måndag 6 april 2009

Fredrik Malm bildar ondskans axelmakter och mobiliserar

Detta är varken Hamas eller Hizbollah, detta är DTP och PKK som firar nevroz.


Barnsoldater som gäller nu för PKK? Dem har ju tidigare varit effektiva sköldar

Redo för strid?


Honör för apo?
Någon som fortfarande tvekar på kopplingen mellan DTP och PKK?


Återigen, inte Hamas, det är PKK!

pojken lär sig terroristisk demokrati i tidig ålder

Nu får det fan vara nog på hyckleriet! Fredrik Malm och hans anhängares partiska presentation av konflikten mellan PKK, en gedigen och kommunist tvistad terrororganisation som förklätt sig med att ”kämpa för rättigheter”, och den turkiska staten. Samtidigt kan jag nämna att stolpskottet Gurgin den tvåbenta golvmoppen” Bakircioglu och Fredrik Malm var överlycklig över att Sveriges kända kriminella crackhead rappare Ken gjort en låt om det så kallade ”folkmordet”. Låten går med refrängen ”känns som ett folkmord”. Nej Ken, det känns som ”för mycket nålar, tabletter, jointar och sprit på en gång och samma gång ” och när pengarna börjar tyna så kan jag tänka mig att han skakar röv och håller med den som viftar med pengarna. Han har även med Fredriks krigstal med på låten. Så jag tror att det är en tids fråga innan dem uppträder tillsammans och sniffar backstage. Detta är samma Ken som uppmanade sin publik att storma slottet och våldta prinsessorna. Att inte högvakten grep honom och talade vett i hans nerknarkade skalle redan då! Låten han sjöng heter dessutom "spräng regeringen". Demokrati var de här!

Sen tycker jag att Cengiz Han hade ett citat som är passande. "man ska inte rota i andras tält förren man har rent i sitt eget". EU bör titta till vad dess medlemmar orsakat i Afrika, Asien och Amerika innan dem ger sig på Turkiet med sitt fiktiva skit. Hur många nord afrikanska araber dog det under fransk ockupation? Hur många svarta i afrika dog under (som även Sverige var delaktigt i!)den långa kolonial- och slaveri perioden? Dessa är bara en bråkdel av skeletten dessa har i sin garderob. Rensa ditt eget tält innan du ger dig på mitt!

I alla fall, Fredrik Malm presenterade en video på sin blogg. En video där man ser poliser slår med batonger på människor. Polis brutalitet? Möjligt…. Och det är avskyvärt! Jag hoppas att man väcker åtal mot dessa, OM de begått något fel! Men vad som inte framgår på hans video är, varför poliserna valt att ställa sig utanför byggnaden och lyft upp sina sköldar för att skydda sig? Varför kameramannen väljer att återigen (som när PKK rörde om på nevruz 08) står på ett tak och talar turkiska och tyska. Den kombinationen osar än mer skumt, då man brukar skicka hem många terrorister för att just provocera fram sånt här och spela in smilande när polisen spöar det folket man ”beskyddar”.

Just nevruz 2008 var det många som rapporterade om upploppen och brutaliteten, men gav den en rättvis bild? Du behöver inte kunna turkiska för att bilda dig en uppfattning.






Det är sådana som just den så kallade “liberalen” Fredrik Malm med sin okunskap gör ogranskade, ovetenskapliga och partiska tolkningar av videon som får det hela att verka som katastrofer. Media har en stark inverkan på vad som blir verklighet. Oavsett vad som egentligen hände så kommer folket här i Sverige tex. att tro på det som sänds på nyheterna på tv, det som läser i tidningar eller läser det partiska okunniga stolpskott som Fredrik Malm och hans liktänkande sprider. Alltså blir produkten en konstruerad verklighet som inte reflekterar den verkliga händelsen. Eftersom det är få som går ut för att visa en annan bild av det skitsnack som sprids om Turkiet, så är det ofta en negativ bild man får av media och diverse stolpskott. Jag menar, har den här bilden som presenterats reflekterat er sol semester i Turkiet? Antagligen inte.

