torsdag 17 december 2009

Gurgin: men dem uttrycker bara en demokratisk rättighet ju !

Gurgin och jag har samma hatkärlek som jag och Fredrik Malm har. Gurgin har lösningen på PKK terrorn i Turkiet. Man ska låta alla propaganda (olagligt enligt FR) organ stå kvar, låta anarkister bränna ner städer (inklusive människor) och att DTP, fast de har tydliga band till PKK ska få stå kvar oberörd. Detta menar Gurgin (regionens guldlock) ska lösa konflikten och säkra stabiliteten.

Detta är förövrigt vad Guldlock kallar "demonstration".

Något som förbryllar mig är att han använder ordet ”demonstration”. En demonstration är när man uttrycker sitt missnöje, UTAN VÅLD. Demonstrationer, för att vara lagliga, måste även ha tillstånd. Inget av detta uppfylls i det Gurgin kallar för ”demonstration”. Så den eviga kämpen för MR och demokrati tar inte ställning till anti-demokratiska handlingar, och sopar dem under mattan, så länge han kan lobba för att PKKurder är ”offer för de brutala turkarna, som inte har något bättre för sig än att förtrycka kurder i allmänhet”. Det är samma kille som sa att han inte hade något emot turkar (inte var nazist, rasist eller turkofob). Eller hur ?

I fredags så gick stora folkmassor ut på gatorna och skrek att de skulle upp i bergen och strida med PKK”.
Under samma veva försöker han legitimera terrorism. Hans budskap är, turkarna är så hemska och förtrycker folket, så mycket att de går upp i bergen och utför terrordåd. Därför är PKK ingen terrorist grupp….

O du undrade varför du inte fick jobb och ”skulle bränna ditt CV”…. Ingen med vett i skallen anställer en sådan lirare.

Sen, min favorit del, längst ner på inlägget så citerar han Sveriges mest framträdande träskallar, vänsterpartiet och socialdemokraterna. Kommunister och ett gäng uppköpta ”demokrater”, härligt att du har så stark back-up för din kamp Gurra…

Här kan man läsa om Venedig kommissionens kriterier om när man får förbjuda ett parti.

DTP var juridiskt rätt att stänga ner, men politiskt, idiotiskt. Jag vet att politik och juridik inte ska påverka varandra, men va fan. Lösningen på det skulle ha varit att skydda tex. Ahmet Turk och resten av duvorna, som sagt att han skulle dödas om han tog avstånd från PKK, från svin som Ayna. Då hade man fått ett pro-kurdiskt parti utan koppling till PKK, som inte skulle förarga resten av folket.

Tillägnat till Gurgin och hans lirare:




Sancak Beyi Emre

8 kommentarer:

Osman Feffeson sa...

Emre:

Gurgin, Sakine, Fredrik Malm, Gulan Avci, Claes Normark, Evin Cetin mf kan INTE svara på denna enkla fråga:

Anser ni att PKK är en terroristorganisation?

Jag har i snart 3 år bedrivit anti-apoistiska aktiviteter i cyberrymden och varken liberalerna Malm, Avci och Sakine eller Socialdemokraterna Cales N och Evin Cetin vill eller kan svara på denna enkla frågan.

Varför kan dom inte det? Varför undviker dom frågan till varje pris?

Svaret är ju kristallklart, dom utger sig för att vara kurdvänner, vilket i deras värld är detsamma som att stödja tex DTP. Men dom vet lika väl som du och jag att DTP är PKKs springpojkar. Här hamnar dom däremot i ett dilemma- dom vill vara DTPare samtidigt som EU, Israel och USA har stämplat PKK som en terrororganisation.

Då dom är väl medvetna om att DTP är PKKs parti så undviker dom att kritisera eller åtminstone före en någorlunda "Objektiv" diskussion kring DTP, PKK och den turkiska staten.

Låt oss se på gurgin Bakircioglu. Här har vi en person som ger sken av att vara liberal, men när har han någonsin uppmärksammat sina läsare om PKKs terrordåd? Varför har han INTE skrivit en endaste blogg där han har kritiserat DTP för att ta marxist-leninisterna i PKK i försvar. SOm liberal är han mån om att vara Israel-vän, men vad tycker han om att Israel stämplat PKK som terrorister? Vad anser han om att israeliskt underrättelseinfo bidragit till att slå ner på PKK i försvar? Vad anser han om Israeliska obemannade flygplan kan lokalisera PKK så att den turkiska militären sedan kan precisionsbomba dessa terrorister?

