurdiska. Kunde ingen kurdiska överhuvudtaget förrän långt senare. Den turkiska contra gerillans man. Han har bara äötit kebab i egenskap av "gerillaledare" och idag är han:

Öcalan of Imrali!

En stor pajas med andra ord!

En Ergenekon hora. En lirare som inte drog sig för att kalla sig för Ataturkist och turk när han åkte fast.

Tycker synd om dom kurder som betraktar den här tomten som en stor ledare. Han är ett fnask.

Blogger sa...

There is SHOCKING news in the sports betting industry.

It has been said that any bettor must watch this,

Watch this now or stop betting on sports...

Sports Cash System - Automated Sports Betting Software.