fredag 14 maj 2010

Viktiga bekräftelser från Apo

Vi kan lugnt säga att Turkiet kan vänta en våg av terrordåd efter den 31 maj. För Apa själv säger att han inte ska lägga sig något där efter. Eftersom ingen tar honom på allvar, så är strategin att öppet ställa till med ett helvette för att försöka tvinga människor till att kontakta honom. Mindrevärdes komplex av högsta klass.

Efter det kristna inslaget i sitt ”parti”, så slår även han ner på de galna mullorna i Iran i västerländsk manér (är inte det emot deras ideologi?). De som avrättades är ”gerillor och PJAK medlemmar” enligt herren. Det är ett brott i sig, att avrätta ”kombattanter” om man nu kan kalla dessa för det. Men avrättning i sig är inte förbjudet, så länge lagen fanns innan konventionen bildades och ratificerades. Apa är så vis att han väljer medlare för Turkiet… Syrien ska enligt den evigt kloka Apa medla mellan ”Turkiet och kurder”. Han kanske inte följt utvecklingen…. Syrien slopade medborgarskapet för kurder… Samtliga PKK:s ”vänner” (kunder man sålde och dansade lap dance för) Iran och Syrien, som utnyttjade PKK mot Turkiet, har nu klämt till dem rejält. Iran avrättar kurder, terrorister som civila och Syrien plågar dessa bäst man kan… Så historien och vänskapen kan ändras ?!

Det mest slående är att han erkänner sina ”gerillors” massakrer. Han berättar om att allt för ofta så dödar man TIO BARN, för att komma åt EN BYVÄKTARE ! Det är tydligen inte den utvecklingen idioten velat…. De som skyller på armén eller på staten och tar PKK i försvar, tycker jag ska läsa och fundera på detta. TIO BARN för EN BYVÄKTARE ! Vad fan tänker man ?! Hur motiverar man detta ?! Byväktare som har till uppgift att hålla PKK borta från sin by… Tvingar man sig in i byn och dödar barn ! Detta är ingen propaganda, detta kommer från självaste Apa Öcalan, från deras egna propaganda tidning… Undrar om den ”liberala” Fredrik Malm kommer vilja att ”kurder gör lumpen i PKK” igen ?!

Sen har han även följt ”folkmords” jippot som Sverige så stolt påbörjat, och skriker ut att kurder genomlider ett folkmord för tillfället……. Han brist i utbildning kompletteras med ologiskt och idiotiskt tänkande….

Men APA som tidigare kallat PKK för terrorister, erkänner nu även att man massakrerat civila och tvingat sig på civila…. PKK bort från terrorist listan ? nja… Bör snarare användas som mall för vad en terrorist organisation är…

Sancak Beyi Emre

2 kommentarer:

Osman Feffeson sa...

I sina senaste uttalanden bekräftar Öcalan även att "vissa grupperingar" inom PKK samarbetar med Ergenekon inom den turkiska staten. Detta är enligt min mening en seger för Turkiets demokrater som kämpat för att upplysa dom kurdiska men framförallt turkiska massorna om PKKs samarbete med den djupa staten/Ergenekon. Öcalan har tvingats till att medge att PKK samarbetar med Ergenekon.

Jag tror att folket i Turkiet börjar se ett kristallklar mönster- de som skrikit mest efter demokrati är idag de som med våld och terror bekämpar demokratiska steg.

Sancak Beyi Emre sa...

Osman:

Absolut ! Sen kan vi även kanske få lite upprättelse i omvärlden. Men att endast en gruppering samarbetar speglar inte sanningen. Samtliga i högsta skick har "skumma" kontakter. Allt ifrån Karayilan till Kalkan har träffat många människor de vanligtvis skulle klassas för agent för.

Om du bara visste vad jag visste...

Emre