Samma sak gäller Sakine. Hon är liberal, liksom mig halvkurd och turk men när fan har hon skrivit en endaste blogg om PKKs terrordåd? 2007 genomförde PKK en bombattack i Diyarbakir där 9 kurdiska ungdomar dog.

Var var Malm, Aci, Nordmark, Sakine och Gurgino då? DOm var tysta.

Politikerna och hobbyjournalisterna som nämns ovan har en profil- att föra anti-Turkiet propaganda. Det är inte så att dom alltid är fel ute när dom kritiserar Turkiet, däremot så för man en strategi där man i det tysta ställer sig bakom PKK- en organisation som dödar såväl kurder som turkar. Där i ligger min kritik.

Jag är inte typen som gillar att gräva i folks etniska bakgrund för att sedan dra konspiratoriska slutsatser men låt mig ändå få göra det:

Gurgin Bakircioglu:

Hans ena förälder är kurd och den andra är armenier.

Slutsats: Han för kurd-nationalism, han länkar hellre till kemalisternas tidning Hurriyet än Fethullah-Gulens TodayZaman. Han drivs även kristen fundamentalism som han på ett skickligt sätt döljer bakom en slöja av liberalism. Även om hans ena förälder är kurd och muslim, så är han kristen i första hand. Typiskt för kurdiska-natinalister är att man anklagar islam för allt "ont" som drabbat kurderna och gjort att dom inte kunnat ha ett eget land. Han är liberalen som på ett skickligt sätt propagerar för kurdisk-nationalism genom att avfärda HÖGERPARTIET AK P. Liksom AK P, det liberal-konservativa partiet, inte pasar marxist-nationalisterna i DTP och PKK så passar partiet inte heller honom.

Sakine:

Sakines är kurd och turk. Hon är även alevit. Men konstigt nog så för hon ALDRIG fram sin alevitiska idenititet. Den som har uppmärksammat diskrimineringen av aleviter på sakines, gulans ocgh malms blogg har faktiskt varit den liberal-konservativa stjärnan Feffe Osmanson. Ni ska även veta att Sakines föräldrar var gamla kommunister i Turkiet- man var inte kurdnationalister. Men Sakine har också profilerat sig och exploaterat kurdfrågan i Turkiet. Men varför kan inte liberalen Sakine som kritiserar islamisk terror, kommunism och nationalismen kritisera det marxist-leninistiska och nationalistiska PKK?

Osman Feffeson sa...

forts.

Malm: Malm har lärt sig en läxa. Han förde en anti-Turkiet linje på sin blogg i förhoppningen att bli inröstad in i Europaparlamentet men åkte på en rejäl blåsning. Kurderna röstade istället på PKK-tjejen Evin Cetin. Vem är då hon?

Hon är kurdiska och syrianska. En fin blandning som kan liknas vid gurgin. Här har ni blandning av en skickligt dold kurdnatinationalism och Turkiet-förakat som har sin grund i kurder och turkar slakta armenier och syrianer under 1 världskriget.

Hon är socialdemokrat, men tror ni att det skulle gå att få henne att avfräda PKK som en terrororganisation? aldrig om ni frågar mig.

Hur ska man då få tyst på dessa babylonska magdansöser och den PKKurdiska-sekten?

Svar: DEMOKRATI I TURKIET!

Svårare än så är det inte. Den här sekten drivs i slutändan av ett Turkiet-förakt. Man har helt enkelt byggt upp sina diaspora identiteter kring ett hat mot Turkiet.

Och synd att man inte bor i Stockholm. Hade jag bott där hade jag deltagit i deras konferensen och käkat upp dom, precis som Urfas och Bitlis heliga krigare käkade upp dom armeniska rövarförbanden under 1WW.

Smygapoister? Dom går en fin balansgång.

Och nu fick dom vatten på sin kvarn när Ergenekon-slamporna i den turkiska Författningsdomstolen stänge ner DTp och förbjöd duvor som Ahmet Turk medan hökar som Emine Ayna fick vara kvar.

