tisdag 14 april 2009

Roj TV tigger om hjälp på gatan med en saz i handen och en hatt på marken...

Efter många om och men, så börjar det jag skrivit om slå in. Trots all skit snack om att Rasmussen inte skulle bry sig om Turkiet och att ROJ tv var ”berg” säkra (berg kommer till användning ofta när det gäller dessa rumpnissar) på att man inte skulle läggas ner. PKK och deras supporter klubb ”kommunistiska bergsrevolutionärer bakom datorer som bara blottar sig i onödiga protester” har börjat blotta svagheter nu dock. Man uppmanar till precis det jag skrev som svar på ett inlägg, man bryter de ekonomiska förbindelserna med PKK och ber folket skicka pengar och skriva under en protestlista.

Stor stolpskottet (som ser ut som en 70-tals hippie och är ganska lik Gurgin) Serhat Daran (till vänster näst längst upp, han är en del av satir sidan Beyan.net!) som ändå försöker hålla huvudet uppe med att reklamera för en namninsamling. Men han skriver även att PKK skulle ha hämnats de två demonstranter dött under ett upplopp inför Apo:s födelsedags kalas med att döda 17 Militärpoliser (Jandarma) och sårat 12. Stolpskottet har inte insett att om ett sådant dåd skulle ha inträffat så skulle det ha orsakat en ”aktutun effekt” och man hade mobiliserat för att träda in i Irak igen. Media och folket skulle slaka politikerna och militären för att agera och det hade varit begravningar med brak och dunder. Men antar att sammanhållningen inom kommunist tvistade grupper är så stark att man inte ens ifrågasätter ens de mest absurda uppgifter ”Kamrat propaganda chef” sprider. Men jag antar att han fick en väckarklocka när jag ställde frågor han inte kunde svara på:

"1. Varför visar du inte klippet när polisen spärrar vägen och blir stormad av protest tåget?

2. Är det lika tillåtet att fira Bin Ladens födelsedag?

3. De uppgifterna om HPG:s hämnd är jag lite kritisk till. Kan du få dem uppgifterna bekräftade? Hade inte det gett en "aktutun effekt" efter ett sådant dåd?

Lägg ner Serhat, ditt skit är lika lätt att avfärda som all annan skit kommunist packet uppe i bergen försöker intala folk. Antingen visar du hela sanningen och kritiserar utefter det, eller så låter du bli. Det är fan både patetiskt och skrattretande.

Emre
den 13 april 2009 17:13"
(IBID)

Härligt att han använder seriösa källor som Firat.


Håll huvudet högt Serhat, även demokrati är faktist friare och bättre än kommunism, det kommer du märka när spyflugorna är borta! Och om du läser lite historia.... Men håll huvudet högt medan du väntar på deras försvinnande. Denna låt är tillägnad Serhat Daran (Videon är från begravningsplatsen för hjältar i Cypern)! Basin öne eyilmesin kocum…. Bak, benimki dim dik duruyor!



Sancak Beyi Emre

10 kommentarer:

Ottoman sa...

Enligt Serhat så dödar dem väl ett tiotal turkiska soldater varannan dag. Måste ju på nåt sätt hålla modet uppe bland bergsgeterna.
Är väl också enda sättet att hålla skenet uppe nu när de går utför serhats PKK.

Sancak Beyi Emre sa...

Ottoman:

Jo, så är det. Men va fan, dem kan väl hitta på något som man av misstag kan gå på iaf. Det dem sprider är ju för patetiskt och osammanhängande. Sen går det inte heller att bekräfta uppgifter. Men vi ska inte ha så höga tankar om dessa. Serhat är ju en del av Beyan.net ;)

Emre

Abdi sa...

Hej Emre abi!

Jag tycker att Serhat Daran ser ut som Jaws i James Bond filmerna med Sean Connery och Roger Moore.

Leifi Osmansson sa...

Ottomano och Sancak Emrovich:

Jag har inga bevis för det, men det kan vara så att PKK genom åren dödat fler soldater under en attack än vad den turkiska militären medgett.

Efter Aktutun attacken påstod militären att 10 soldater dödats medan PKK påstod att 17 hade dödats (jag minns inte exakt). Veckan senare kom rapporter om en eller två stupade soldater eller soldater som dött i olyckor runtom i östra Turkiet.

Så den taktiken kan militären ha använt sig av.
Annars så överdriver PKK rätt kraftigt. För fan, alla soldater som man påstår sig ha dödat har ju nära och kära som skulle fråga efter dom.

Sancak Beyi Emre sa...

Abdi:

Nej, serhat ser ut som den där yngligen med tandställning i "Den där Mary".

Osman:

Men om ett överfall mot en station nu skedde och man stupade i tio tal, varför hörde ingen skottlossningen eller såg striden. Civila är allt för ofta runt dessa MP stationer då deras uppgifter är att vara poliser ute på landsbyggden .. Det är bla. de som är motsägelsefullt ..

Sen så syns det när man tvättar de döda om man fått en kula eller splitter i sig .. eller om det var en bilolcyka .. just därför jag avfärdar sånt.

Emre

Ferhat Botan sa...

Ajabaja Emre Brother!

Bloggen är fin ända fram till youtube klippet med Edip Bayram!

Den mannen ställde upp och höll konsert under ERGENEKON mupparnas Republikanska demonstrationer 2007 innan valet! Han är ensk ulusalci. En annan kommunist som ställde upp på militaristernas demonstration var Selda bagcan.

Men det slutar inte där när det gäller denna Edip:

Spana in den här videon där han sjunger på en PKK konsert i England:

http://www.youtube.com/watch?v=LOGO50oASs0

I en kommentar till klippet står att Mazlum Dogan (en av grundarna av PKK) var en turk!

Den turkiska vänstern Emre sitter i samma jävla båt! Det har dom alltid gjort! I symbios har kemalisten och apoisten varit! Deras vidriga vänsternationalism har hållit kvar Turkiet i efterblivenhet!

Är det en slump att dom som kallar sig för ulusalci/vänsternationalister har hjälpt PKK sedan starten?

Jag är beredd att offra min högra testikel för en demokratisk vänsteropposition i Turkiet!

Sancak Beyi Emre sa...

Botan (låter som en PKK kodnamn?):

Jag gillar Edips musik och tyckte låten var passande. Men med den informationen får jag nog tänka över när jag spelar Selda o Edip på min MP3.

Bekräftar inte det att PKK skapades för att bilda en kommunist stat i Turkiet? O inte hade ett piss med rättigheter i början? Det har självklart varit ett bidrag att ta in rättighets grejen för att få manskap. Teori iaf.

Emre

Ferhat Botan sa...

Emre:

Turkisk kommunist musik är den bästa! Jag älskar Edi och Seldas musik! När jag är i Turkiet brukar jag låta piratkopiera kommunisternas musik.haha

PKK bildade enligt mig och många andra inom ramen för contra gerillan. När contra gerillan såg ett kommunist parti växa och få alltmer stöd så såg man helt nekelt till att bilda konkurrerande partier med rätt folk vid ledning. På så vis splittrade man eller hade lättare att infiltera.

PKK bildades för att göra slut på den kurdiska vänstern som var en del av den turkiska. Man samarbetade alltså för ett gemensamt mål-ett socialistiskt Turkiet. Många turkisak socialister och kommunister ansåg att kurderna behandlades illa av staten och var i behov av rättigheter men PKK var något annat. Här var marxist leninism och stalinism och en extrem nationalism som går emot den kommunistiska ideologin. Inofficiellt uteslöts PKK ur turk solu/turkiska vänstern och inledde därefter sin mass slakt på kurdiska vänsteraktivister i östra Turkiet. När man slaktat färdigt så såg "djupa krafter" till att öcalan kom till Damaskus. Där horade Öcalan för syriska regimen från slutet av 80-talet och fram till 1999 då han håvades in som en ful fisk. Han sprang även djupa statens ärenden men inte lika mycket som sedan 1999 då han hamnade helt och hållet i Ergenekons klor.

PKK skapades inte bara av den turkiska staten/djupa staten utan samma djupa stat såg till att organisationen fick förankring bland kurderna.

Kurdernas brukade kalla PKKarna för apoci eller eskiya=rövare.

Sen blev dom starka!

Takca vet jag den kemalistiska statsideologin i Turkiet, personer som kenan evren och den turkiska militären som idag görbort sig alltmer.

ÖB Basbugu höll ett tal nyligen där han var ovanligt gidmild mot PKK medlemmar samtidigt som han pekade ut medlemmar i Fethullah Gulen rörelsen som farliga hot.

Så är det när militärer får diktera villkor!

Men jag ser tunnelns ände och ett ljus!

Anonym sa...

Tänkte precis påpeka att Edip faktiskt är kommunist.

Låga personangrepp i inlägget i övrigt också. När ena parten bedriver en seriös verksamhet, vågar träda fram och stå för sina åsikter så sitter andra anonyma och spyr ur sig otrevligheter. Bara där har man ju förlorat debatten.

Sedan; Ergenekonmupparnas republikanska demonstrationer? Någon verkar ha missat att en paroll som åtminstone demonstratnter samlades under var "Ne seriat, ne darbe". Även om många vidriga krafter var inblandade där också så går det inte att döma ut alla demonstrationer och alla deltagare.

// Ekim

Sancak Beyi Emre sa...

Ekim:

Tycker du ? det jag gör kallas dehumanisera/demonisera min motståndare och detta görs av många offentliga människor i olika former, kritiserar du dem också?

Sen tycker jag inte jag säger något som inte har en anspelning på sanningen, eller vad tycker du?

Emre