onsdag 3 mars 2010

Det sved till tydligen....

PKK åkte på rejäla bakslag runt om i världen. I Europa har poliser stormat läger och föreningar och gripit en del medlemmar. Det börjar märkas av att EU, som tidigare stöttat PKK, idag mer och mer inser det moraliska i att stötta terrorism. Tydligen så har man åkt på en del smällar på det ekonomiska planet också. Nu får stackarna man trackar punga ut än mer pengar som man tydligen vägrat betala på senare tid.

Hur löser PKK detta ? Som vanligt, hota allt i sin väg. Frankrike (fristat för allt emot Turkiet, minns ni ASALA och hur PKK ledare kunde svansa runt i Paris?) och Italien (minns ni de Italienska minorna och granaterna dessa nissar använde, glöm inte heller att Apa skyddades i Italien av säkerhetstjänsten) hotar man nu pga gripandena. Man ”anklagar” dessa två stater för att ”ta part för den våldsamma parten i konflikten” (för inte smäller PKK av bomber, skjuter folk och stormar byar och polisstationer). Hotar även att rikta politik med våld, terrorism?

Återigen så visar man på att man är en tvättäkta terroristgrupp. Man tackar inte ens hjälpen man fått tidigare (av Turkiets NATO allierade dessutom), utan man går ut och kallar dessa för ”länder som tar part med de våldsbrukande”. Antingen är man riktigt hjärndöd och helt utan självinsikt, eller så är man riktigt desperat. Tänker man tillbaka så var man god polare med Iran, Irak, Syrien och Grekland (som också skeppar över PKKare idag), men vad hände ? Politiken vände, PKK:s rätta ansikte kom fram till den nivå att man inte längre kunde vända och vrida på det. Sorgligt att det ska behöva gå så långt.

Flaggan vajar och kommer fortsätta göra det. PKK talar fortfarande turkiska, både internt och i sin media. Dessa pappskallar har MAGE att kalla TRT 6 för ett försök att assimilera kurder…. Den intelligens nivån håller dessa. Den nivån innefattar även att slänga bort sitt eget liv på befallning eller för en idiot som levt i isolering och kommenterar samhällsfrågor från finkan. Denna idiots förflutna är inte heller allt för ljus, allt från våldtäckt till tiotusentals avrättningar på de sina, civila och obeväpnade soldater. Denna nivå innefattar också att slänga skit på staten som äntligen på allvar vill ställa saker till rätta. Vad skulle hända om dessa ändrade sig och skippade processen pga uppskattningen ? Tänk på det….

Sancak Beyi Emre

5 kommentarer:

Baskan Osman för Anti-Kemalistisk Front sa...

Sancak:

Jag tycker inte man ska lägga ner mer en energi på pluttarna inom PKK. PKK är en plutt-organisation som endast kunnat upprätthålla sitt inflytande tack vare den turkiska militären. Du borde lägga ner energi på TERRORISTERNA inom den turkiska militären. PKK har INTE genomfört något terrordåd som resulterat i 20-30 dödade civila. Sådana planer har högt uppsatta MILITÄRER INOM DEN TURKISKA MILITÄREN, planerat och försökt genomföra.

Vet du vad det mest patetiska är?. Jo, att militärer som är misstänkta för att ha planerat mass-död får leda militära övningar. Läs detta:

Chief terror suspect hosts major military drill

http://www.todayszaman.com/tz-web/news-203263-chief-terror-suspect-hosts-major-military-drill.html

Tack Gud för att Turkiet aldrig hamnade i krig med tex Iran. Jag tror att perserna HADE ÄTIT upp den turkiska militären som jag äter baklava. Med dessa landsförrädaresvin som generaler och jag vet inte vad så hade det förmodligen gått KÄPPRÄTT åt helvete.

Vad säger man om en militär som planerar massmord och kaos i sitt eget land?

Svar: TERRORISTER!

Att PKK uppstod var tack vare dessa PATRASK!

Men om inte patrioter (konservativa, liberala och även Ataturkistiska militärer)varit i majoritet så hade Turkiet brunnit idag! Dessa patrioter ska ha en kyss i pannan!

Som sagts, PKK är en plutt! Utrota källan till allt ont som drabbar Turkiet och se hur PKk försvinner. Det största hotet mot den turkiska demokratin och det turkiska folket är inte PKK, utan den turkiska militären.

Osman Ataturkson sa...

Och klicka på mitt nick och läs artikeln "Ataturk som handelsvara"

Osman of Konya sa...

Jajamensan sa Osman och länkade till en artikel från Faith Glenns tidning Zaman:

PKK'ya büyük operasyon


Belçika'da yaklaşık 300 polisin katılımıyla terör örgütü PKK'ya ait olduğu sanılan önemli merkezlere baskın düzenlendi

http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=957924&title=pkkya-buyuk-operasyon

Om Turkiet demokratiseras och BABA DEVLET/STATEN ger sina egna medborgare välfärd, rättigheter och kärlek så kommer ju inte Turkiets folk att betrakta Papa Stat som en förtryckare och GURKA. Istället kommer kärlek och lojalitet uppstå mellan individen och Baba Stat.

Sweeeeet looooove!

Låt oss nu ersätta den första Gurk-Republiken med Den Andra Demokratiska Republiken där turken och kurden sunnisen och aleviten, muslimen och den kristna, avraterna och männen lever i frid, harmoni och jämlikhet!

Sancak Beyi Emre sa...

Osman:

Det tycker jag absolut, man ska kämpa lika hårt, terrorism är terrorism, dock så ser jag dessa två i en helhet i turkiets terror problem.

PKK har genomfört terrordåd som orsakat fler döda än 20-30..

Läst artikeln tidigare. Lustigt tycker jag också, tydligen kör man på en "oskylidg, tills motsatsen visats". Domstolen får sätta fart. Men han är även isolerad av sina kollegor, så bra tror jag inte aset mår !

Sen tror jag Osman att du får ta dig en titt på när TSK hamnat i konflikt. Man har kompetent personal. I annat fall bör du läsa vad Saddams mor sa när han undrade om han borde skjuta en scud på Turkiet också. Du generaliserar på tok för mycket. Det är inte hela officerklubben man griper, utan bara ett fåtal bland flera tusen. Turkiet klarar sig fint, men snart än bättre !

emre

Osman F sa...

Sancak:

Jag vet inte vad man kallar en militär där landsförrädare innehar dom högsta positionerna. Jag kallar det för skit. Den turkiska militären är mer ett politiskt parti än en militär. Jaghar inget förtroende för pajaserna som styr TSK skutan.