Ni ser mönsret hoppas jag. Lirarna ovan skiter blanka fan i demokrati Turkiet eller i Turkiets folk. Deras avsikter är inte ärliga eller uppriktiga.

TURK OGLU:

STÅ UPP FÖR DIN KURDISKA LANDSMAN!

KURD OGLU:

STÅ UPP FÖR DIN TURKISKA LANDSMAN!

Enade vi stå, söndrade vi falla.

Det ska vi ALDRIG ge packen!

Inshallah!

Sist men inte minst så vill jag inte bara dela ut ris till stjärnorna ovan, utan även en ros:

Evin Cetin: Du är en riktig läckerbit! En mycket lyckad blandning. Jag skulle mycket väl kunna tänka mig att sätta en "kaya" bakom ditt efternamn. ;-). Men då får du inte syssla med någon kommunist-propaganda och våra avkommor ska lära sig att be mot mecka, inget fläskkött, inga apoistfloskler för då lär jag bli sur och tvingas till att tämja dig!

Emre: Hon är riktigt vacker den där Evin.

Sancak Beyi Emre sa...

Feffe:

Vet i fan alltså .. Jag håller mig till min drottning .. Hon är bäst på alla mått och slår Cetin med hästlängdet..

Emre

Osman Feffeson sa...

Emre:

Drottning? Trodde du var en Sultan! En sultan kan inte ha en drottning.

Jag tycker även att halv-kurden och armenien Gurgin är stilig. Han ser bra ut killen.

Klicka på mitt nick och spana in Cetin.

När vi har löst kurdfrågan så kommer personer som Cetin och Gurgin, Avci och Malm kräva att Turkiet först måste erkänna folkmord på armenierna för att komma in i EU.

Var ligger uppriktigheten i det?

Sancak Beyi Emre sa...

Nej va fan .. ! Jag är en Sancak Beyi ! Osmansk titel på regionala herrar .. Jag kan kidnappa en drottning... eller ? Akincilar getirdi, istersen sanada getirtebilirim... ;)

Låt dem kvida.. Jag rotar runt just nu för att slå undan deras argument.. När det blir aktuellt står jag o mitt team redo.. Oroa dig inte !

Emre

Anonym sa...

Emre: vad händer i Turkiet?
Inget verkar vara sig lik. Mas-upplopp i flera veckor, Tokat?, Ergenekon-domar, Stängning av DTP?, BDP dyker upp,terrorister, Imrali, Serap, "Acilim", PKK, Bulanik, TRT-6 m.m
Nu är Apo återigen i rampljuset? Vem är denna karl i verkligheten?
En förvirrad Turk som undrar med stor förvåning.

Sancak Beyi Emre sa...

Anonym:

Jag är inte rätt person att besvara den frågan om apo. Men jag kan hävisa dig till källor, främst böcker.

Han skulle ha dött flera hundra gånger om, om han inte fått beskydd av mörka grupper (även bland oss). Jag har hört historier om "agenter" som följt honom i europeiska städer, anhållit (ett måste innan man genomför en aktion) om att verkställa order, men fått avslag och fått dra sig tillbaka. Att PKK förband på 300-400 hundra varit omringade av soldater, men fått order att inte skjuta och dra sig tillbaka.

Denna man är beskyddad och medlem i gruppen som tjänar på att blod spills och Turkiet hålls svagt. Vilka det nu kan vara... Värt att notera är att han startade en maoist grupp innan, som ville införa kommunism i Turkiet, men när detta inte fick genomslag bytte han till "kurdisk".

Idag är det identitetslösa "kurder" som släppt allt med sina rättigheter, mat i magen och tak över huvudet, och slåss för att befria svinet som aldrig avfyrat ett skott på turkiska soldater, beodrat massvis med avrättningar i egna led och tjatade om att tjäna staten när han greps.

Jag hoppas det besvarar din fråga.. Undrar du mer, kan jag hänvisa till böcker...

Emre

Osman Feffeson sa...

Emre

Öcalans frus far var MIT-chef i Tunceli Dersim. Ergenekon räddade även undan Öcalan från Turkiet till Syrien när han var på gång att åka dit.

Ja, Turkiet rensar sina tarmar från skit. Detta kommer leda till ett demokratiskt och starkt Turkiet där folket lever i fred och harmoni.