torsdag 30 april 2009

Fredrik Malm visar öppet sitt stöd till PKK



Fredrik Malm har pga det närmande EU-valet börjat mobilisera för att få även PKK:s röster. Ja, sen strejkar frugan hemma också, så han var tvungen att visa sitt ”bergs-revolutionära jag” för att åter komma till skott (jag ska maila Gulan för kommentarer på mitt påstående senare). Han hyllar och berättigar terrorister som dödar soldater i sitt senaste inlägg för att just kunna fiska fler röster från PKK och deras supporterklubb ”dal-revolutionärerna”.

Hans titel: ”Kramgo militär till skydd för bergsturkarna attackerad av otacksamma terrorister” säger sig självt. Förlöjligande av soldater som ”förtrycker” kurder (som endast han väljer att kalla för bergsturkar) och att PKK gör rätt i att utföra dåd. Klarare kan det inte bli! Hans nivå av hyckleri har verkligen nått en topp nu. Det är mannen som sörjer när Hamas dödar Israeliska soldater… Vad skulle herr Malm säga om Afghanerna vill slänga ut Svenska ISAF soldater? Eller var det rätt att två av våra soldater Tomas Bergqvist och kollegan Jesper Lindblom (SSG) dog på samma sätt i Afghanistan? Eller skulle du hylla en grupp som sprängde svenska värnpliktiga i Skåne? Ditt resonemang håller inte. För i detta fall är de Turkiska soldaterna på sitt eget territorium som håller separatister borta från civila och skyddar sitt territorium!

Fredrik citerar en tidningen Zaman som han hyllade för inte alls länge sedan och kontrar med den ogenomtänkta kommentaren: ”Så intressant. Den turkiska militären är alltså stationerad i Diyarbakir med omnejd för att skydda kurdiska civila”. Återigen får jag förklara för idioten att nationella armérs roll är att skydda civilfolket och sitt territorium. Alltså varken bara kurder eller turkar, utan alla turkiska medborgare. Men självklart gnider man rumpan på knät på alla för att få röster så är liknande kommentarer inte ovanliga. Självklart kan han ju inte berätta om alla kidnappningar, bystormningar, avrättningar osv. Det skulle ju få PKK att inte vilja rösta på honom… Logik liksom.



Sen fortsätter han mer ytterligare en kommentar som blottar hans okunskap, hyckleri och terrorstöd:



”Hur kommer det sig då att det just är mililtärens fordon och inte de civilas som sprängs i bitar av vägbomberna?”

Hade du gått nått år tillbaka i tiden så skulle du se att detta inte var en ovanlighet att civila bilar och bussar åkte upp i luften av minor, men med JAMMER teknologin så hade man börjat näst intill eliminera detta hot, och de nio soldaterna som stupade i detta fall var ute på liknande uppdrag. Men denna bomb var manuellt utlöst och inte beroende av mobiltelefoner eller motsvarande. Men återigen, den tanken skulle inte vinna röster till Fredrik, därför väljer vi att förbise det. Dock undrar jag hur han glömt hur det var innan militären tog tag i det hela?

Och varför demonstrerar i så fall inte kurderna för att ännu fler turkiska soldater ska stationeras kring husknuten med tanke på säkerhetsläget?

Ett svar på den frågan är PKK stads milis skulle hota/döda ledare till en sådan utveckling ett annat är att det finns tillräkligt med soldater. En annan syn är att man måste kontrollera sitt territorium och inte låta väpnade grodyngel härja fritt, detta tillhör suveränitetsprincipen som Malm inte har lyckats förstå sig på. Sen så har det utvecklats till det bättre sen tidigare. Tacka gudarna för att Turkiets territorium är under kontroll och dessa kommunisttvistade djävlar inte fått lägga beslag på något…



Och förklara gärna hur det kommer sig att 17 000 civila har försvunnit eller dödats av "okända förövare" (läs: statligt utfört eller sanktionerat våld genom TSK, Jitem, Hizbullah etc.) under kriget?


