torsdag 30 april 2009

Fredrik Malm visar öppet sitt stöd till PKK



Fredrik Malm har pga det närmande EU-valet börjat mobilisera för att få även PKK:s röster. Ja, sen strejkar frugan hemma också, så han var tvungen att visa sitt ”bergs-revolutionära jag” för att åter komma till skott (jag ska maila Gulan för kommentarer på mitt påstående senare). Han hyllar och berättigar terrorister som dödar soldater i sitt senaste inlägg för att just kunna fiska fler röster från PKK och deras supporterklubb ”dal-revolutionärerna”.

Hans titel: ”Kramgo militär till skydd för bergsturkarna attackerad av otacksamma terrorister” säger sig självt. Förlöjligande av soldater som ”förtrycker” kurder (som endast han väljer att kalla för bergsturkar) och att PKK gör rätt i att utföra dåd. Klarare kan det inte bli! Hans nivå av hyckleri har verkligen nått en topp nu. Det är mannen som sörjer när Hamas dödar Israeliska soldater… Vad skulle herr Malm säga om Afghanerna vill slänga ut Svenska ISAF soldater? Eller var det rätt att två av våra soldater Tomas Bergqvist och kollegan Jesper Lindblom (SSG) dog på samma sätt i Afghanistan? Eller skulle du hylla en grupp som sprängde svenska värnpliktiga i Skåne? Ditt resonemang håller inte. För i detta fall är de Turkiska soldaterna på sitt eget territorium som håller separatister borta från civila och skyddar sitt territorium!

Fredrik citerar en tidningen Zaman som han hyllade för inte alls länge sedan och kontrar med den ogenomtänkta kommentaren: ”Så intressant. Den turkiska militären är alltså stationerad i Diyarbakir med omnejd för att skydda kurdiska civila”. Återigen får jag förklara för idioten att nationella armérs roll är att skydda civilfolket och sitt territorium. Alltså varken bara kurder eller turkar, utan alla turkiska medborgare. Men självklart gnider man rumpan på knät på alla för att få röster så är liknande kommentarer inte ovanliga. Självklart kan han ju inte berätta om alla kidnappningar, bystormningar, avrättningar osv. Det skulle ju få PKK att inte vilja rösta på honom… Logik liksom.



Sen fortsätter han mer ytterligare en kommentar som blottar hans okunskap, hyckleri och terrorstöd:



”Hur kommer det sig då att det just är mililtärens fordon och inte de civilas som sprängs i bitar av vägbomberna?”

Hade du gått nått år tillbaka i tiden så skulle du se att detta inte var en ovanlighet att civila bilar och bussar åkte upp i luften av minor, men med JAMMER teknologin så hade man börjat näst intill eliminera detta hot, och de nio soldaterna som stupade i detta fall var ute på liknande uppdrag. Men denna bomb var manuellt utlöst och inte beroende av mobiltelefoner eller motsvarande. Men återigen, den tanken skulle inte vinna röster till Fredrik, därför väljer vi att förbise det. Dock undrar jag hur han glömt hur det var innan militären tog tag i det hela?

Och varför demonstrerar i så fall inte kurderna för att ännu fler turkiska soldater ska stationeras kring husknuten med tanke på säkerhetsläget?

Ett svar på den frågan är PKK stads milis skulle hota/döda ledare till en sådan utveckling ett annat är att det finns tillräkligt med soldater. En annan syn är att man måste kontrollera sitt territorium och inte låta väpnade grodyngel härja fritt, detta tillhör suveränitetsprincipen som Malm inte har lyckats förstå sig på. Sen så har det utvecklats till det bättre sen tidigare. Tacka gudarna för att Turkiets territorium är under kontroll och dessa kommunisttvistade djävlar inte fått lägga beslag på något…



Och förklara gärna hur det kommer sig att 17 000 civila har försvunnit eller dödats av "okända förövare" (läs: statligt utfört eller sanktionerat våld genom TSK, Jitem, Hizbullah etc.) under kriget?


- PKK har inget finger med i dessa 17000? Fast det tydligt framgått att många av de ovannämnda har legat i samma säng och jobbat ihop så väljer Fredrik att inte nämna det. Hur många civila har tagits ner från bussar och avrättats? Hur många granatkastar bombningar har utförts på byar under 90-talet? Hur många bybor har kidnappats? För mycket att nämna. Ja röster kan man inte få om man visar PKK:s rätta ansikte och sen så har ju muppen själv våta drömmar om att vara en bergs-revolutionär..

Slutligen undrar jag hur man kallar sig humanist när man hyllar en terrorist organisations dåd, men fördömer andra grupper? Fredrik Malm är en rumpnisse som gnider sitt rötna arsle mot allt för att få röster. Han fördömer Mullah Krekar, men vad skiljer dessa åt egentligen? En humanist skulle sörja döda människor, istället väljer vår ”liberala” rumpnisse att förlöjliga dödsoffer, stödja och hylla terrorism. Jag uppmanar alla mina vettigare läsare att skicka ett mail till folkpartiet och fråga om det är dessa värderingar deras parti står för och även uppmana samtliga bekanta att avstå från att rösta på dessa tills man fått en förklaring eller upprättelse. Vill vi ha terrorstödjande politiker i Sverige? Vill vi ha folk som hyllar död och förödelse? Självklart inte, då uppmanar jag alla till att göra något åt saken och börja med att skicka ett mail till Jan Björklund och fråga var dem egentligen står....





PS:Jag hoppas att ingen tar illa vid sig av bilden, utan jag vill bara visa tydligare Fredrik Malms tillvägagångs sätt för röstfiske. DS

‘...Suskunluğum asaletimdendir / Her lafa verilecek bir cevabım var, Lakin; Bir lafa bakarım laf mı diye / Bir de söyleyene bakarım adam mı diye.’


Emre

fredag 24 april 2009

Moget firande av Armenier

Armenierna hade idag en minnesstund för det s.k. ”folkmordet” på dessa. Under denna minnesstund passade man på att sätta eld på Turkiska flaggor. Politiker i Erivan motsatte sig flaggbränningen men gjorde inte heller något konkret för att hindra det.

Jag kallar det för s.k. folkmord för att det inte är ett folkmord varken enligt folkrätten eller de ottomanska arkiven. Man har ständigt försökt att få igenom detta på politisk nivå, för juridiskt kan detta inte tas upp. Då ställer jag frågan till mina läsare, är det objektiva historiker med tillgång till samtliga arkiv som beslutar om historia eller politiker? Armenien har ständigt motsatt sig att göra en gemensam forskning för att nå ett slutligt svar på detta spektakel. Man kan ju undra varför….

Detta tecken på fredsvilja och harmoni?



Jag säger, stäng gränsen och låt dem leva sitt liv tills man inser att det är sakkunniga som avgör historia och inte politiker och när man dragit sina trupper tillbaka från Azeri-Turkarnas land. Dock så är det värt att poängtera att denna bild inte speglar hela Armenien, utan ett gäng överpumpade extremnationalister. Rätt ska vara rätt!

Skrota alla förhandlingar till Karabag är återigen fritt från ockupation och man antingen slutat gnälla över sitt fiktiva folkmord eller låtit opartiska forskare använda sig av de nödvändiga arkiven!


Emre

torsdag 23 april 2009

23 april, självständighetens- och barnens dag!

Idag är det självständighetens- och barnens dag 23 april! Detta är en dag av stor festlighet hemma, och man fick sig ett litet smakprov av vad väntar i Turkiet av de turkiska föreningarna förra veckan. Grattis!





Emre

tisdag 21 april 2009

Diyarbakir bombaren gripen

Diyarbakir skakades av en bomb 2006. Bomben dödade 7 barn och tre vuxna och 14 skadade mitt på öppna gatan. Dådet försökte skyllas på bla staten. Men efter hård polis utredning så visade det sig att PKK:s stads milis var de skyldiga. Videon nedan visar två av stolpskotten, som verkar vara riktigt förvridna idiotiska sadister som beskriver händelse förloppet och vad man sysselsatte sig på fritiden med. Dock är den på Turkiska, men bilder säger mer än 1000 ord.


Hürriyet Video'larını izlemek için Flash 7 veya daha yüksek eklenti yüklenmeniz gerekmektedir. Yüklemek için tıklayınız!!!


Hurriyet

Emre

måndag 20 april 2009

Reinfeldt besöker Turkiet

Anti-Turkiet klubben försöker lobba in sin absurda mening på Statsminister Fredrik Reinfeldt. Statsministern som bla. ska besöka Kulu (staden där många svenskturkar kommer ifrån) i Turkiet, diskutera finanskrisen, EU-medlemskap och klimatfrågor med Turkiets premiärminister Tayip Erdogan. Detta är enligt dessa helt ok, då vi har ungefär 30.000 människor med ett ursprung ur Kulu, men dem blir förtvivlade över att statsministern inte besöker Diyarbakir och Midyat.


Yilmaz Kerimo (S) och undrar om Statsministern kommer att ta upp mänskliga rättigheter och bättre villkor för minoriteter under sitt besök och anser att han även bör besöka Midyat och Diyarbakir för att få en helhetsbild. Han hålls med av anti-turkiet klubben, som förövrigt tagit sina argument av denna diplomatiska riksdagsledamot (se Gulan). Jag kan hålla med att under andra förhållanden bör han besökt dessa städer, men får inte man en perfekt helhetsbild i Istanbul vad gäller Turkiet. Den som besökt Istanbul kan inte undkomma kontrasten mellan människor. Där lever fler människor än i hela Sverige och har grupper från samtliga minoriteter. Om det begås något fel för att bilda en helhets bild så är det att inte besöka Istanbul. Där ser man symbiosen mellan olika "grupper" i samhället.



Sen kan man också undra, hur många statschefer gick ut och träffade den turkiska minoriteten i Bulgarien? Hur många har åkt upp norr och hälsat på Samerna? Samerna som inte har någon representation i riksdagen, utan har ett Sameting utan egentlig makt…. Inte var det Turkiet som hade rasbiologiska institut där man tog mått på skallar, armar, ben osv. Är inte det en lika stor minoritets fråga? Är Turkiets medlemskap bundet till minoritetsfrågan? Det har den inte varit för övriga medlemmar och hur många har ens frågat hur ”hela” befolkningen i Turkiet har de, eller gäller de mänskliga rättigheterna bara minoriteter? Det är oftast minoriteter som kommer på nyheterna, och allt för sällan resten av befolkningen. Sen skulle jag också vilja veta vad SÄPO skulle tycka om att den svenska statsministern besöker områden som härjas av terrorism och inte är helt säkra. Skulle SÄPO vilja sig på att försöka beskydda, lita till turkiskt beskydd eller bara säga nej av säkerhetsskäl? En statsminister går inte att jämföra med pro-kurdiska politiker från Europa i fråga om säkerhet, det hoppas jag att alla läsare har förstått.


Sen kommer en jätte rolig Newsmill artikel av stolskottet Gurgin och den förvirrade norrlänningen Claes Nordmark, där man i vanligt manér inte har något positivt att säga. Hela artikeln går ut på att måla ut Turkiet som ett ”Nazi-Tyskland light” enligt dessa herrar. Allt från att reformerna bromsat i fart osv. Och hela artikeln utgår ENBART ur minoritets perspektiv. Men Claes och Gurgin, det lever faktis 70.000.000 människor i Turkiet, har ni inte glömt situationen för de övriga 60.000.000? Jag ska ta ut två idiotiska citat ur denna artikel för att visa nivån och dess ointelligenta innehåll.


Än idag förnedras befolkningen i de kurdiska regionerna eftersom de inte är av turkiskt ursprung, regionerna pryds av slogans som "Lycklig är den som är turk" och "Ett folk, ett land". Denna chauvinism mot Turkiets minoriteter kan Sverige genom sitt ordförandeskap motarbeta och uppmärksamma”.

Det är förnedring för omgivningen att säga att man är stolt över att vara Turk? Ska utlänningar lägga sig på marken och gråta när någon säger att dem är stolta svenskar i Sverige? Jag sjöng nationalsången på flaggans dag i skolan när jag var liten och inte fan skämdes jag eller kände mig utanför, eller är det meningen att jag skulle ha gjort det? Var hela grejen ett spel för att trycka ner mig och inse den svenska överhögheten? Jag är född i Sverige, precis som de ni anser vara diskriminerade. Att uttrycka stolthet och glädje är inte diskriminering mina vänner. Ska vi springa till domstol så fort landslaget förlorar en match för att motståndarna viftar och skriker med flaggor och ramsor? Sen önskar jag att alla länder levde med filosofin att oavsett vem du är, var du kommer ifrån, vad du tror på och hur du ser ut, så är du en del av folket som bildar en enhet. Det är något vi faktis inte har i Sverige. Vi dumpar av alla invandrare ute i förorter, på platser där vi själva minst rör oss för att slippa se. Ni förkastar den Turkiska filosofin, men är ni lika aktiva motståndare till den amerikanska motsvarigheten eller emot franska revolutionen? Er idiotiska kritik och hyckleri är för uppenbar för att tas på allvar herrar.

”För några dagar sedan utförde turkisk polis omfattande razzior mot DTP (det pro-kurdiska Demokratiska Samhällspartiet). I den operationen greps ca 100 människor.”

Man kan ju fråga sig varför dessa DTP:are greps. Var det för att de var DTP:are eller för att de hade samröre med en terrorist organisation? De som greps har man spanat på över 1.5 år, så att det skulle vara en reaktion mot valet i mars är ganska uteslutet. Sen att bevisningen talar för sig självt (gammal blog) är något ni antingen missat eller blundar för, eller så stödjer ni terrorismen som verkar i Turkiet? Jag hoppas att det inte är de senaste. I Sverige kan du inte ens skicka pengar till länder eller organisationer som "KAN" ha samröre med terrorister utan att bli gripen, vad var er kritik mot detta? Jag förmodar att statsministern har fått ett PM där allt han behöver känna till om dagsläget står i korta ord och tar sina beslut utifrån det.


Med andra ord så gör inte Reinfeldt mer än han kan göra och det han gör i detta läge är det bästa av situationen. Mer kan man inte begära av en människa.

Fredrik, hälsa min landsfader från mig när du lägger ner kransen över hans grav i Anitkabir. Hälsa att jag är tacksam och stolt över landet, med sina brister och framgångar, han upprättat!
Lysande artikel av Ingmar Karlsson
Artikel från syd-svenskan

Emre

söndag 19 april 2009

Inte bra att fler uttrycker sina "rättigheter"

Det som inte får hända har börjat hända. I Mersin i Turkiet gick ungdomar och yngre ut för att ”protestera” de senaste gripanden turkisk polis gjort mot PKK i städerna. Som vanligt så kan inte dessa protestera anständigt, utan man var illa tvungen att kasta sten, bränna soptunnor, störa trafiken genom att skapa hinder och vara allmänt odrägliga förutom PKK slagorden.

Detta beteende brukar kallas av våra svenska ”liberaler”, ”demokrativänner”, "MR främjare" och terrorsupportrar för att ”utöva sina demokratiska och mänskliga rättigheter”. Det är det långt ifrån, utan det är rent ut sagt brottsligt och man brukar bemötas med berättigat (oftast) våld tillbaka av kravall polisen. Men nu har något kul börjat hända. När dessa oskyldiga människor är ute o löper amok så har även andra grupper börjat samlas kring dem för att ”uttrycka sina demokratiska och mänskliga rättigheter” gentemot dem.

I Mersin alltså så möttes dessa PKK yngel av andra ynglingar som bombarderade dem med sten. Är det rätt? Juridiskt sett nej, moraliskt sett möjligen eftersom PKK upplopp är en ”rättighet” så gör dessa de samma och socialt sett så är det livsfarligt.

Polisen hamnade i mitten den här gången mellan dessa två grupper men löste sin uppgift bra, man fick även hjälp av förbipasserande som örfilade och drog några av ungarna i öronen och förklarade att man inte kastar stenar på poliser.

Jag hoppas inte att detta upprepas eller eskalerar. För då har vi bataljer vid varje ”protest” med förutom terror supportrar utan även de som tröttnat på att man är för snäll mot dessa anti-demokratiska krafter.











Hurriyet


Emre

torsdag 16 april 2009

Golvmoppen moppar upp sitt eget skit

Den Atatürkiska Fritänkande Föreningen (ADD) har ansökt om att stänga ner Google för att den ”kränker” Marskalk och landsfader Mustafa Kemal Ataturk och ”turkiskheten”. Den tvåbenta golvmoppen Gurgin tar tillfället i akt och ger sig på en kampanj. Jag anser att samtliga videon på Youtube och motsvarande sidor inte har någon substans av verkligheten och därför inte mer än tom luft. Just därför tar jag inte illa vid mig, de som tar illa vid sig måste vara de som inte kan sin historia och är osäkra på sin härkomst. Tacka gud för att jag inte lider av några sådana problem. Sen kan det också bero på att jag inte är någon Ataturk fanatiker. Han är en ladsfader, enastående fältherre, slängde ut ockupanter ur anatolien och bildade landet och folket jag älskar så högt, han var dessutom otroligt klok och bildad man som man bör ha respekt för. Men han var gjord av samma kött och blod som du och jag.

I demokratier så har man rätt att anmäla precis vad som helst, men långt ifrån allt (som inte är helt galet) tas upp. Detta kan jag likna med knubbisarna som försökte stämma Mcdonalds för att de gått upp i vikt efter att ha ätit på restaurangen 3-4 gånger om dagen. Resultatet? Man blev till åtlöje och fick inte ut ett piss. Det samma kommer hända dessa tokstollar. Muslimska extremister tolkar koranen galet och plågar människor, dessa tolkar det Kemal Pasa sagt och gjort på sitt sett och har skapat ett helvette för hela Turkiet (Bara att titta på Ergenekon som har många medlemmar i denna förening). Men sådana faktorer är inte Gurgin kapabel till att beakta, utan han ser bara åt det hållet näsan pekar och skriver ihop en massa skit och hoppas på att Turkiets ansende ska ta skada.

Men för en som gör och säger allt för att uppnå sina syften går det inte att sätta ihop dessa simpla ting. Pojken som kritiserar Iran och Turkiet har inte ännu upptäckt att Armenien tecknat ett handels avtal med Iran. Undrar hur han kommer ta ställning till detta? För vi har en som fördömer alla kontakter och handlingar som gynnar eller för dialog med Iran. Sen kan man också poängtera att en lag har tillkommit i Turkiet. Den säger att domarna som medvetet skjuter upp domstolar och dömer på osäkra grunder, kommer personligen få betala stämningar och böter. Nu tror jag inte våra mindre begåvade domare vågar diktera lagar och domar efter egna intressen för då svider det i egna fickan. Alltså Gurgin, du behöver inte oroa dig, det kommer inte hända igen. Terroristerna spärras in och det är folket och deras representanter som bestämmer.

Sen har upptäckte jag att killen som kritiserar muslimska extremister länkar till en sida som är en kristen motsvarighet. länkar där man anser att Turkiet inte tillhör Europa (men kan ställas till svars i Europa domstolen och dessutom anser man att Cypern ligger i Europa och att man kan göra halva ön medlem), att man hotar "kristna och deras värderingar" (är inte sådana uttalanden emot folkrätten?) osv. Ingenting som en vettig människa skulle köpa alltså. Stolpskott, ska du kritisera, gör det med substans. För gudsskull, är du verkligen så här dum?!

Övrigt:

Min oro, som jag hoppades inte skulle slå in har precis gjort det. Talibanerna anser nu att NATO är den stora fienden pga. Rasmussens försvar av karikatyrerna av profeten Mohammed. Detta kanska förklarar varför Turkiet motsatte sig denna man. Nu försätter man fredsutsikter och människoliv i ännu större fara.


Israel och USA upplever en liten kris vad gäller tvåstatslösningen mellan Palestina och Israel. Samtidigt som Israel vägrar samarbeta med FN.


Kosovo ska i fortsättningen ha en högtid som heter ”turkisk högtid”. Smickrande värre!


Enligt FSB (moderna namnet på KGB) så har ryska operationer i Tjetjenien avslutats. Man uppger att man vill normalisera området och påbörja uppbyggnad och fredsarbete. Detta är antingen ett stort positivt steg från Ryssland, eller den första svagheten man blottar sedan Sovjet fallet.


Emre

tisdag 14 april 2009

DTP:s koppling till PKK blottas

Efter ett års spaning slår polisen till mot PKK:s agenter i städerna. Klockan 04:00 imorse slog man till i 14 olika provinser mot Diyarbakır, İstanbul, Ankara, Aydın, Adana, Elazığ, Gaziantep, Şanlıurfa, Şırnak, Hakkari, Bingöl, Van, Batman och Mardin. Målet med tillslaget var att stoppa ”organisationer och ledarskiktet inom terrorist organisationen PKK som för befäl eller övervakar över olaglig verksamhet i Turkiet”. Hittills har många i DTP gripits och inte så konstigt, när man ändå inte kunnat ta avstånd från PKK och flera gånger propagerat för dessa.

Hittills har ca. 60 personer gripits med datorer, cd skivor, USB minnen, dokument osv. Många biträdande borgmästare och styrelse medlemmar har tagits in på förhör men även efterlysta terrorister som bosatt sig i kommun byggnader. Dessutom har man hittat vapen och material för PKK i statstjänstebilar. Enligt media så är det tre högtuppsatta DTP:are som sitter på förhör.

Men det märkliga är att anti-terror enhets chefen som för tillslagen, berättar att samtliga man gripit har antingen i hemmet, arbetsplatsen eller på sig personligen haft PKK dokument, datorer, externa hårddiskar och cd skivor och därför gripits. Som även chefen poängterar så är operationen riktad mot PKK och inte DTP, som många av dessa som älskar att sätta sig i offer sits kommer att försöka vinkla det till. Men om man nu är så infiltrerade av terrorister, hur har man då mage att försvarar att man strävar efter demokrati? Hur kan utländska politiker öppet stödja dessa?

Ett mäktigt gripande är PKK:s koordinations stab som planerar och ger order om dåd som utförs i Turkiska städer. Där har Kemal Aktas gripits och fyra personer till som man inte nämnt vid namn. Ytterligare ett roligt gripande är Apos advokat Seracettin Irmak.

Ahmet Turk försökte få det att verka som att operationen var riktat mot DTP, men faktum är att fler renodlade PKKare har gripits än DTPare. Turk hotade även med att om operationerna skulle fortsätta så skulle folket reagera….

Mitt svar till Ahmet:
Ahmet, do your worst, and I´ll do mine, and let’s see who’s the last man standing when the smoke clears.

Detta är också något som var väntat, som även jag nämnt och efterlyst under en tid. Man kan inte öppet stödja en terrorist grupp som bekämpar människorna i landet man för politik i och förvänta sig att man ska slippa fängelse för direkt samarbete med dessa. Det funkar inte något land och speciellt inte i Turkiet. Nu kommer man gnälla om att detta är kränkningar på konventioner man inte känner till eller ens kan uttala och att detta är ett medvetet tillslag mot DTP. Nej, det är ett tillslag mot PKK och en förutsättning för att DTP ska kunna föra en legitim politik som alla kan lyssna på. De som gnäller över gripandet av DTP bör fundera över om man skulle bli gripen om man inte hade samröre med PKK?

Genom att gripa dessa så säkrar man rätten till liv och säkerhet bättre än tidigare för sina medborgare. Det är något att hurra över! MR är i framfart i Turkiet och samhället blir än säkrare.

1, 2, 3

GP.se
Zaman

Återigen en glad
Sancak Beyi Emre

Roj TV tigger om hjälp på gatan med en saz i handen och en hatt på marken...

Efter många om och men, så börjar det jag skrivit om slå in. Trots all skit snack om att Rasmussen inte skulle bry sig om Turkiet och att ROJ tv var ”berg” säkra (berg kommer till användning ofta när det gäller dessa rumpnissar) på att man inte skulle läggas ner. PKK och deras supporter klubb ”kommunistiska bergsrevolutionärer bakom datorer som bara blottar sig i onödiga protester” har börjat blotta svagheter nu dock. Man uppmanar till precis det jag skrev som svar på ett inlägg, man bryter de ekonomiska förbindelserna med PKK och ber folket skicka pengar och skriva under en protestlista.

Stor stolpskottet (som ser ut som en 70-tals hippie och är ganska lik Gurgin) Serhat Daran (till vänster näst längst upp, han är en del av satir sidan Beyan.net!) som ändå försöker hålla huvudet uppe med att reklamera för en namninsamling. Men han skriver även att PKK skulle ha hämnats de två demonstranter dött under ett upplopp inför Apo:s födelsedags kalas med att döda 17 Militärpoliser (Jandarma) och sårat 12. Stolpskottet har inte insett att om ett sådant dåd skulle ha inträffat så skulle det ha orsakat en ”aktutun effekt” och man hade mobiliserat för att träda in i Irak igen. Media och folket skulle slaka politikerna och militären för att agera och det hade varit begravningar med brak och dunder. Men antar att sammanhållningen inom kommunist tvistade grupper är så stark att man inte ens ifrågasätter ens de mest absurda uppgifter ”Kamrat propaganda chef” sprider. Men jag antar att han fick en väckarklocka när jag ställde frågor han inte kunde svara på:

"1. Varför visar du inte klippet när polisen spärrar vägen och blir stormad av protest tåget?

2. Är det lika tillåtet att fira Bin Ladens födelsedag?

3. De uppgifterna om HPG:s hämnd är jag lite kritisk till. Kan du få dem uppgifterna bekräftade? Hade inte det gett en "aktutun effekt" efter ett sådant dåd?

Lägg ner Serhat, ditt skit är lika lätt att avfärda som all annan skit kommunist packet uppe i bergen försöker intala folk. Antingen visar du hela sanningen och kritiserar utefter det, eller så låter du bli. Det är fan både patetiskt och skrattretande.

Emre
den 13 april 2009 17:13"
(IBID)

Härligt att han använder seriösa källor som Firat.


Håll huvudet högt Serhat, även demokrati är faktist friare och bättre än kommunism, det kommer du märka när spyflugorna är borta! Och om du läser lite historia.... Men håll huvudet högt medan du väntar på deras försvinnande. Denna låt är tillägnad Serhat Daran (Videon är från begravningsplatsen för hjältar i Cypern)! Basin öne eyilmesin kocum…. Bak, benimki dim dik duruyor!



Sancak Beyi Emre

söndag 12 april 2009

Fredrik Malm med gråt i halsen över att PKK kan försvinna

I en artikel i DN står det att PKK är på väg bort!

Underrättelsesamarbete om PKK

Icke-muslimska terroristernas chearleader tös Fredrik Malm, som extraknäckar som riksdagsledamot (ingen vidare sådan heller) tycker det är fel att man ska avväpna PKK. Han argumenterar en ”tio-punkts plan” (kul att han har en tio-punktsplan som genom historien i konflikthantering misslyckats ständigt) som ska visa på att hela projektet ska vara ett misslyckande. Det är inte bara Malms okunskap och oförmåga som gör hans argument

Fredriks argument nr 1. Går ut på att PKK inte är Iraks bekymmer, utan att det endast är Turkiets. Att amerikanerna inte agerat mot PKK förklarar han genom att PKK inte angripit amerikanerna.
Då är min fråga till Fredrik, är det Pakistans bekymmer att Talibanerna gömmer sig i Swatdalen och strider i Afghanistan? Där de dödar Nato och Isaf soldater. Tror du de två svenska SGG officerarna dödades av talibaner utbildade och utvilade i Pakistan eller gömda i Afghanistans berg som städigt blir bombade? Det senaste eldöverfallet som svenska soldater hamnade i, var de som utförde den tränade och beväpnade i Afghanistan eller i Swat i Pakistan där man har lugn och ro? Här är lösningen, om du genom ditt territorium tillåter terrorister och gerillor agera mot dina grannar som leder till förluster både materiellt och i människoliv så kränker du grannens suveränitet. Genom den kränkningen berättigas grannen självförsvar enligt FN-stadgan. Speciellt om du inte har kontroll över territoriet i fråga och gnäller över att det kränks. Sen kan jag tillägga på Fredrik Malms ogenomtänkta och efterblivna kommentar om amerikanerna och PKK att amerikanska styrkor hade fullt upp med andra terror- och frihets förband, vad skulle då vara meningen med att ge sig på en passiv sådan som inte ens opererar i samma område som amerikanska målområdet? Att även KRG är med på samma underrättelseprojekt visar väl var man står i det hela, eller behöver du få det på talband Fredrik? Vinkla så mycket du vill, men sanningen kommer alltid fram….







Detta är inte önskvärt någonstans.



Fredriks andra argument nr 2. Går ut på att en politisk process är det enda som kan lösa ”områdena i sydöstra Turkiet kvar i fattigdom, statligt våld, gerillakrig, social oro och elände” kontra Turkiets vilja att intervenera när grannarna inte fullföljer sina löften om avveckling och försvarar sina medborgare.
Fredrik som bara sett den sidan av Turkiet som Beyan.net och Gulan visat för honom har kanske inte upptäckt att samtliga närmanden man gjort, genom att bygga upp infrastrukturen, skapa jobb, skicka lärare osv. Har bekämpats av PKK. Man har minerat vägar när bulldozrar velat bygga vägar, man har bränt ner byggnader och fabriker som skulle skapat jobb, man har avrättat lärare osv. listan är förbannat lång… Så min fråga är, vad ser du för lösning? Att dela upp landet? Att ge mördare och krigsbrottslingar amnesti? Alla försökt till politisk processer har bekämpats, eller inte lämnats i fred och nött ut den. Så jag tycker det är en ganska bra lösning att eliminera ena parten (PKK) och bygga vidare därifrån.


Den här atmosfären uppstår när politik förs i närheten av PKK och deras annhängare


Fredriks argument nr 3. Är nog det dummaste han sagt på länge. Han menar på att Iraks centralregering inte har några befogenheter i N.Irak (KRG) och hans höga tankar om Peshmerga är skrattretande. Han drar till och med, återigen idiotiskt nog upp att Irakiska armén nätt och jämnt besegrat Sadr milisen i Basra och dömer Irakiska armens kapacitet.
För det första Fredrik, så ÄR N.Iraks självstyre en del av IRAK och Turkiet har upprepade gånger poängterat att man värnar om Iraks territoriella helhet. Vilket betyder att jävlas du för mycket så kan centralregeringen få en stark allierad i sin kamp mot de du hyllar. Så länge N.Irak inte utropat sig till en självständig stat så har centralregeringen all befogenhet i detta område, eftersom vi precis poängterat att det skulle vara ett mycket farligt äventyr som är dömt att misslyckas så tycker jag inte att du ska kommentera det vidare. Med all respekt för männen och kvinnorna i Peshmerga uniform. Mod och muskelmassa spelar inte så stor roll i ett modernt slagfält. Man är inga övermänniskor i en styrka på ca. 150-200.000. man med ett hundra tal ordentligt utbildade officerare och amerikanska öken camouflage uniformer och M16 karbiner (som jag själv vet att vid ca. var femte skott har eldavbrott och än värre är det nog i Iraks klimat) och 100 stridsvagnar. Irakiska armen som utbildats bataljon åt gången har ständigt haft amerikanska instruktörer och modern utrustning med flera vagnar. De som slogs i Basra var inte dessa Fredrik, det har jag sagt tidigare. Man betalade vänligtsinnade miliser att slåss på sin sida, pga. USA:s oförmåga att hålla de nyutbildade i styr. Så att ställa dessa mot varandra oavsett mod och alla andra drömmar faktorer är självmord. Speciellt om man för tvåfronts krig med turkisk flyg från norr och irakisk pansar, mekaniserad infanteri och artilleri från söder.


