torsdag 3 december 2009

Socialdemokraterna bäddade och nu får man ligga i skiten


Om man lägger ner tid och energi på så onödiga saker som påhittade spökhistorier om turken och skiter i sitt folk, ja då ligger man som man bäddat, I SKITEN !

En hemlig rapport som godtagits av både moderaterna och socialdemokraterna som visar stödet för partierna i dagsläget. Enligt rapporten har Socialdemokraterna gått back på alla fronter och slagit ett nytt bottenskrap och tappat förtroende på samtliga led. Detta kanske är det bästa svaret till Assyriska riksorganisationen som fick ett svar sent… Nå pojkar, vad hände med det stödet som skull kompensera upp allt och lösa sossarnas problem ? Inga ursäkter, kamma er och jobba för folket och inte för idioter som genom påhittade spökhistorier försöker smutskasta andra för ekonomiska intressen.

Sancak Beyi Emre

3 kommentarer:

Osman Feffeson sa...

Tror ni på fullaste allvar att Sverige skulle erkänna något folkmord på armenier och göra sig ovan med Turkiet för armeneirna och assyrernas skull? Sverige är ett litet land som mer än gärna exporterar teknologi till stora marknader som den turkiska. Miljarder kulor rullor årligen in från Turkey till Sverige och ser på så vis till att arbetstillfällen fortsätter att finnas.

Sen ska vi inte glömma att Sverigedemokraterna har en stor möjlighet att komma in i riksdagen. Om ett erkännande skulle aktualiseras, så skulle förmodligen dessa tvivelaktiga filurer i Sverigedemokraterna skrika högst om det. Det skulle inte se bra ut för sossarna att göra gemensam sak med dom.

Dessutom har ju Fredrik Malm tagit upp detta i riksdagen tidigare och då blev det ett starkt nej.

Oroa er inte. Sen tycker jag inte att vi ska vara för sura på syrianer och assyrer. Dom är en diaspora och alla diasporor i världen är nationalistiska och extrema. Låt dom få tjata om folkmordet, många kristna dödades faktiskt. Men det betyder inte att Turkiet ska acceptera något folkmord rakt av.

Personligen undrar jag var Kemalistan..ursäkta Turkiethar varit under dessa 90 år med att bemöta armenier-diasporan. Dom har varit uppatagna med att förtrycka det turkiska folket och slarva bort 160 pansarvagnar och så en helikopter.

Vad säger du militären Emre?

Tankların yanında helikopterler de kayıp


Savunma Sanayii Müsteşarlığı modernizasyon amacıyla 2002 yılında tank ihalesi yaptı. Aynı yıl Jandarma Genel Komutanlığı da yine modernizasyon amacıyla helikopter ihalesini tamamladı.

Ama bu ihaleleri kazanıp işi yapacak olan firmalar 160 tank ve 4 helikopteri, işin süresi dolduğu halde teslim etmediler. Tankların ve helikopterlerin akıbeti meçhul.

http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=922920

Sanli ordumusu Isvecten selamlamak istiyorum. hahahaha

Emre: Vad tycker du att man ska göra med personer inom TSK som säljer sitt land till utländska makter?

Barbarbaba sa...

Ja tvivlar på att dom har tappat stöd pga deras omtalade motion, partier till vänster tappar kraft i hela Europa, så bra o stark lobby har vi inte :)

Sancak Beyi Emre sa...

Barbar:

Självklart inte.. Fattar inte att jag inte skrev de :S
Men jag njuter av deras fortsatta bakslag !

Feffe:

Häng dem ! Någon måste ju fan hamna i finkan för det där !

Emre