- PKK har inget finger med i dessa 17000? Fast det tydligt framgått att många av de ovannämnda har legat i samma säng och jobbat ihop så väljer Fredrik att inte nämna det. Hur många civila har tagits ner från bussar och avrättats? Hur många granatkastar bombningar har utförts på byar under 90-talet? Hur många bybor har kidnappats? För mycket att nämna. Ja röster kan man inte få om man visar PKK:s rätta ansikte och sen så har ju muppen själv våta drömmar om att vara en bergs-revolutionär..

Slutligen undrar jag hur man kallar sig humanist när man hyllar en terrorist organisations dåd, men fördömer andra grupper? Fredrik Malm är en rumpnisse som gnider sitt rötna arsle mot allt för att få röster. Han fördömer Mullah Krekar, men vad skiljer dessa åt egentligen? En humanist skulle sörja döda människor, istället väljer vår ”liberala” rumpnisse att förlöjliga dödsoffer, stödja och hylla terrorism. Jag uppmanar alla mina vettigare läsare att skicka ett mail till folkpartiet och fråga om det är dessa värderingar deras parti står för och även uppmana samtliga bekanta att avstå från att rösta på dessa tills man fått en förklaring eller upprättelse. Vill vi ha terrorstödjande politiker i Sverige? Vill vi ha folk som hyllar död och förödelse? Självklart inte, då uppmanar jag alla till att göra något åt saken och börja med att skicka ett mail till Jan Björklund och fråga var dem egentligen står....





PS:Jag hoppas att ingen tar illa vid sig av bilden, utan jag vill bara visa tydligare Fredrik Malms tillvägagångs sätt för röstfiske. DS

‘...Suskunluğum asaletimdendir / Her lafa verilecek bir cevabım var, Lakin; Bir lafa bakarım laf mı diye / Bir de söyleyene bakarım adam mı diye.’


Emre

11 kommentarer:

Anonym sa...

Bilden på den där exotiska kvinnan som dansar på mannen, påmminer om Turkiska millitärens fjäsk för jänkarna och ryssen.
Turken har alltid böjt sig för ryssen. Många intermezzo har hänt utan att turken bjudit på motstånd mot ryssen.
När peter den stores flotta var i Konstantinopel på 1600_talet, affyrade en rysk örlogskapten sin kanon mot sultanens palats utan att ni se ett shysst.
30 år har PKK stod emot, en vacker dag kommer dessa förtrykar element att försvinna med svansen i baken bort från axa Mediya.

Ferhat

Sancak Beyi Emre sa...

Ferhat:

tja, bör läsa kalabaliken i bender .. Så böje ryssen sig för ottomanerna...

PKK kan och kommer inte kunna segra. vad har man uppnått hittills? Vad har blivit bättre? Har det, ur territoriellt perspektiv, gått bättre eller sämre för PKK? Vad tyder på att 1milj kommer att lägga sig ner och dö för att ett gäng incest avkommor i bergen kommer ner och svingar ak47or?

Dröm vidare broder, vi ses på fronten!

Emre

Anonym sa...

Åk ner till Zap "broder".

Sancak Beyi Emre sa...

Anonym:

Antar att frågorna var för svåra och jobbiga att besvara....

Terrorism bekämpas inte bara uppe i bergen .. finns både andra sett och andra slagfält .. Men vi ses på någon av dem, det kan jag lova !

Emre

Anonym sa...

Det gör ont i mig att Malms frus syster R är ingift i vår RENA TURKISKA släkt! Usch.. Inte för att dem är kurder utan för att dem är PKK:are.

Ne mutlu türküm diyene!

Sancak Beyi Emre sa...

Anonym:

Det är absolut inget fel med att en turk är gift med kurd eller vice versa. Men har man terror sympatisatörer bland dessa så har man enligt mig ett moraliskt ansvar att antingen tvätta rent deras hjärna eller skita i dem och säkra så att avkomman av denna förening inte hamnar på fel spår...

"ren släkt" är inte ett bra uttryck, kan tolkas rasistiskt, tänk på det till nästa gång.

Sancak Beyi Emre

Anonym sa...

Eskiya ne Turkiyeye nede dunyaya hukumdar olmaz!!!

Sancak Beyi Emre sa...

Anonym:

Jag gick och nynnade på just den sången idag! Härligt att vi tänker i samma banor !

Sancak Beyi Emre sa...

OBS:

Jag nekade för första gången en kommentar som gick ut på att snacka en massa goja om min familj osv. och det framgick tydligt att man tagit illa vid sig av bilden jag har på detta inlägg .. Inte av feministiska skäl utan för vad det symboliserar tillsammans med innehållet i mitt inlägg......

Antar att sanningen svider, men det är en sanning man måste ta åt sig av, byta strategi och värna om sin heder som tuggas på som tuggummi!

Emre

Ferhat Botan sa...

Alla:

Vet ni varför PKK skyddar fd JITEM mördare i Sverige?

Vet ni varför Fredrik Malm avfärdar Ergenekon utredningen som trams?

Vet ni varför PKK som under hela 90-talet klagade på att djupa staten/JITEM mördade kurder, idag väljer att hålla tyst och tom motarbetar Ergenekon?

Svar: Den turkiska militären skapade PKK och pajasen Öcalan!

Öcalan är son till en turkiska och en kurdisak från den kurdiska staden Urfa. I Urfa är befolkningen kurder och konservativa samt lojala till republiken. Anledningen till denna lojalitet har sin grund i att man offrade tiotusentals under Befrielsekriget.

Här har vi alltså Öcalan som inte kan prata kurdiska, kallar sig för kemalist och dessutom vill bli general i den turkiska militären som ung.
Denna man blir alltså kurdernas Atatkurd! Låt mig skratta!

Den turkiska djupa staten har sedan 25 år tillbaka kontrollerat och utnyttjat PKK för sina egna syften. Ibland har PKK försökt att bryta sig loss Ergenekons grepp, men aldrig lyckats. Sedan 1999 då Öcalan fängslades kan PKK beskrivas som djupa statens/Ergenekons GLÄDJEFLICKA!

PKK är en del av djupa staten!

Kurdernas "befrielserörelse" PKK var ruttet från allra första början! Detta vet kurderna om, men då den turkiska staten envisas med att inte ge kurderna de rättigheter som de kräver så fortsätter pKK att existera med dom kurdiska massornas motvilliga stöd.

Så är det!

För den som tror att Turkiet kommer att splittras om kurderna får de rättigheter som andra minoriteter har i den demokratiska världen lider av fobi! En fobi som medvetet spridits av Ergenekon pack och som i sin tur har skapat kurdisk nationalism!

Anatoliens massor kommer att segra!

Det råder det ingen som helst tvekan om!

PS: Jag kan förstår att Gerillakramaren Malm är upprörd!

Det går inte som han och hans gelikar vill!

Det har aldrig legat i armenier/PKKurd diasporans och deras lakejers intresse med ett starkt Turkiet! Inte heller i Ergenekons!

Att vara turk är en fortsättning på osman! Turkiet är en fortsättning på det osmanska riket!

Vi är arvtagare till det stolta och mäktiga osmanska riket! Nu ska inta vår plats som den stor makt som vi alltid varit ämnade att vara! En demokratiskt och ekonomiskt stark stat, där våra minoriteter lever i en fredlig samexistens med majoriteten.

Okadar!

barbarbaba sa...

http://www.milliyet.com.tr/Siyaset/HaberDetay.aspx?aType=HaberDetay&ArticleID=1091210&Date=06.05.2009&b=Karayilan:%20PKK%20artik%20eski%20PKK%20degil&KategoriID=4&ver=52

hmmm