Svenska riksdagen skickade ner en observatör till Turkiet för att granska valet. Det enda problemet var att hennes följe var av DTP-sympatisatörer, så min fråga är hur man tänkte med objektiviteten? Var den ”observationen" opartisk? DTPs framgångar hyllades av många svenska politiker. Men var det någon som följde med på vad dessa uträttat under bara de senaste året? Man attackerar och bränner andra partiers byggnader och lokaler titt som tätt. Har ni missat det? Någon som vill ta tillbaka sina hyllningar nu? Här kommer ett exempel ur ett hundratal.







Sen kan man undra varför polisen i Turkiet i allmänhet är hårdare än den vi har i Sverige. Det finns flera faktorer på det. Den ena och kanske den främsta är för att vi i Sverige inte har med självmordsbombare, gerillor, terrorister osv o göra med dagligen. För att mänskliga rättigheter ska kunna införlivas fullt ut som den här i Sverige (även här med brister) så behöver man ett demokratiskt lugn. Demokrati och MR lever i symbios. Den ena kan inte finnas utan den andra. Det är vad dessa ”MR-aktivister” inte förstått eller lärt sig än. Sen har man ett gäng galna bergsrevolutionärer som genom våld försöker få igenom en politisk mening (i mitt tycke är den här typen av terrorism anti-demokrati, en destruktiv motpol precis som antikrist) så kan man inte förvänta sig att alla rättigheter kan garanteras. Jag menar, hur mycket av sina rättigheter fick de Irakiska civila av Amerikanerna som kom dit för att ”sprida demokrati”. NOLL! För demokrati som emotkämpas av anti-demokrati i form av våldstvång ger ett destruktivt resultat. Videon nedan visar en PKK självmordsbombare grips av polisen. Här snackar vi om att bevara rätten till liv. För hade jag varit i dessa polisers situation så hade jag inte riskerat varken min egen, mina kollegors eller befolkningens hälsa och säkerhet genom att gripa terroristen, jag hade satt en kula i skallen på henne och ringt bombgruppen.







Så här såg bomben ut för övrigt, små kulor för splitterverkan på 15-25m radie som skulle spridas med hjälp av A4 plast spräng ämne, dubbel detonator, en för bombaren själv och en kopplad till en telefon ifall något skulle gå snett så skulle man kunna smälla av genom att ringa till anordningen och även frätande ämnen som inte nämns i klippet.







Det är också så här dessa protesterar. Det roliga är att DTP påstår sig ”representera alla turkiska kurder”, men hur gör man det med bara 2 miljoner röster av 10-15 möjliga? Vem fick de övriga 8-13 miljonerna? ÄR det inte DEM som majoriteten valt då? Men deras uppfattning av demokrati är ungefär lika korrekt som deras mattematik begåvning. Så här anser man att man ska få ”demonstrera i ett demokratiskt samhälle”. Observera mannen som står och ger godis till barn och skickar dem längst fram bland ”demonstranterna” och även skickar tillbaka folk som vill lämna området. Återigen kära läsare, avgör själva.







Livet är det primära för säkerhetspersonal. Även här i Sverige. Ni minns väl polismannen som låg på rygg i Göteborg sköt en demonstrant i magen som var på väg att krossa skallen på honom? Det kallas nödvärn… Vad skulle ni göra om ni var poliser i en sådan situation? Antagligen samma sak som jag gjort, allt i min kraft för att undanröja hotet och det behöver inte alltid vara dödlig våld, men även det om de skulle krävas. Jag är imponerad av turkisk polis. Observera all civil (!) och statlig egendom som förstörts:







Sen är min fråga, varför man har med sig brandbomber och barn på “demokratiska protester”? De båda är ingen bra kombination…..







Ser detta ut som fredliga medborgare som uttrycker sin “demokratiska” rättighet?







Även under dessa förhållanden och givet resultat så är det inte så att polisen kommer till plats för att klubba ner folk oprovocerat (som Malm propaganda försöker få det till), utan man ger en varning för att avbryta olagliga demonstrationer som ändå slutar i upplopp, skadegörelse och propaganda för terrorism. På videon ser vi att man ibland kan vara förnuftig och följa lagen, inte riva och bränna ner staden. Videon nedan visar en dialog mellan en polischef och en civil demonstrant som följer anvisningarna och kör sitt race inom lagens ramar. Resultat? Ingen våldsorgie och glada ansikten.







