torsdag 24 december 2009

God Jul och Gott Nytt År !

Tar mig lite ledigt och återvänder igen efter ledigheten i samma fart som innan ! Ha de !

PS:
Ni vet väl att tomten var från nuvarande Turkiet ?
DS.

PS2:
Nej, det är inte jag !
DS2.

Sancak Beyi Emre

16 kommentarer:

Anonym sa...

Många goda saker var från "nuvarande Turkiet" innan turkarna kom: berget Ararat där Noaks ark strandade, världens första kristna stat år 301, kyrkan Aya Sofia, goda viner och mattor, S:t Nikolaus...

Sen kom turkana...

Osman Feffeson sa...

God Jul kära Emre!

Nu till vår ärorika och pajas militär:

‘Captured terrorist leaders let go under military’s orders’

A translator who worked for the General Staff in the predominantly Kurdish Southeast for many years and briefly as a member of a deadly operations squad under the Special Forces has claimed that the gendarmerie captured some of the most important leaders of the terrorist Kurdistan Workers' Party (PKK) at one point but released them upon orders from above.

Yıldırım Beğler, a long-time translator for the military, claims that some of the top commanders in the PKK were captured in northern Iraq by a squad of the Special Forces Command. Beğler, a Kirkuk Turkmen who came to Turkey in 1995, recounted the details of the events of that period to Today's Zaman. Beğler, who worked as a General Staff translator for 14 years, now lives in Norway, near Oslo, where he has political refugee status.

http://www.todayszaman.com/tz-web/news-196575-captured-terrorist-leaders-let-go-under-militarys-orders.html

Allah, du ärorika du Allsmäktige. Jag tackar dig för att mitt andra hemland Turkiet aldrig hamnade i krig mot länder som tex Iran eller tom Syrien. För idag inser jag att vi hade fått smisk så det hade sprutat om det om vi med denna smustiga, ruttna och vidriga militär full av landsförrädare hade hamnat i krig mot ett annat land.

AMEN!

Sancak Beyi Emre sa...

Anonym:

just precis.. O med turkarnas ankomst blev det Turkiet och än bättre...

Sancak Beyi Emre sa...

Feffe:

Det har jag ju skrivit om tidigare om du minns de.. Hört den historian så många gånger.. Så vad säger de dig ? Özel Harp Dairesi.. Gladio.. Kontr Guerilla...

Osman F sa...

Sancak:

Jag tycker att Turkiets ÖB är en stor pajas som inte hade fått städa min toalett. En stor skam för Turkiet, den turkiska militären och han bör åtalas och sparkas ur militären.

AVGÅ BASBUGU! SICKEN PAJAS DU ÄR!

Anonym:

Jag betrakat det du skriver som mitt kulturarv. Den ska leva vidare i 1000 år till. Nöjd? Eller vill du ta tillbaka Aya Sofia och Ararat?

Eller passar det för dig att du lever i Turkiet som stolt kristen och som turkarnas och muslimernas jämlikar? Om svaret på min fråga är ja, så kan vi kämpa tillsammans.

Men skriver du av hat mot turkar och muslimer... ja du vet vad vi gjorde 1915. Antingen försonas vi eller så hatar vi. Det är mycket lättare att hata än att älska, men man mår bättre av att älska.

Syrianer och assyrer:

Kom hem till ert fosterland!

Armenier:

Kom hem till ert fosterland.

Sancak Beyi Emre sa...

Det bästa som kunde regionen - turkarna kom till Anatolien.

Sancak Beyi Emre sa...

feffe:

Kardesim, sende herkeze kucak aciyorsun.. bi dur, bir acilim geciriyoruz, bu bitsin, diyerlerine bakariz sonra ..

Jag håller med dig om ÖB.. jag stod fast vid att det var en vettig karl, en soldat. Men jag hade tydligen väldigt fel, om medias bild stämmer.

Om nu officerarna hade ett hemligt uppdrag och inte skulle ha ihjäl arinc, så skulle någon gått och förklarat detta till åklagaren, och sagt avslöjar du detta så åtalas du. Men det hände inte. Utan man ställde sig tom mot domare och åklagare när de gjorde sina undersökningar, detta även efter att generalerna underrättats... Basbug och hans cirkel är inte värdiga TSK.. dem kan söka sig till Blackwater (xee) eller black hawk security (kara sahin guvenlik)... Jag vill ha folk som kämpar för landet, inte emot !

Emre

Anonym sa...

Det bästa med Turkiet är att Sancak beyi är därifrån..

saygilar

Sultan

Anonym sa...

I och med turkarnas ankomst förvandlades Turkiet till Guds förlovade land.

Ps. Sultan du har rätt, Emres härkomst förskönar landet ytterligare.

Aysel Lale Ö sa...

- hahah turkiet äger

Ahömbele sa...

Emre Aga, skit i lov etc, tycker du ska ta upp dessa artiklar:

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotbollsbladet/article4738786.ab

http://www.dt.se/nyheter/borlange/article545987.ece

http://svt.se/2.33557/1.1827940/ramazan_kizil_riskerar_fangelse?lid=puff_1827940&lpos=rubrik

För det första är det väl sjukt att denna Kizil leker oskyldig och får det hela till att låta som att han straffas för att han är kurd och har pratat kurdiska. Man får tala kurdiska i Turkiet så det är ju med andra ord något annat han blivit åtald för.

PS: Du måste börja belysa hur genomruttet Socialdemokraterna är Emre. Våra äldre har alltid röstat rött då det var rött på 60 talet och 70 talet när dem arbetade här, men dagens röda är fan inte vad dem en gång var.

Du är en av få som står upp för den tysta folkgruppen, för ärligt talat är pajasförbundet pinsamt dåligt och arbetar inte alls för oss Turkar. Där av, fortsätt kampen mot dessa Anti-Turkar, vi har din rygg och behöver du hjälp vid fronten kan du alltid säga till!

Dagens fråga,
Skulle USAs arme gå med på att en domare fick till gång till hemligheter rörande statliga hemligheter? Säkerligen inte, men i Turkiet får man det.

Turkiet, snart en stormakt!

Aysel Lale Ö sa...

- haha sagol! :D

Sancak Beyi Emre sa...

Ahömbele:

Jag skriver en rapport och försöker ladda batterier broder… Sliten efter allt liv på jobb och skola.

Angående Kizil, vet jag inte vad han sagt. Men som du säger så är det inget som hindrar än att tala kurdiska. Så något har han gjort eller sagt. Men Evin Cetin är ju nere och rapporterar. Protesterar man mot att man griper terrorist misstänkta (släpps om de är oskyldiga), öppet stöttar denna organisation och får uppbackning i EU, då är det något som är fel. Då har Erdogan begått ett enormt misstag och bör avgå om han inte kan rätta till felet. Vad gör alla föreningar och ambassader ? Är det någon som får den korrekta bilden av vad som händer genom svensk media som manipuleras av illa sinnade aktörer ? Noop.

Jag funderar tom att sluta blogga, skapa en förening och få tyst på dessa as en gång för alla. Inte valsa runt mellan trädkramar filosofin liberalism och sitta knäpp tyst när man får skit som TUF eller sälja ut mig som Dölek. Agera, ha media rapportering och presentera gruppen som den är, inte som den man vill vara eller som folk ser på än. De främsta bilda en identitet hos de vilsna ungdomarna. Med identiteten säkrad, så skulle fler bli förbannade som du och jag blir och göra något. Så klura lite på vad för människor som sitter i våra föreningar….

Socialdemokraterna varnade jag föreningar månader i förväg, ingen brydde sig. Nu har jag tom fått höra att vissa är ute i turkiska föreningar och fiskar röster. Vad kan jag göra då ? Är det inte uppenbart vad de försöker med ?

…..

Det hör till något annat..

Turkiet är en stormakt. EU har knapp inflytande längre och söker nya vägar för att få sin röst hörd. Något annat lustigt är att Nato och ISAF inte lärt sig ett piss av vad Turkiet gjort mot PKK och håller på att förlora kriget i Afghanistan. När de insett vad för färdigheter man besitter kommer maktbalansen rubbas ytterligare.

Själv skulle jag också vilja rota i dem arkiven.. Men det är inte vem som helst som får/KAN läsa innehållet. Krypterat (Turkiet är den främsta i den teknologin)och visst antal utvalda får läsa. Tex. Den där domaren nu som gör utredningen.

Emre

Ahömbele sa...

När jag var på barnens dag vill jag minnas vid kungsträdgården i år, satt jag mig ner vid sidan av för att äta en kebab som jag köpte från ett av stånden med mina svenska kamrater, då det kom upp en random dude som gav mig en lapp med hon Cetin, att man skulle rösta på henne.

Jäkligt smart gjort att försöka fiska röster på det sättet, jag liksom säkerligen många andra, trodde att hon va turk och tyckte att det var kul att vi också hörs, men det visade sig ju i efterhand vad det var för kålsupare. Dock var det rätt så smart agerat och dela ut lappar där...

Jo vill mig minnas att du skrev om Sossarna för ett tag sedan, det börjar ju bli rätt uppenbart den senaste tiden, speciellt efter deras beslut om att acceptera folkmordet, att dem inte är samma gamla Socialdemokraterna.

Vad menade du med TUF och ordet "Dölek" vad betyder det?

Tycker inte du ska sluta blogga, detta är ett modernt verktyg som jag tycker du ska fortsätta driva!

Sancak Beyi Emre sa...

Jo, men jag ringde runt och mailade och underrättade om vad som var på gång. Men ingen tog de på allvar .. o sen när de gick igenom så reagerade man alldeles för sent.. Jag syftar inte på bara en förening, utan dem alla. Azeri föreningarna var de första att reagera, någon vecka sedan fick våra andra tummen ur röven..

Vi får se hur de blir. Men uppenbarligen når jag inte ut till de jag vill. Tänkte att jag behöver uppgradera de hela. Vi får se hur de blir.

Förresten, skriv ditt mail på bloggen. Publicerar de inte, har något du kanske är intresserad av.

Emre

Osman Feffeson sa...

Ahömbele:

Jag tycker du ska börja blogga! Varför gör du inte det? Är du lat? Gör din röst hörd för fan! Du är vettig, du kan skriva och du har en härlig stil i ditt skrivande. Visst jag håller inte med dig i allt du skriver, liksom jag inte delar Sancak kardes åsikter alltid. Men det är ju bara normalt. Vi är för fan inga Robotar som äter likadant, dricker likadant och skiter likadant bara för att vi är Turkiet-vänner.!

Börja blogga! :-)


Var Ol Demokratik Ve Guclu Turkiye Cumhuriyeti!