söndag 11 april 2010

Zlatan och Messi flyger med THY

Barcelona hade lekstuga igår med Real Madrid... Ingen snack om saken, man är bäst på planeten i det man gör. En självklarhet är att man söker kvalitet när man håller den klassen. Turkish Airlines (Turk-Hava-Yollari) är bolaget man valt att resa. Det har man dessutom kryddat med en häftig reklam.

Titta hur Zlatan och Messi kutar mot planet :)



Sancak Beyi Emre

4 kommentarer:

Osman Feffeson sa...

Hello Sancak!

Som du säkerligen känner till så har jag inte mycket över för den inkompetenta ,bakåtsträvande, rasistiska och fascistiska kemalistiska eliten i Turkiet. Det är denna sorgliga skara som styrt skutan i Turkiet sedan Republikens bildande och resultatet har blivit följande:

- fyra militärkuppar,
- brott mot mänskliga rättigheter
- inbördeskrig i östra Turkiet mellan staten och landets kurder
- ett utbildningsväsende som hör hemma i soppen och en obildad befolkning
- katastrofal ekonomi
- Turkiets anseende internationellt har varit i botten.

Din blogg om Turk Hava Yollari säger väldigt mycket om det nya och starka Turkiet. När AK P tog makten så inleddes en rejäl upprensning i statliga myndigheter men även i statliga bolag. När korrupta schimpanser ersattes med utbildade idealister så tog det inte lång tid förrän Turkish airlines inledde sin färd mot toppen. Idag så kan varumräket Barcelona FCs största stjärnor tänka sig att förknippas med TURKISH AIRLINES.

Och häromdagen gick Basbakan Erdogan aka Serok Erdo ut och sa att det bästa sättet att fira Republikens 100 års jubileum (vi tackar Farfar Ataturk djupt för vår Republik trots dess 90 år av misslyckanden) genom att se till att Turkiet blir en av världens 10 största ekonomier.

Detta är patriotism! Detta är kapitalism och framåtanda.

Vill vi att Turkiet ska bli en ruskigt start nation och tom en världsmakt så MÅSTE LANDET DEMOKRATISERAS. Ett land kan inte ta för sig internationellt eller flytta fram sina positioner om inte det landets FOLK är nöjda och glada. När det demokratiska systemet är förankrat och sitter så kommer Turkiet att ta för sig än mer.

Jag ser en ljus framtid för vårt andra hemland Turkiet. Jag ser genuin och verklig enighet mellan Anatoliens folk trots etnicitet och religiös tillhörighet.

Osmans tankar sa...

Nybloggat Sancak!

Man kan tycka va fan man vill om DTP, men Ahmet Turk är en sann demokrat och person som vill se försoning mellan turkar-kurder och kurder-staten. Svinet som knäckte hans näsben ska åtalas och sättas i fängelse. Såna barbarer hör hemma på zoo.

Anonym sa...

Hej Emre,

Tänkte bara höra med dig hur du ser på denna händelse i Turkiet.

http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/8616957.stm

Sancak Beyi Emre sa...

Våld löser inget. Men att killen förlorat många annhöriga, och med Turks tal i åtanke, så har jag förståelse för smällen. Den får han nästan bjuda på efter all skit han sagt och haft för sig...

Emre