Avslutningsvis vill jag att alla mina icke-turkiska läsare tar sig tiden att titta på det här klippet och fundera över: vad vi vill att våra politiker i Sverige ska stödja och ta avstånd ifrån? Vad för organisationer som ska få verka och vistas på vårt territorium? Vad det är för något som är skadligt eller av intresse för svea rikes invånare? Om vi verkligen vill ha människor som Fredrik Malm i Europa parlamentet eller ens i våran riksdag? Vad gör han för nytta för våra internationella förbindelser gentemot andra stater där vi hämtar förnödenheter till folket? Titta och fundera….







Bojkotta de som medvetet ger en fel bild, smutsar ner liberalismen genom att kalla sig för en och ger Sverige ett dåligt rykte I mångas ögon. Stödjer grupper som bombar sjukhus och kallar det demokrati?!

Emre

23 kommentarer:

Anonym sa...

Släng ut dessa jävla zigenare från Turkiet och rensa landet.

Bra tråd, Tack!

Det är viktigt att uppmärksamma vad Turkiet får genomlida av dessa smutsiga kurder som inte kan leva i ett civiliserad land.

Anonym sa...

Emre tror väl att de så många människorna som demonstrerar ignorerar polisens varningar eftersom dom inte har något att göra. Jag har varit där nere och upplevt den nertryckta atmosfärern och hatet som finns mot staten och polisen som likaså för 50 år sen som idag stått mellan folket och deras rättigheter som de aldrig haft. Alla har sin egen historia att berätta. Emre förstår inte att man faktiskt sätter sina liv i fara när man går ut och demonstrerar.

Anonym sa...

Ett liv utan rättigheter är inget liv man accepterar.

Sancak Beyi Emre sa...

Anonym1:

Vi slänger inte ut turkiska medborgare! Hur illa de än uppför sig så är dem lika mycket medborgare som du och jag. Däremot kan man kräva att de uppför sig när man protesterar.

Anonym2:

Nej, Emre tror ingenting, han vet en hel del. Han har sett skillnaden på när man lyssnar till polisen och ändå protesterar. Då är det inga batonger och brandbomber. Då är det ingen fara för ens liv, låter inte det som ett bättre och mer demokratiskt alternativ ?! Varför inte alltid göra så?

Tillskillnad från anarkiska våldsorgier som gräshopps invasionen i bibliska former i forna Egypten! Det är stor skillnad. Söker man rättigheter så ska man göra det på rätt sett. Jag får inte mina rättigheter här i Sverige när jag går och sparkar en polis eller en domare på smalbenet eller hur?

Du måste ta dig ur PKK:s "demokrati" och anpassa dig efter den som existerar i verkligheten vännen.

Anonym3:

Jag håller med! Men det finns vettiga sett att nå sina mål och det finns idiotiska sett som inte kommer någon vart. Avgör själv vilket av dessa två som pågår i Turkiet...

Emre

Anonym sa...

Mer förtryck resulterar till mer kamp............
Hur svår ska det vara för att inse det.
Igår hade vi en Amerikanskt President som första gången sitter med en kurdiskt ledare från Turkiet.
Istället för att vissa lilla söta pojken som är klädd i gerrila kläder, varför inte lyfta fram vad som sas i Newrozfirandet i Amed?

Zinar Agit

Sancak Beyi Emre sa...

Zinar kardesim.
Om nu man nått upp till den grad att man kan sitta med USA:s president, så kanske det är dags att avveckla våldet och friktions startande faktorer? Det spelar ingen roll vad som sades i Diyarbakir när uppmärksamheten gått till apo slogans och PKK flaggor. Du måste förstå att man inte kan stödja terrorism och kräva demokrati samtidigt, så funkar det inte.

Men det känns ändå som att vi är på rätt väg och fler och fler förstår. Jag föreslår läsning av Altan Tan, jag blev grymt imponerad av honom och hans syn.

Emre

Barbarpappa sa...

