lördag 13 december 2008

Fredrik Malm: Straffa inte terrorister, krama om dem!

Folkpartiets riksdagsledamot Fredrik Malm har hittat lösningen på hur man bekämpar terrorism! Jag hoppas han har patent på lösningen, för då har vi en ny export att vänta till de länder som håller på att kvävas av terrorism!

Hans lösning är att man inte ska straffa terrorister och de som stödjer dessa, utan han vill att man går med på deras krav och får dem att skriva under ett kontrakt på att man inte ska busa någon mer.

Det är ungefär så jag tolkar hans reaktion mot att små pojkar som deltagit i demonstrationer och förstört allt som stod i deras väg. Begår du brott, så väntar ett straff, även dagisbarn känner till detta, men otroligt nog inte en riksdagsledamot. Resultatet i detta fall är det samma som om ett gäng 30 åringar löpt amok, så vad är problemet? Titta bara på bilderna jag publicerat tidigare på bloggen.

Jo problemet är att Fredrik Malm är rädd om sina röster (majoriteten är kurder med PKK sympati), rädd för reaktionen av den beslutsfattande rösten hemma (läs Gulan). Därför kan han inte ens stå på samma sida som EU, FN, Svenska staten osv. på att kalla PKK vid den rätta bemärkelsen, terroristorganisation.

Åklagaren i Adana ville inte se sig besegrad och yrkade för en vecka sedan på 58 års fängelsestraff för en kurdisk 13 år gammal pojke som greps för att ha kastat sten och skrikit slagord för gerillan. Ni läste rätt - 58 år för en 13 år gammal pojke. För säkerhets skulle kräver åklagaren också att pojkens föräldrars pension ska dras in, liksom eventuella sociala förmåner” (http://fredrikmalm.blogspot.com/2008/12/nya-terrorhot-13-ringar.html, hämtat:131208).

Alltså så är Freddans formel att inte straffa människor som river städer och dödar vilt. Fredriks gerilla har en mindre bra period för tillfället, man kidnappar människor ute i Europa för att skicka dessa till bergen, många nya rekryter har smitit från bergen och överlämnat sig till Turkisk militärpolis, många av de planerade dåden uteblir pga de nya drönarna (Heron) Turkiet köpt av Israel, allt som allt så behöver Fredrik Malm och hans väljare så mycket stöd som möjligt, även om dessa är lögner eller förvrängda nyheter.

Han avslutar med ett citat som kommer gå rakt in i min ”Fredriks 10 mest briljanta stunder” lista:

Europeiska Unionen ska ta in nya medlemsstater som befriats från fascism. Inte stater som fortsätter att upprätthålla det” (http://fredrikmalm.blogspot.com/2008/12/nya-terrorhot-13-ringar.html, hämtat:131208).

Bekämpar du terrorism och försvarar landets landmassa så är du fascist! Jag ska ta upp detta med mina vänner i svenska försvarsmakten som offrat både familj och hälsa för Sverige och svenska intressen, blir kul att se vad dem tycker om den stämpeln…

Emre

4 kommentarer:

Anonym sa...

När det kommer till vänsteraktivister här hemma i Sverige så är Malm inte sen ute att fördöma deras beteende när dem har sina demonstrationer. Men när frågan kommer till PKK-sympatisörerna då ser vi en helt annan sida av Malm. Undrar vad han skulle säga om några turkiska ungdomar kastade stenar mot hans hus och brände hans bil, skulle reaktionen bli att han blir ursinning eller skulle han ta det med klackspark och säga att det är deras demokratiska rättighet.

Osmanli Tokat

Sancak Beyi Emre sa...

En mycket bra fråga! Jag föreslår att du mailar eller ställer den frågan på hans blogg.

Emre

Anonym sa...

Saken är den att han undviker att svara på frågor som öppet visar hans dubbelmoral.

Sancak Beyi Emre sa...

då tvingar man fram det, genom att ställa samma frågor om och om igen, på offentliga platser!
det bör fungera, har gjort det innan iaf ;)

Emre