tisdag 23 februari 2010

Monkey see monkey do…

Detta är de senaste PKK lyckats med i sin ”kamp”. En idiot slungade sin sko mot Erdogan med slagord i Spanien. Slagorden fick han uttala på backen och skon kom inte längre än till bil dörren (på fel sida av bilen dessutom). Erdogan brydde sig knappt, tittade upp, gick in i sin bil och satte sig. När ska dessa patetiska satar lära sig att uppföra sig som människor ?

Erdogan på väg in i bilen

Idioten har tagit av sig skon och slungar

Som allt annat dessa stolpskott gör, så går "aktionen" åt skogen

Han är så iskall denna karl! Det kunde ha varit en bomb, men han tittar upp och sätter sig lugnt i bilen.

Terroristen, han kysste backen och fortsatte med sina slagord som han säkert hinner slipa på i finkan

Här släpas stolpskottet bort. Inte bara turkar, spanjorer vill inte heller deras skitsnack. Dags att inse att terrorism ingen lyssnar på terrorister, inte ens de förklädda i diverse parlament




Hürriyet Video'larını izlemek için Flash 7 veya daha yüksek eklenti yüklenmeniz gerekmektedir. Yüklemek için tıklayınız!!!
UPDATE:
Trots allt detta så löste man en visumsöverrenskommelse med Spanien (lägg där till Italien sedan tidigare). Hjälper detta onödiga gnäll tycker ni ?

12 kommentarer:

Anonym sa...

Tycker ändå att det är intressant att se en kurd slunga en sko åt Erdogan, den statsminister som har jobbat hårt för kurderna. Hade det varit Demirel, Mesut Yilmaz etc. hade jag förstått. Detta är ett mysterium för mig.

Sancak Beyi Emre sa...

Tycker du ? Jag tycker det följer deras logik, varför dödar man så många kurderiska bybor när man påstår sig kämpa för dessa ?

Osman Feffeson sa...

Anonym:

Jag håller med dig! AK P regeringen är för fan världens största kurdiska parti och turkiska självklart. Partiet har satsat kopiösa mängder pengar i östra Turkiet, stärkt kurdernas rättigheter och har många kurder på ministerposter (80 AK P parlamentariker är ju kurder). Men det passar inte extremisterna i PKK. PKk vill inte se en lösning av kursfrågan. Löser Turkiet den här frågan vad ska dom då tjäna pengar ifrån? DOm vill att kurder är fattiga, att staten inte satsar ekonomiskt där dom bor så dom kan fortsätta profitera på turkiska medborgares blod. Åt helvete med dom och deras "pappor" i Ergenekon!

Demirel hade fått en sko i huvudet av mig, liksaså Ciller och Yilmaz. Men Erdogan är ett lejon. Det spelar ingen roll om du är cerkess, albanättling, bosnierättling, turk, kurd för att uppskatta och identifiera dig med den mannen. Det räcker med att du är från Anatolien. Sicken legend den mannen är alltså. Kasimpasali Osmanli!

Emre:

Yaw kurban, PKKs första offer var inte medlemmar i den turkiska staten utan andra kurder. Kurder som var aktiva i andra kurdiska vänsterpartier rensade man ut friskt för att sedan ge sig på religiösa kurder. Allt i ideologins namn. Man har även avrättar tusentals PKK medlemmar.

PKK har dödat flera avhoppande ex -PKK medlemmar i Europa. 2003 ville man misshandla kurdernas största folksångare Siwan Perwer. Hur många kurder som misshandlats brutalt ute i Europa (jag räknar inte med skiten dom ägnar sig åt i Turkiet) vet dom nog inte ens själva. Men hur många turkar har dom dödat?

Svar: NOLL!

Hur många turkar har dom gett näsblod?

Svar: NOLL!

Vad fan är det för en grupp egentligen? Man dödar kurder, påstår sig representera dom men inte en endaste turk har man alltså gett näsblod.

Asala dödade ju åtminstone turkiska affärsmän och byråkrater ute i Europa under 70-talet.

PKK började som den turkiska djupa statens skapelse och kommer att grävas ner som deras avkomma.

Satan vad jag hoppas att Turkiet löser kurdfrågan. Ett nytt, lyckligt och starkt Turkiet är vad jag ser i slutet av tunneln.

42:21 sa...

forts canim...

En annan sak. Det finns INGENTING mer som PKK hatar än TURKAR SOM STÅR UPP FÖR DEN TURKISKA DEMOKRATIN och TURKIETS KURDER! Man hatar sådana turkar. Turkar som PKK tycker är ska vara ultra-nationalistiska, rasistiska etc. Det är tack vare sådana turkar som PKK kan upprätthålla sitt inflytande bland kurderna i vissa provinser i östra Turkiet.