Zinar Agit

Sen när är han "kurdisk" ledare, han är en folkvald ledare i Turkiet av TURKISKA medborgare, när ni kritiserar turkiet ska ni alltid skilja på detta. Lever inte dessa männioskor i Turkiet? Jo, då får man anpassa sig o sin politik till dom lagar regler som gäller, vill man vara samhällskritisk och kritisera styret är det fritt fram, oppositionen gör ju det, dom spyr galla över dom som styr MEN där är skillnaden, människor som du och den kurdiska media maffian i Sverige, ni är ute på hetsjakt där ni redan har lagt fram en barriär, ni ser människorna i Turkiet som 2 skillda nationaliteter vilket är FEL, etniskt sett är dom skillda, men lever man som minoritet, granne med en MAJORITET som får man fan ställa in sig i kön. Passar det inte så dra, men det har ni ju redan gjort. Plus att stödja en terror grupp, komigen, vem fan ska ta er på allvar? Ni propagerar för en ledare som våldtar sina medlemmar, spränger bomber osv listan är lång. Där slutar trovärdigheten!

Anonym sa...

Barbarababba: Han är ju kurd, vad är problemmet?
Nu får du ge dig va Min pappa, faster man och farbror kan inte bege sig till "sitt" land. Dessa har endast arbetat med politiskt kamp. Alla tre har en löjlig dom över sig. Kom inte hit och säg att de flesta kurder som bor i diasporan valde själmant att lämna sina marker, visst fanns det dem som lämnade av ekonomiska skäll liksom turken i Turkiet. Men majoriteten lämnade på grund av politiska skäl.
Ni från västra Turkiet vet lite, ta och åk till östra Turkiet. Ju längre österut man kommer ser man bristerna i infrastukturna och struktererna i systememt, och skyll inte på PKK va, dessa brister fanns långt innan den gyllende frihetskampen (1978)...
Varför motargumentera sanningen, människor inom PKK är inte helgoner heller, spioner, karriärister osv har funnits och finns säkert än idag inom organisationen. Men i det stora hela består PKK av principfasta,ädla,konkreta,ärliga,demokrater, fina individer. Därför har man inte lyckats knäckas så som vänstergrupper i Turkiet och andra kurdiska partier. Dessa knäcktes inifrån av element utifrån. öcalan har funnits längst nu i Turkiets politik, Evren,,Demirel,Yilmaz,Ciller,Erbakan,Ecevit, och nu erdogan har alla försfunnit. Men än står ÖCALAN kvar . Lösning, lösning, lösning, lösning. Och det är vid förhandlingsbordet. Mycket onödigt energi går åt i onödan. PKK växer i längden..
Zinar Agit

Sancak Beyi Emre sa...

Zinar kardesim, du förstår nog inte Barbars inlägg tror jag.

1. brister i infrastrukturen är delvis statens fel och delvis den där du kallar för politiska ledare som Ahmet Turk och liknande klanledare. Sen finns de även element som bidragit till att hålla Östern efterblivet. Jag kan mitt land. Men att komma och skylla allt på staten är fel.

2. Man kan inte vara terrorist, leva efter apos galna teorier om kommunism och vara demokrat samtidigt! Sen stämmer inte din beskrivning alls in i den bilden in på de rötäggen jag träffat.

3. Zinar, om du bara visste vad som händer bakom de stängda dörrarna. Hur många gånger man varit på vippen att lägga ner, upplösas o ge upp osv men ständigt puahats eller räddats för att fortsätta av Ergenekon lirare. Öppna ögonen och se vad som försigår.

Förresten, är du kille eller tjej?

Emre

Barbarpappa sa...

Problemet är att han är politisk aktiv i TURKIET inte "kurdistan"!!

Gundman sa...

Man presenterade ett paket för Turkiet för att godta den nya kandidaten med följande innehåll:

* Rasmussen ska på ett möte hålla ett ursäkts tal för karikatyr krisen av den muslimska världen (han kommer Istanbul för att hålla tal på måndag).

Rasmussen i Istanbul:
"Hör nu på. I Danmark ber vi inte om ursäkt för att vi har yttrandefrihet."

Haha, smaka på den va!
Ett första krav som turkarna inte fick igenom, en ursäkt bara, men inte ens det gick genom alltså!
RojTV kommer inte heller att läggas ned, onödigt att sitta o diskutera om det.

Både du och Osman kan sitta o skriva hur mycket ni vill, men i slutändan har ni ju alltid fel.

Förresten, välkommen tillbaka Osman!

Vad har du att förklara för oss om AKPs nederlag i Amed/Diyarbakir?

Man märker din ilska på sättet du skriver, lite synd va?

Sancak Beyi Emre sa...

Gundman:

Jag har stött på många idioter, men du tar ändå priset! Låt mig gissa, du utgår från en TT artikel? HAHAHA. Jag borde få betalt för att jag informerar och ubildar idioter sig dig på denna blogg.

Om du tittat på klippen från mötet så hade du förstått, att han gjorde de bästa av situationen. Självklart kan inte en statsminister stå ansvarig för vad som skrivs i en obunden tidning. Det poängterade han. MEN HAN SA ÄVEN ATT HAN FÖRDÖMER BILDERNA OCH ÄR EMOT HETS MOT RELIGIONER! Att han använder synonymer måste vara svårt för pappskallar sig som dig att förstå.

Sen kan jag poängtera att du ska skriva i rätt inlägg nästa gång.

Roj TV har redan börjat försöka dölja spåren från PKK genom att be folk reklamera mer och skicka pengar för att hålla sig uppe. Så nog tror jag att det är på gång ;)

Hade du haft tillgång till samma material och utbildning som mig skulle du inte vara lika munter kan jag lova!

PS: Osman har slutat blogga din idiot! Jag kan svara på den frågan. Grattis till DTP, men vad är DTP när PKK försvinner?

Emre

Ed sa...

Grym artikel Emre,
Helt rätt skrivet, en riktig käftsmäll till töntploitiker som Malm som bara snackar skit om Turkiet för att fiska röster hos Turkietfientliga personer.

Ngn skrev att allt sög i östra turkiet, infrastruktur etc. Det är ju bara att kolla på videona, är det värt att satsa pengar i en stad som gång på gång raseras?

Ge dessa kurder ett val, antigen är man turk och accepterar det, eller så får man friskjuts till Irakiska gränsen.

Ut med packet!
Vad har dem för rätt att förstöra friden i landet?

Sancak Beyi Emre sa...

Ed:

Tack, jag skriver bara sakar som jag tycker är relevanta när inte hela sanningen kommer fram. I detta fall, fick jag med sorg, sjunka till Malms nivå.

Det är som du säger, en idiot som fiskar röster från människor med agg mot Turkiet, dessa kallar jag anti-turk klubben. Något jag inte fattar är att den här mannen får kalla sig liberal och föra politik i Sverige. Vad skiljer hans hetsjakt mot Turkiet från Sverigedemokraternas jakt efter icke-svenskar? Jo, SD är iaf ärliga med sitt budskap.

Man behöver inte vara turk för att leva i Turkiet, man kan vara kurd, grek, afrikan, brasilianare osv. Men man ska respektera lagen, lära sig hur man protesterar som anständiga människor, sluta hyckla osv. För mycket som inte når Sverige med dessa terror jönsar som är en minoritet i en minoritet. Men även dessa är Turkiska medborgare så vi har en skyldighet att lära dem den rätta vägen, vad den än leder till.

Annars håller jag med dig, passar det inte, kan man inte lära sig, vill man dela landet eller uppnå autonomi så kan man få skjuts med militär bevakning till N.Irak. Eller ett annat alternativ är att använda PKK:s alla knark pengar på att köpa Island på Ebay och sluta terrorisera människor som vill leva i fred och harmoni

Emre

Gundman sa...

Jag varken läser dina texter eller tittar på dina klipp du länkar till. Så jag vet inte vad du snackar om. Jag välkommnade Osman tillbaka till "kommentar-världen". Jag vet att hans blogg är nere, men att jag syftade på hans kommentarer verkar du inte förstå eftersom du verkar vara idioten själv.

Vilken skön kommentar du släppte ifrån dig: "Grattis till DTP, men vad är DTP när PKK försvinner?"

