måndag 10 maj 2010

Ytterliggare ett skamligt drag av Sverige

Nu har det iof gått en tid sedan detta var aktuellt. Men ständigt moraliskt korrekta Sverige, som röstade för ett fiktivt armeniskt ”folkmord” för att stilla lögnare och hycklares ”pina”, gav i själva verket verkliga folkmördare och dess grundläggare uppehållstillstånd och skydd.

Muhamed Kemal Abed, tidigare Generalmajor i Irakiska armén under Saddams tid, har gått och spillt ut hela sin historia för migrationsverket och fått uppehållstillstånd. Jag tycker att det var lite lustigt när jag stötte på människor jag sett i dokumentärer om första och andra Gulfkriget i södra Sverige. Generalmajor Abed är ingen vanlig officer. Han är civilingenjör som framställde kärn-, kemiska- och biologiska stridsmedel åt Saddam.

Vad användes dessa illegala stridsmedel till ? Folkmordet på kurder i Irak. Är det någon som lyckats glömma bilderna från Halepce ?

Man var så mån om att rota runt, förvränga, isolera och politisera Osmanska rikets historia som man på något sett lyckades skylla på den turkiska republiken, men själv är man upptagen med att skydda människor som Abed.

Jag har tidigare kritiserat Saddams gasningar mot kurder som en massaker och inte ett folkmord. Det gjorde jag helt i okunskap och ovetande av att det fanns ett domstolsbeslut som fastslagit händelsen. Jag ber om ursäkt för mina tidigare uttalanden av de som tog illa vid sig, jag hade verkligen ingen ond agenda eller baktanke.

Självklart är detta inte hela sanningen bakom Abed. Tänk er, vilken tidigare hög funktionär har undkommit den amerikanska armén ? Speciellt om du är en så vital tillgång och har med WMD:s o göra, tror ni att Abed, utan fiffel skulle undkomma helskinnad och utan att fortfarande sitta i en fuktig cell och bli förhörd av underrättelse officerare ? Absolut inte. Hade Abed inte investerat i sin framtid och säkerhet med jänkarna, så hade Sverige antingen lämnat ut honom (Det är så vi tyvärr gjort tidigare) eller inte tagit emot honom. Dessutom skulle han inte ha kunnat ta sig så här långt, han hade suttit på ett värre ställe än Guantanamo eller vara fullproppad med bly. Detta är ingen konspiration eller någon teori. Det är så man gjorde med folkmördarna från det jugoslaviska inbördeskriget. Jänkarna lovade att hålla folk gömda så länge de höll sig för sig själva med en låg buller- och ljud nivå. När det ändrades greps de…

Hur moraliskt rätt agerat är detta ? Av Sverige dessutom som målade ut sig till den solidare staten som kunde ge sig på att bryta mot folkrätten och FN-stadgan för att ge upprättelse åt ett fiktivt folkmord ? Moraliskt korrekt ur detta sett, nu är vi fullvärdiga medlemmar i hycklarklubben EU. Vi är lika oärliga och fördärvade.

Ge upprättelse och följ folkrätten över det som verkligen hänt, inte över det vissa valt att ljuga om och inte kan bekräfta med källor. Det som kurderna i Irak utsattes för är inbränt i min näthinna, har våra beslutsfattare missat det ? När man dessutom röstade ner det helt o hållet i riksdagen.

Alltså är även kurder bara en bricka i spelet som spelas när de behövs. Med spelas menar jag aktiveras, då man återigen börjar bry sig om dem och ”ska stötta dem”. Men den ”brickan” är en stor grupp människor som mördades på det kanske värsta sättet man kan tänka sig. Har de kurdiska representanterna i Sverige ens nämnt detta ? Tragiskt……… Även dessa ser sitt eget folk som en bricka.

Sancak Beyi Emre

Inga kommentarer: