fredag 9 april 2010

När jänkarna misslyckas med att skriva om historien

Pacific, som anklagade Turkar för att bränna ner sina egna städer blottades av sanningen illa kvickt. Nu har man beslutat om att dra tillbaka dialogen från serien. Anledningen var att detta medvetet lades in i serien, anledningen och motiven vill jag inte ens tänka på.

Det visade sig att dagböckerna, som serien utgår ifrån, inte hade något som ens antydde på något sådant. Sen att historieböcker och bevisningen speglade annat än vad som sägs. Propaganda är effektivt, men vad fick man utlopp för av detta ? Uttryck för den allmänna turkhatet ? Kanske…. En sak är dock säkert, jag har fått nog av all svartmålning och skitsnack ! Ska de vara något, får det vara något som speglar verkligheten och som har relevans… Slänger man fram ett påstående får man banne med stå bakom det med bevis. Inte hopdiktade sagor !

Detta skrev jag om det tidigare, Horror of the Turks in the Pacific

Sancak Beyi Emre

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det ser man, det lönar sig att protestera mot idioter som inte kan historia. Länge har ju räddat världen och jorden från onda krafter på vita duken. Ingen har ifrågasatt deras metoder högljudd d v s ingen utan turkarna som har fått dem att ta tillbaka fel fakta.

Sancak Beyi Emre sa...

Ja, idag vet vi ju att indianerna inte var stygga pojkar som turkarna försöker målats ut till..

G.J sa...

Att skriva historia är att dölja sanningen.
Och jänkarna skriver mycket historia runt omkring i världen.