Svaret är enkelt: PKK ÄR DTP OCH DTP ÄR PKK.

Hur svårt är det o förstå detta?

Osman sa...

Apoister:

Er Pappa Osman är valt att vara en "vilande AK P cell" som smider anti-apoistiska planer! Oroa er inte, jag kommer att göra come back!

Emre har en mycket mycket god poäng!

Vad är DTP utan PKK?

Svar: Ett parti som får runt 5.5% rösterna hela Turkiet. Tittar vi på vilket parti som är störst i det område som apoisterna kallar för Norra Kurdistan så är det faktiskt AK P.

Vad är då PKK utan DTP?

Nada!

Så en av dessa måste bort!

PKK ska bort då det är en terroristorganisation medan DTP ska vara kvar då det är ett parti vars parlamentariker röstats fram av turkiska medborgare.

Sen har Obama en mycket god poäng när han säger till DTPs ledare Ahmet Turk att man inte kan lösa några problem med våld.

Turkiet är en regional stormakt! USA behöver Turkiet mer än någonsin och kommer bidra i kampen mot PKK.

Dom enda stora förlorarna av PKKs terror är Turkiets kurder.

Inse det!

Anonym sa...

Ellerine saglik

//
Malmö

Sancak Beyi Emre sa...

Gundman:

Om DTP är PKK så är det kombattanter man har att göra med, så dessa kan gripas eller bekämpas vid varje tillfälle som ges. Är du säker på detta?

Då blir vi kvitt båda nu när PKK försvinner. Två kräldjur på en smäll.

Då undrar jag varför du kommenterar innheållet på min blogg om du varken läser eller tittar på klippen jag publicerar?

Osman la ner sin blogg, aldrig kommentar världen. Informera dig bättre nästa gång !

Emre

Sancak Beyi Emre sa...

Anonym/Malmö:

Sagol !

Emre

Anonym sa...

DTP made use of freedoms to strike a blow at us

Çelik was considerably disappointed when his party, the Justice and Development Party (AK Party), lost the municipal elections in Van, his hometown. “There was not a normal election in Van,” he said, claiming that the Kurdistan Workers’ Party (PKK) and the pro-Kurdish Democratic Society Party (DTP) conducted a sort of psychological warfare in the city. He maintained that the contact information of all Van’s citizens had been sent by a computer user from the DTP to the PKK militants -- the person responsible was imprisoned for doing so -- and that the PKK threatened everyone in the city using satellite phones. “They even threatened our candidates and party officials. People ask, ‘How can you allow such a thing now that you are the ruling party?’ How can we take those satellite phones from terrorists? How can we prevent them from sending threatening messages to cell phones?” he asked. Çelik also quoted a striking event they encountered while conducting the election campaign. “When we phoned a citizen to organize a visit to his house, he told us: ‘Please do not come to our house as this will disclose our affiliation to you. We will vote for your party.’ This is the kind of election that occurred in Van. By abusing the atmosphere of freedom and democracy we created, the DTP struck us. Nevertheless, we still obtained 40 percent of the vote,” he said.

http://www.todayszaman.com/tz-web/detaylar.do?load=detay&link=171988

Turkiets utbildningsminister är kurd!

Turkiets finansminister är kurd!

Turkiets jorbruksminister är kurd!

Det finns några ministrar till som är kurder!

Så apoister gå och lägg er!

Ni är dömda att gå under!

Nu lever på lånad tid!

Och EU, USA och tom Sverige har vänt rygger till PKK.

Enda som stödjer er är Atakurd Malm och några vänsterelement inom Vänsterpartiet!

Sancak Beyi Emre sa...

Anonym:

Ditt inlägg och tidnings artikeln du utgår ifrån slår hål i de flesta argument dessa stolpskott lyckas gräva fram. Synd att inte alla inser detta, men som du säger så är det inne på slutskedet.

Emre

Anonym sa...

Vadan detta? Varför är det inga som kommenterar dess urklipp?
Det finns väl inget att tillägga!!

Vad säger du Zinar?

Anonym sa...

"PKK består av ädla och principfasta personer"??

Nej min vän, dansar man efter någons pipa, då är man varken principfast eller ädel.

Du är verkligen blåögd.