Irak


Fredriks argument nr 4. Går ut på att KRG inte kontrollerar Qandil bergen som PKK befinner sig på (vilket Barzani förnekade en gång i tiden) och att lite talar för att man ska skicka iväg de stolta Peshmerga som kan stå emot Irakiska armen men inte PKK (?!). Sen citerar pro-terror ledamoten KRG:s premiärminister Nechirvan Barzani från Washington Post 2007: “Turkey, with its substantial military capability, has not been able to eradicate the PKK within its own borders, yet some Turks inexplicably expect us to be successful with far fewer capabilities and resources”.
Då ska man bilda posteringar vid bergsroten och inte låta dem träda över. Simpelt, kan du inte ta dig upp till berget, så kan du vänta ut dem nedanför. Sen skulle jag skulle vilja att den där Barzani pekar ut var i Turkiet PKK har baser? Är det så att dessa bergsrevolutionärer kryper över gränsen efter sitt vinteride och flyttar in i första bästa grotta dem hittar? Barzani, precis som Malm, försöker komma undan jobbiga frågor genom att hitta på och vinkla verkligheten.


Här ligger lägren, Barzani och övriga handlingsförlamade politiker bör spika upp den på kontoret


Fredriks argument nr 5. Handlar helt plötsligt om att Massoud Barzani och Jalal Talabani är emot PKK och att den terrorstämplade gerillan skadar KRG:s legitimitet. Att efter diverse interna strider så vill folket inte se Peshmerga slåss med PKK. Då kanske Turkiet ska dra sig tillbaka från alla internationella fredsuppdrag, för interna stridighet kan man kalla det mellan staten och PKK. Håller det argumentet verkligen Fredrik, eller vill du bara inte blotta KRG:s oförmåga att agera? Antar att det börjar brännas nu i Norr när amerikanerna drar sig till Afghanistan.


Fredriks argument nr 6. Är riktigt idiotisk. Lösningen på den kurdiska frågan skulle vara ett handslag mellan Ankara och Diyarbakir och att man ska skriva en ny konstitution och ge amnesti till PKK (förutom ledarna poängterar han väl). Mitt svar är, kör upp den lösningen där solen inte skiner (läs arslet)! Ankara är huvudstaden i Turkiet och Diyarbakir är en stad i samma land som står under samma lagar och flagga. I Turkiet är alla som är medborgare Turkar. Inte etniskt sett alltså, ett mer ideal. Detta är en kopia av det som kom till efter den så hyllade franska revolutionen och det som än idag finns i USA. Gnäller man där? Självklart ska alla medborgare få tala vilket språk de vill osv. Men att dela upp landet eller komma till med särskilda bestämmelser för en grupp diskriminerar den andra. Inget självstyre eller autonomi alltså. Alla ska leva under samma lagar, rättigheter och skyldigheter oavsett religion, etnicitet eller språk. Det du gör är att du lägger dig i en inre angelägenhet som är olagligt, håll dig på mattan pojk! Amnesti för PKK kommer inte heller på tal. Har man mördat (enligt konventioner får man inte skylla på att man var beordrad heller) så ska man sitta av sitt straff. Är du en färsk terrorist som gett upp utan att ha utfört dåd så kan du få gå fri. I annat fall så har du antingen fängelse eller artilleri, flyg, grg eller grk granater som väntar dig i Kandil. Bara till att göra ett val.


Jag har visat hur Irak ser ut, och så här ser Turkiet ut.



Fredriks argument nr 7. Handlar om att kurder börjat ha misstro mot den ”väpnade kampen” och att man genom fredliga medel ska söka att få en motsvarighet till det i N.Irak och sakta men säkert bilda Kurdistan. Jag säger det återigen Fredrik, det är ingen möjlighet till att Turkiet ger en autonomi eller självstyre. Vi kan och har levt ihop i flera hundra år och antingen fortsätter man med det eller så säger man upp sitt medborgarskap och söker ett nytt i N.Irak. Här delas inga allmosor ut! Sådana argument hotar ett lands territorium som berättigar självförsvar, återigen är du ute på djupa vatten. Om frugan din och hennes släkt nu är så desperata att få en egen stat så ska du börja argumentera att EU ska ge dem landmassa. Tex. Island som var till salu på E-Bay för inte så länge sedan. Man gjorde det samma med judarna efter WWII och offrade ett folk som inte hade något med Hitler och hans galenskap att göra, vi kan väl upprepa det igen?


Det är bla detta Fredrik Malm försvarar som väpnad kamp. Inga uniformer på dessa offer...




Fredriks argument nr 8. Handlar om att man kan pressa ”gerillan”. Det han inte förstått är att terror bekämpas på detta sett. Man stänger ner alla deras lokaler och verksamheter både själva och be sina grannar/internationella samfundet göra (då är förutsättningen att dessa har terrorstämplat PKK vilket de flesta gjort). Själva krigandet och skjutandet är en liten del av bekämpningen. Det mesta handlar om just att stänga ner aktiviteter och gripa dessa obeväpnade. Men om man nu ser allt endimensionellt så är det inte lika lätt att upptäcka detta.



Fredriks argument nr 9. Fumlar Fredrik fortfarande runt med uttryck och historia. Han kallar det PKK håller på med för ”väpnad kamp”. Att detta beror på förtryck mot turkiska kurder sedan Mustafa Kemal bildade republiken 1923 och att detta kommer till slut leda till att EU stänger sina dörrar. Kallar du PKK:s aktiviteter för ”väpnad kamp” så smutskastar du samtliga kurder och även de som vill nå resultat genom demokratiska vägar och tar avstånd från PKK för terrorister. Malm försöker med sina ideal presentera kurder som en homogen grupp där alla tänker och tycker lika. Till viss del stämmer det, för det feodala klan strukturen har inte mycket maktdelning och man följer det klanledaren säger. Sen skulle jag vilja veta hur EU skulle se ut och hur mycket makt som skulle återstå om Turkiet valde bort EU och sökte ett alternativ? Du är inte helt genomtänkt Fredrik….

En av de bästa vi haft i Turkiet, Tonton Özal.

Fredriks argument nr 10. Är absurd och tar sig återigen ann ämnen och grupper han inte behärskar. Han har precis kommit fram till att PKK är i behov av folket för att kunna fortsätta sin ”kamp”. Nu förtiden hotar man till sig stöd, både i Turkiet och ute i Europa. De samma ska enligt Fredrik gälla för TSK (Turkiets försvarsmakt), att man är beroende av PKK för att behålla sin position i civilsamhället och i den nationella politiken. Det har funnits grupper som Ergenekon som infiltrerat samtliga skikt i Turkiska samhället (som även freddan behandlar) som stött PKK. Om detta är TSK eller Ergenekon vågar han inte dra slutsats över, för målsättningen är att smutskasta Turkiet. Men det roliga är att han skriver att Ergenekon ”genomfört terroristdåd för att dessa ska skyllas på gerillan”. Han väljer att kalla Ergenekon för terrorister, men inte PKK….. Är PKK:s dåd inte terrorism, för vad skiljer dessa åt dåd samarbetat? När i själva verket Ergenekon nissar startat upp PKK? Ergenekon är en restprodukt på NATO:s galdio, kontragerilla som den hette i Turkiet, för att bekämpa Sovjet styrkor bakom linjerna vid en eventuell invasion under kalla kriget. När Sovjet försvann utnyttjade dessa sina ställningar i diverse sjuka former. Men att kalla den ena terrorist men inte den andra, när dem i själva verket lever i symbios och den ena skapat den andra är att begå politiskt självmord i ögonen på intellektuella.




Det är tur att Fredrik Malms argument som vanligt inte speglar hela sanningen. Att KRG skulle hota centralregeringen och Turkiet på samma gång är det bara folk med bristande uppfattningsförmåga som tror på. Att PKK skulle få igenom sina krav och segra mot TSK är också en del av Malms våta drömmar. Men som Ingmar Karlsson sa, "en dröm, en utopi som inte kommer att gå i uppfyllelse". Vad som oroar mig än mer är att vissa verkligen tror på det Malm säger. Jag antar att det är det som är skillnaden på utbildning och analys förmåga. Som jag sa i början av inlägget, tio-punkts lösningar är dömda att misslyckas om man ser till historien. Om dessa tio-punkter dessutom är skriven av en terrorsupporter som inte läst högre än samhäll B i gymnasiet gör det inte bättre. Mitt råd till Fredrik och hans liktänkare är att vara mindre partiska så deras kritik iaf får en gram legitimitet. Frågan är vilket som tjänar Turkiet och dess folk bäst? Att kritiken kommer från partiska idioter som inte vet vad dem snackar om, eller om det kommer riktig kritik grundad på opartisk forskning och av bildade människor. Det förstnämnda är enkelt att avvärja men kritiken från den senare skulle kunna konstruktivt bidra till en förbättring, för det är den sorten som lyssnas till och önskas.

UPPDATE:

Ytterliggare ett bevis på skillanden på mig och Fredrik Malm. Obama gick precis ut med att stödet till KRG är beroende av relationerna mellan KRG och central regeringen samt Turkiet (Star) (Yazete). Alltså precis som jag skrivit högre upp. Jävlas du med grannen och Iraks regering så uteblir även stödet från USA. Sen så har underrättelse utbytet redan påbörjat och detta på Irakiskt initiativ (Today Zaman) (Hurriyet Daily News). Härligt att två nationer som tidigare varit en kan återigen komma ihop och jobba för fred och stabilitet i regionen. Jag hoppas att detta blir tillräckligt för att undvara oss okunniga terrorsupporter-stolpskott en tid framöver. De analyserna gör bara PKK supportrarna gott, i form av fiktionell moral.


Sancak Beyi Emre

onsdag 8 april 2009

Azeri genocide/Azeri folkmordet


Something that has been on the radar ever since the Turkish reform and diplomatic offensive is the reopening of the Armenian border. Which has been closed because of the illegal and unprovoked war and atrocities committed by Armenia against Azerbaijan. This war resulted in another (we are getting used to this in international armed conflicts) occupation and a genocide.

The funny thing about this is, that Armenia at the same time keep whining about the so-called ottoman committed “genocide” against them, before even the convention was formed or even ratification was possible for UN-members. But this one is not fictional, this one is real, well documented, got reliable sources and witnesses’, got proof beyond any doubt and was committed after the forming of the convention on genocide.

So in my point of view, Turkey should do what the UN couldn’t. They should press on to the needed level for the international law to obeyed. That is, Armenia is going to respect the territorial integrity of the Azeri and pull back and leave Karabag and other occupied areas alone. Armenia should compensate the Azeri people for their atrocities and war crimes, which too are well documented. Last but not least is, if they want to start a good neighbor policy with Turkey, they should either stop whining about there so called genocide that apparently took place before the convention (which makes it impossible to class it as a genocide besides all the doubtful “proof” these yuppies present) or accept that a objective committee should do the research and make the conclusion (this solution is not acceptable according to Armenia).

Either way, nothing before WWII can be classified as genocide, and one can ask how a country in a war situation like the one in WWI would have the troops, the time, and the energy to fight gangs, capture all of them and commit“genocide”. The intent of the ottoman leaders was never to extinct a group, but to move these out of the area where they tried to cleanse the Turkish and Kurdish people to make ground for a Armenian state. During these relocations people starved, died from illness, killed by gangs and so on. But never in a intentional way from the government. This is why they are going against the proposition of a non-partial committee that looks things up in the ottoman archive.

Erdogan should take these aspects in to consideration before he makes up his mind. It´s not acceptable to start a war, the only war you can start by international law is in self-defense. But this war resulted in a illegal occupation and a genocide.

Don´t open the border until we see a commitment to international law, and a intent for peace. If they cant live up to this lock down the border and throw the key away! We are not losing anything.
Ignore the comments, just watch the video:


Sancak Beyi Emre


På svenska:

Någonting som blivit aktuellt i och med Turkiets reformer och diplomati offensiv är en försoning med Armenien. Gränsen har varit stängd mellan dessa två pga Armeniens olagliga och oprovocerade krig mot Azerbajdzjan som resulterat i en olovlig ockupation (som smått börjar bli en sedvanerätt) och något som går in i kriterierna för ett folkmord.

Det roliga med detta är att det är armenierna som ständigt grinar över ett såkallat ”folkmord” som skulle ha begåtts av Ottomanerna, före konventionen ens var påkommen eller ens var möjlig att ratificera för stater. Men den här är inte påhittad, den är på riktigt, väl dokumenterad, med trovärdiga källor och vittnen, bevisad utom tvivel och ägde rum efter att konventionen skapats och kan därför klassas som folkmord!

Jag tycker att Turkiet ska göra det FN misslyckades med. Dem bör upprätthålla, med den kraft som behövs, internationell lag och sedvana. Med det menar jag att Armenien ska respektera Azerbajdzjans territoriella integritet och dra sig tillbaka från Karabag och de övriga områdena man än idag ockuperar. Armenien ska kompensera Azerierna för alla övergrepp och krigsbrott (även dessa är väldokumenterade) man begått mot dessa. Sist men inte minst, vill man återuppta ”god granne relationer” med Turkiet, ska man antingen sluta grina över ens påhittade, sympati sökande ”folkmord” som tydligen ägde rum före konventionens tillkomst (vilket gör det omöjligt att kalla det för just folkmord, förutom all tvivelaktig ”bevisning” man fört fram) eller acceptera att en icke-partisk (detta utesluter Fredrik Malm och hans polare) och objektiv kommite som ska få undersöka och dra en slutsats (vilket dessa stolpskott inte går med på, MAN KAN JU UNDRA VARFÖR?!)

Hur som helst, ingenting före andra världskriget kan klassas som folkmord. Man kan ju fråga sig hur en nation i ett krigstillstånd som den i första världskriget skulle ha tillräkligt med soldater, tid och energi för att slåss med gäng, fånga in dem alla och begå ett ”folkmord”. Ottomanska ledarnas avsikt var aldrig att utrota en grupp, men att flytta dem från slagområdet där de skapade oroligheter genom att utrota den turkiska och kurdiska befolkningen för att sätta grunden för en armenisk stat (då har jag ändå inte nämnt att många gick in i rysk tjänst mot Ottomanerna). Under dessa omplaceringar så dog det människor genom svält, sjukdomar, rövarband osv. Men aldrig med beslutsfattarnas godkännande, order eller avsikt. Det är också därför man är emot en ickebunden undersökning av de ottomanska arkiven (hederliga människor vi har att göra med). Man kanske ska tänka över Azeri turkarnas sak också när man gnäller över armeniernas?

Erdogan bör tänka över dessa aspekter innan han fattar ett beslut. Det är inte acceptabelt att starta ett krig, det enda kriget du får starta är när du själv blivit attackerad och du agerar i självförsvar. Men detta illegala krig resulterade i en lika illegal ockupation och ett riktigt folkmord.

Öppna inte gränsen fören man ser en önskan att följa internationell lag och en önskan till fred. Om man inte kan leva upp till dessa krav som ställs på alla stater i vår värld, så tycker jag att vi låser gränsen och slänger bort nyckeln! Vi förlorar inget på det.
Ignoerera kommenterarena, se på klippet:


Sancak Beyi Emre

måndag 6 april 2009

Fredrik Malm bildar ondskans axelmakter och mobiliserar

Detta är varken Hamas eller Hizbollah, detta är DTP och PKK som firar nevroz.


Barnsoldater som gäller nu för PKK? Dem har ju tidigare varit effektiva sköldar

Redo för strid?


Honör för apo?
Någon som fortfarande tvekar på kopplingen mellan DTP och PKK?


Återigen, inte Hamas, det är PKK!

pojken lär sig terroristisk demokrati i tidig ålder

Nu får det fan vara nog på hyckleriet! Fredrik Malm och hans anhängares partiska presentation av konflikten mellan PKK, en gedigen och kommunist tvistad terrororganisation som förklätt sig med att ”kämpa för rättigheter”, och den turkiska staten. Samtidigt kan jag nämna att stolpskottet Gurgin den tvåbenta golvmoppen” Bakircioglu och Fredrik Malm var överlycklig över att Sveriges kända kriminella crackhead rappare Ken gjort en låt om det så kallade ”folkmordet”. Låten går med refrängen ”känns som ett folkmord”. Nej Ken, det känns som ”för mycket nålar, tabletter, jointar och sprit på en gång och samma gång ” och när pengarna börjar tyna så kan jag tänka mig att han skakar röv och håller med den som viftar med pengarna. Han har även med Fredriks krigstal med på låten. Så jag tror att det är en tids fråga innan dem uppträder tillsammans och sniffar backstage. Detta är samma Ken som uppmanade sin publik att storma slottet och våldta prinsessorna. Att inte högvakten grep honom och talade vett i hans nerknarkade skalle redan då! Låten han sjöng heter dessutom "spräng regeringen". Demokrati var de här!

Sen tycker jag att Cengiz Han hade ett citat som är passande. "man ska inte rota i andras tält förren man har rent i sitt eget". EU bör titta till vad dess medlemmar orsakat i Afrika, Asien och Amerika innan dem ger sig på Turkiet med sitt fiktiva skit. Hur många nord afrikanska araber dog det under fransk ockupation? Hur många svarta i afrika dog under (som även Sverige var delaktigt i!)den långa kolonial- och slaveri perioden? Dessa är bara en bråkdel av skeletten dessa har i sin garderob. Rensa ditt eget tält innan du ger dig på mitt!

I alla fall, Fredrik Malm presenterade en video på sin blogg. En video där man ser poliser slår med batonger på människor. Polis brutalitet? Möjligt…. Och det är avskyvärt! Jag hoppas att man väcker åtal mot dessa, OM de begått något fel! Men vad som inte framgår på hans video är, varför poliserna valt att ställa sig utanför byggnaden och lyft upp sina sköldar för att skydda sig? Varför kameramannen väljer att återigen (som när PKK rörde om på nevruz 08) står på ett tak och talar turkiska och tyska. Den kombinationen osar än mer skumt, då man brukar skicka hem många terrorister för att just provocera fram sånt här och spela in smilande när polisen spöar det folket man ”beskyddar”.

Just nevruz 2008 var det många som rapporterade om upploppen och brutaliteten, men gav den en rättvis bild? Du behöver inte kunna turkiska för att bilda dig en uppfattning.






Det är sådana som just den så kallade “liberalen” Fredrik Malm med sin okunskap gör ogranskade, ovetenskapliga och partiska tolkningar av videon som får det hela att verka som katastrofer. Media har en stark inverkan på vad som blir verklighet. Oavsett vad som egentligen hände så kommer folket här i Sverige tex. att tro på det som sänds på nyheterna på tv, det som läser i tidningar eller läser det partiska okunniga stolpskott som Fredrik Malm och hans liktänkande sprider. Alltså blir produkten en konstruerad verklighet som inte reflekterar den verkliga händelsen. Eftersom det är få som går ut för att visa en annan bild av det skitsnack som sprids om Turkiet, så är det ofta en negativ bild man får av media och diverse stolpskott. Jag menar, har den här bilden som presenterats reflekterat er sol semester i Turkiet? Antagligen inte.

Svenska riksdagen skickade ner en observatör till Turkiet för att granska valet. Det enda problemet var att hennes följe var av DTP-sympatisatörer, så min fråga är hur man tänkte med objektiviteten? Var den ”observationen" opartisk? DTPs framgångar hyllades av många svenska politiker. Men var det någon som följde med på vad dessa uträttat under bara de senaste året? Man attackerar och bränner andra partiers byggnader och lokaler titt som tätt. Har ni missat det? Någon som vill ta tillbaka sina hyllningar nu? Här kommer ett exempel ur ett hundratal.







Sen kan man undra varför polisen i Turkiet i allmänhet är hårdare än den vi har i Sverige. Det finns flera faktorer på det. Den ena och kanske den främsta är för att vi i Sverige inte har med självmordsbombare, gerillor, terrorister osv o göra med dagligen. För att mänskliga rättigheter ska kunna införlivas fullt ut som den här i Sverige (även här med brister) så behöver man ett demokratiskt lugn. Demokrati och MR lever i symbios. Den ena kan inte finnas utan den andra. Det är vad dessa ”MR-aktivister” inte förstått eller lärt sig än. Sen har man ett gäng galna bergsrevolutionärer som genom våld försöker få igenom en politisk mening (i mitt tycke är den här typen av terrorism anti-demokrati, en destruktiv motpol precis som antikrist) så kan man inte förvänta sig att alla rättigheter kan garanteras. Jag menar, hur mycket av sina rättigheter fick de Irakiska civila av Amerikanerna som kom dit för att ”sprida demokrati”. NOLL! För demokrati som emotkämpas av anti-demokrati i form av våldstvång ger ett destruktivt resultat. Videon nedan visar en PKK självmordsbombare grips av polisen. Här snackar vi om att bevara rätten till liv. För hade jag varit i dessa polisers situation så hade jag inte riskerat varken min egen, mina kollegors eller befolkningens hälsa och säkerhet genom att gripa terroristen, jag hade satt en kula i skallen på henne och ringt bombgruppen.







Så här såg bomben ut för övrigt, små kulor för splitterverkan på 15-25m radie som skulle spridas med hjälp av A4 plast spräng ämne, dubbel detonator, en för bombaren själv och en kopplad till en telefon ifall något skulle gå snett så skulle man kunna smälla av genom att ringa till anordningen och även frätande ämnen som inte nämns i klippet.







Det är också så här dessa protesterar. Det roliga är att DTP påstår sig ”representera alla turkiska kurder”, men hur gör man det med bara 2 miljoner röster av 10-15 möjliga? Vem fick de övriga 8-13 miljonerna? ÄR det inte DEM som majoriteten valt då? Men deras uppfattning av demokrati är ungefär lika korrekt som deras mattematik begåvning. Så här anser man att man ska få ”demonstrera i ett demokratiskt samhälle”. Observera mannen som står och ger godis till barn och skickar dem längst fram bland ”demonstranterna” och även skickar tillbaka folk som vill lämna området. Återigen kära läsare, avgör själva.







Livet är det primära för säkerhetspersonal. Även här i Sverige. Ni minns väl polismannen som låg på rygg i Göteborg sköt en demonstrant i magen som var på väg att krossa skallen på honom? Det kallas nödvärn… Vad skulle ni göra om ni var poliser i en sådan situation? Antagligen samma sak som jag gjort, allt i min kraft för att undanröja hotet och det behöver inte alltid vara dödlig våld, men även det om de skulle krävas. Jag är imponerad av turkisk polis. Observera all civil (!) och statlig egendom som förstörts:







Sen är min fråga, varför man har med sig brandbomber och barn på “demokratiska protester”? De båda är ingen bra kombination…..







Ser detta ut som fredliga medborgare som uttrycker sin “demokratiska” rättighet?







Även under dessa förhållanden och givet resultat så är det inte så att polisen kommer till plats för att klubba ner folk oprovocerat (som Malm propaganda försöker få det till), utan man ger en varning för att avbryta olagliga demonstrationer som ändå slutar i upplopp, skadegörelse och propaganda för terrorism. På videon ser vi att man ibland kan vara förnuftig och följa lagen, inte riva och bränna ner staden. Videon nedan visar en dialog mellan en polischef och en civil demonstrant som följer anvisningarna och kör sitt race inom lagens ramar. Resultat? Ingen våldsorgie och glada ansikten.







Avslutningsvis vill jag att alla mina icke-turkiska läsare tar sig tiden att titta på det här klippet och fundera över: vad vi vill att våra politiker i Sverige ska stödja och ta avstånd ifrån? Vad för organisationer som ska få verka och vistas på vårt territorium? Vad det är för något som är skadligt eller av intresse för svea rikes invånare? Om vi verkligen vill ha människor som Fredrik Malm i Europa parlamentet eller ens i våran riksdag? Vad gör han för nytta för våra internationella förbindelser gentemot andra stater där vi hämtar förnödenheter till folket? Titta och fundera….







Bojkotta de som medvetet ger en fel bild, smutsar ner liberalismen genom att kalla sig för en och ger Sverige ett dåligt rykte I mångas ögon. Stödjer grupper som bombar sjukhus och kallar det demokrati?!

Emre

lördag 4 april 2009

DTP hotade till sig sina segrar i valet

Nu har jag fått nog av allt terror gullande i Sverige! Fredrik Malm försökte få de turkiska lokal valen att verka som en våldsam händelse där folk dog höger och vänster. Någon idiot från socialdemokraterna var nere som ”observatör” och sprang och gömde sig när hon verkligen behövde observera. Man skickar först och främst inga objektiva eller neutrala grupper för observation. Utan oftast så följs politikerna av människor med DTP sympati. Det är klart som fan att rapporterna är dystra om den enda experten man har med sig är partisk.

Sen har många bloggare och ”observatörer” fått för sig att det fuskats från statens sida. Jag undrar då hur man har fuskat? När man fuskar brukar man oftast stå som vinnare. AKP förlorade mot DTP i Diyarbakir tex. Som var ett av AKP:s viktigaste mål med hela 70%.... AKP backade i allmänhet så kan någon förklara var man fuskat?!

Att idioter till kandidater släpar ihop sin släkt och slåss vid valen är idiotiskt i sig, men var det staten som beordrade det? Dessa slag utkämpades av AKP- och DTP kandidater, så varför bara fördöma den ena?

Jag läste om en idiot till riksdagsledamot som var glad över DTP:s valframgångar. Då undrar jag hur en svensk folkvald representant kan vara glad över att ett parti som inte tar avstånd från terrorism och brukar våld på sina möten, kommer långt?! Man borde gråta!

Man bör bidra i den mån att ett alternativ till DTP:s våld- och etniskt baserade politik bildas. Då kan jag förstå och ta åt mig av all kritik. Men inte så länge denna politik förs.

Anledningen till att jag skrev detta inlägg var egentligen för att jag vill ge alla terror gullare en smock på nosen. Fusk, våld, stackars DTP osv. Men visste ni att DTP och underorgan till dessa gick ut med hot inför valet?!

En vän berättade om SMS som man fick där det stod att ”det var i ens bästa intresse att rösta på DTP om man visste vad som var bäst för en själv”. På turkiska så låter dessa ord mer som ett hot än vad de gör på svenska. Denna uppgift fick jag bekräftad av en vän i Istanbul. Han skrattade livat och undrade om valpar verkligen vågar skälla på dem fullvuxna (för killen är ca. 2m och väger 100 kg o ser allmänt läskig ut tills han pratar med sin Urfa turkiska), för DTP skulle inte få hans röst.

Sen kom detta fram! Att väljare fått brev lämnade hemma med hot om att ”den som röstar på AKP, är emot sitt folk och slänger sin hälsa i fara. Släng inte bort ert liv för en röst”. Detta är bara två meningar ur ett A4 brev som man fått hemma som undertecknas "folkets martyr- och hämnd trupper". tom namnet klingar fredligt och demokratiskt, tycker ni inte?
Nu undrar jag, hur många svenska riksdagsledamöter och politiker som vill ändra sina uttalanden? För det blir allt tydligare att man inte kan ta avstånd från terrorism och att det inte går att kombinera att vara DTP- och demokrati vän tillsammans.

Så mitt råd är att man kniper igen käften till dess att man har tillräkligt med information.

Jag hoppas någon anmäler detta, för detta bryter mot folkrätten!

Bilden nedan är ett av dessa hot brev:


Underskriven, folkets martyr- och hämnd trupper

Emre

Europas sjuka man är tillbaka som en ynglig i 20 åldern!

Fogh Rasmussen är ny general sekreterare för NATO! Grattis till honom och jag önskar honom all lycka på den nya posten, med förutsättningen att han skärper sig och tar lärdom av det förflutna. För det är fortfarande inte alla som är jätte glada över ”Herr. Kalla hets mot folkgrupp för yttrandefrihet och bekämpa terrorister i Afghanistan men blunda för dem på hemma plan”. Min inställning är att man ska vänta och se. Jag tror inte att han vågar sig på fler utspel.

Turkiet med president Gul och statsminister Tayip ”one minute” Erdogan i spetsen satte sig på tvären till en början. Jag kallar det för spel för gallerian, för det var redan förbestämt vad som skulle hända. Man skulle spela svårfångad och allmänt osmanskt för att få igenom sina krav. Med tanke på Turkiets bidrag till Nato så skulle inte mycket fungera utan Turkiet heller, så jag kan tänka mig att mötets deltagare hade en del svett att torka från ryggen när man äntligen var klar.

Tyska kristdemokraterna och främst Olli Rehn uppträdde som en skit och hotade att utesluta Turkiet ur EU om man inte godkände Rasmussen, men det bet inte. Utan med sina handlingar så visade Turkiet Rehn att denne kunde köra upp sitt EU medlemskap där solen inte skiner. Detta uttalande grundades på att man tyckte att ”Rasmussen försvarade yttrandefriheten” och att man försökte ”sprida islamistisk propaganda inom EU”. Jag personligen tycker inte att EU MEDLEMMAR VÄRDERA på det sätt. Vad hände med hets mot folkgrupp, tolerans och förståelse? Yttrandefriheten gäller så länge du inte kränker någon. Rehn och dennes liktänkande bör tänka om rejält!

Man presenterade ett paket för Turkiet för att godta den nya kandidaten med följande innehåll:


* Roj tv stängs ner

* Rasmussen ska kalla PKK vid den rätta benämningen. Alltså terrorist organisation.

* Rasmussen ska på ett möte hålla ett ursäkts tal för karikatyr krisen av den muslimska världen (han kommer Istanbul för att hålla tal på måndag).

* İKÖ (obs. Turkisk översättning. En internationell muslimsk organisation som jag inte har större koll på) och NATO ska ha direkta förbindelser.

* Generalsekreteraren ska ha minst en turkisk representant som medhjälpare och rådgivare.

* En turkisk representant ska sitta som chef i NATO avväpnings grupp och vara NATO:s speciella utsände i Afghanistan (även eventuellt en turkisk chef för NATO styrkorna i Afghanistan).


* Turkiska officerare ska sitta med NATO:s högsta militära stab.



Bara för att paketet presenterades, så godtog man det inte. Utan den USA:s president Barack Obama som i sitt hemland misstänks vara ”smyg muslim” fick rycka in som garanti för att kraven skulle fullföljas. Det är i USA:s intresse att hålla Turkiet nöjd. För ett tag sedan fick man godkännande att dra tillbaka sina soldater från Irak genom Turkiet. Det skulle vara illa om det nu skulle uppstår friktion.

Gul berättar senare i en interljuv att om Turkiet inte skulle fått samtliga sina krav igenom så skulle man lägga in VETO, men att Obama räddade dagen genom att gå i godo.

Sen bör man också tacka Italiens Berlusconi som skippade ceremonier och fototagningar för att försöka övertala Erdogan att godkänna Rasmussen per telefon! Bilderna på the Big B under stressade telefon samtal med Erdogan längre ner.



Till alla PKK fantaster: Jag hoppas ni hunnit spela in tillräkligt mycket av ROJ TV, för den kommer inte kunna ses från varken Danmark eller ComHem länge till. ROJ TV kan hälsa hem och söka sig bort (dock inte många hål kvar att krypa ner i).

Källor: 1 2 3 4 5 6 7

Värd att läsa!














En stolt och lycklig

Sancak Beyi Emre