torsdag 4 mars 2010

Good news travel fast!

Gissa om det PKK fick sig en rejäl smäll idag när Belgien gjorde razzior mot kamouflerade PKK nästen. Detta blottar också terrororganisationens struktur i Europa. Den svarta ormen Karayilan (efterlyst för narkotika smuggling) gick ut med att kalla ut de sina för att protestera, och nätverket skickade ut order med en gång. I Sverige kan vi tydligt se nu vilka det är som lyder under dessa stackare.

Riksförbundet Ung Kurd Sverige bland annat var de första som gick ut och vidarebefordra ordern. Detta förbund som staten betalar pengar till som har ROJ TV på sin startsida och fantastiska länkar till ”kurdistan nytt”. Organisationen har som vision att utbilda unga kurder för att ”kurdistan” behöver aktion (hehe, vi har sett vad det inneburit tidigare). Man har iaf skrivit en protest (fan vad dem älskar att kalla all sin idiotiv för protest!) till svenska riksdagen där man önskar att dessa protesterar mot samtliga Europeiska länder som sätter stopp för den av bla. EU terrorlistade terrorgruppen PKK. Inte nog med att man inte har ett skvatt kunskap om suveränitetsprincipen, man har inte heller koll på att organisationen man tar i försvar har en omfattande droghandel med Talibanerna (som många i EU slåss emot), langar i Europa (som EU medborgare mår sämre av) och klassas som en terrorist organisation (behöver jag motivera detta ?).

Inte nog med detta, den alltid så korrekta kurd.nu är också ute med ordern. Vee den som inte lyder. Antingen pressas man på mer pengar eller så kan de kosta än livet. Vem känner sig modig att slänga sin karriär i soporna i Sverige ? Lägga sig i ett annat lands inre angelägenhet och stötta en sådan grupp ? Fredrik Malm ? Claes Nordmark ? Vi får väl se.

Men tydligen så ska man protestera mot Belgien nu. O man väntar sig stöd från Svenska riksdagen i sin kamp att stötta terrorism. Jag vet inte vad man tar Sverige för… Visst är vi måna om MR och neutrala, men ta part för uttalade och blottade terrorister? Näää….

Sancak Beyi Emre

3 kommentarer:

Osman of Kissinger sa...

Sancak:

Det bästa nu hade varit om PKK medlemmar runt om i Europa (Tyskland, Holland, Belgien och Frankrike) ställer till med djävulskap. Jag ser gärna lite upplopp och vandalism. Hoppas dom angriper turkiska föreningar också.

Det hade varit mumma i kampen mot den gomonistiska sekten of Ergenekon.

Anonym sa...

Det är inte första gången och inte sista gången:)
ROJ forsätter med sina sändningar, om dem var ett hot mot européernas säkerhet skulle den vara igenbommat för länge sen..
Luktar Internationella spel på den politiska arenan, många frågor är i luften som är relaterade till Turkiets politik dessa dagar.
Jag tror att den som får betalt är just du Emre..
Förra veckan gick ett federalt domstol i Tyskland och upphävde förbudet mot ROJ TV, opps så händer detta. Det sved för somliga verkar det som att dem inte kunde hålla sig, då skickar dem sin infiltratörer för "ett pay back", Som sagt vad har turkiska agenter bland belgiska poliser att göra???
Roj TV forsätter sin sändning, medan Obama svettas för att godkänna Folkmordet:)

Skratta först gråta sist;)

Lägg ner "bagdad Bob" och Geobbels propaganda, du kanske inte är medveten om din desperata skrivelse, den kanske går hem oss den vissa stackare men dock inte hos ett upplyst och objektivt tänkande folk som läser dina fantasier.

Mire Botane

Sancak Beyi Emre sa...

Osman:

Nej, sånt vågar dem inte. Det skulle förstöra deras bild som "fredsälskande demokrater" ..

Anonym:

Det i Tyskland handlar om att man får sända tills utredningen är klar. Tydligen så anser man att omfattande droghandel med afghanistan är ett hot emot Europa nu, och därför stänger, förhör och griper man dessa nu.
Självklart finns det politik bakom, det gör det alltid, inget kommer gratis, men låt mig påminna om Erdogans krav på Rasmussen inför NATO mötet.
Vad fan ska jag betala ? Jag förmedlar bara en bråkdel av vad som händer. Jag är långt ifrån beslutsfattande, eller är det så att du försöker hota mig nu ?

Infiltratör? HAHAHA ! Det kan vara turkar som är Belgiska medborgare ? Mulitkulturellt samhälle har sina roliga sidor. Eller så är det bara som mediorna sagt, att det är ett omfattande samarbete mellan flera stater. Det är detta EU bygger på, liberal fred....

HAHAHA, ja vi får se vad Obama säger. Han är allt lurig.

Emre