Samma sak gäller ju dom turkiska ultra-nationalisterna. Ta ett parti som MHP. När dom var med i en koalitionsregering i slutet av 90 talet slutade det med att Turkiet gick bankrutt. Det enda som får turkar att rösta på MHP är PKK och deras terrordåd.

1000 år av brödraskap och enighet kan INGENTING på denna jordklot rasera!

Det finns två lirare som gjort mycket för kurderna. Den första är rahmetli Turgut Özal. Han var antingen helkurd eller halv. Han gjorde mycket för alla i Turkiet och kurderna. Han gjorde även en jäkla massa för våra bröder I bulgarien och har "helgonstatus" bland bulgarturkarna. Under 70 och 80-talet förbjöds turkarna i Bulgarien att prata sitt modersmål. Sen har vi Erdogan. Är han kurd? NEJ! Han är turk och georgierättling men ser till sina landsmäns bästa och sitt fosterlands bästa och gör därför sitt yttersta för att lösa kurdfrågan.

Helal på honom!

Türk kürd kardestir buna karsi cikan kalestir. Bu kadar basit!

Emrecim, vilka räddade Abdullah Öcalan från en säker hängning 1999? Svar den dåvarande regeringen där bland annat MHP ingick. Hur många mordförsök på Öcalan eller högt uppsatta PKK ledare har vi hört talas om sedan 1999? Jag kommer inte på en endaste.

Vet du hur många mordförsök som avslöjats mot Recep Tayip Erdogan de senaste åren? Svar: 7 eller 8. Egenekon slampor har planerat men stoppats av patrioter.

Vad säger detta mig? Jo att Erdogan är en skön lirare.

Vet du varför jag är en hängiven AK P fantast?

Svar: För CHP och PKK hatar AK P. Och något som både CHP och PKK (varandras motpoler vid en första blick)hatar måste bara vara bra.

Jorå Emre, sakta men säkert börjar massorna att lokalisera nationens verkliga mest farliga fiender och det är inga hjärntvättade hobby-kommunister i Kandilbergen som röker hasch i grottor. Patrasken finns inom de egna leden och måste fastställas och opereras bort.

Feffes Gyllene regel om Turkiet:

Något eller någon som turk och kurd dumnationalister hatar (Läs CHP, MHP och PKK/BDP/DTP) är bra och börjar stödjas.

Biji Emre!

Anonym sa...

Det var väl det att skon inte träffade Erdogan. Säga vad man vill om honom men en hedersprick är han.
En sko som slungas mot honom som premiärmininster slungas mot den turkiska staten.
Mentaliteten förstår jag inte när man vill på detta sätt skada en person som verkligen vill arbeta för sitt land och alla dess invånare, oavsett härkomst.
Var han bara berusad eller är han bara svagt begåvad?

Osman F sa...

Devrimci Karargah (PKK) ve ETÖ’nün telefon trafiği

http://www.stargazete.com/politika/devrimci-karargah-ve-eto-nun-telefon-trafigi-haber-246461.htm

Amirallere suikast iddianamesi olarak bilinen davanın ek klasörlerinde Şok belgeler

Devrimci Karargah’ın yöneticilerinin telefon trafiği, Ergenekoncularla ilişkisini de ortaya çıkardı. Kayıtlara göre DKÖ yöneticileri Veli Küçük, Perinçek gibi isimlerle irtibatlı

Sancak Beg, keske libosh olmasaydik ya. Bunlari sahsen kendim asardim yoksa.

Sancak Beyi Emre sa...

Osman:

Naber ? Bana kiziyordun !

Osman Feffeoglu sa...

Sancak:

Yaw ben cok apocuyuda severim. Sonucta ayni ulkenin insanlari degilmiyiz. Ama siyasete gelince sevme svememe filan yok.

Al canim sunu bir oku:

Sırrı Sakık'tan şok iddia

http://zaman.com.tr/haber.do?haberno=955654&title=sirri-sakiktan-sok-iddia

Su CHP yi al toalete at cek.

Atam hortlada su CHP yi bizden kurtar yaw!

Sancak Beyi Emre sa...

Feffe:

Va fan! Tänk efter... Varför kommer det stolpskottet med den "informationen" just i detta skede ?

Ligger en hund begraven....

Emre

Osman Feffeson sa...

Sancak:

Att dom kommer med den är bra. Men jag förstår vad du menar. Dom tvingas att lägga fram det nu för att vinna poäng bland kurderna. Bara bra. För när regeringen utdelar den ena osmanska högern efter den andra mot folkfienderna i Ergenekon så växer dom i kurdernas ögon. DÅ tvingas BDP till att haka på tåget...

Sancak Beyi Emre sa...

Jag litar inte ett piss på Sakik, jag tror inte att timeingen är slumpmässig och Sakik är en skit !

Emre

Sancak Beyi Emre sa...

O där kom det fram ! Ahmet Turk nekade till spektaklet ! Med en sådan bror, så är Sakik inte trovärdig för fem öre...

emre