onsdag 17 mars 2010

När min terrorist blir din terrorist

Danmark har fått äntligen fått nys om kopplingen mellan PKK och Roj TV. Man tvättar svarta pengar bla. Genom sitt propagandaorgan (olagligt enligt folkrätten). Det visar sig att de listiga bergsrevolutionärerna tvättat 25 miljoner Euro genom Roj TV de senaste fem åren (dem pengarna räcker till många Mao, Lenin och Che böcker plus en hel del illegala vapen och sprängämnen).

Det visar sig att man känt till detta (förvånande för turkar va ?) men inte ingripit. Belgien däremot har kommit betydligt längre (hela EU är som ett nyfött barn, man har precis lärt sig att se, gå och använda händerna). Man har kommit fram till att PKK tjänar ca. 500 miljoner dollar årligen på droghandel inom EU (nu blev min terrorist din terrorist, för nu förpestar de även oss i Europa).

Man har försökt samla pengar till PKK genom att kalla det till ”stöd” för Roj TV. Dock så har ordet ”samla” en annan betydelse för bergsrevolutionärer. Det betyder mer: ge mig pengarna eller dö eller bli kidnappad eller få ditt hus nerbränt eller avrättas med ett skott i huvudet för ”förräderi” och som ”turk agent” osv. Alternativen är många. Detta resulterade i flera gripanden i bla. Irak.
Verkar som hela världen vaknat upp och insett att alla terrorister är samma skit och att ingen kommer undan helskinnad. Måste vara förbannat svårt att andas nu som PKK:are.

Som grädde på kakan så säger den kurdiska Pavarottin Perwer att han kommer till Turkiet för spelningar.

1 2 3 4

Sancak Beyi Emre

5 kommentarer:

Osman Feffeson sa...

Gött att Turkiet försonas med en av sina människor! Gött att han kommer!

När det gäller PKK och med risk för att vara tjatig:

1) Krossa Ergenekon och PKK kommer att försvinna.

2) Lös kurdfrågan och få Turkiets kurder att känna sig som den turkiska majoritetens jämlikar och dom kommer vara mer patriotiska än turkarna!

3) Vill vi i sann Osmansk anda "erövra" Centralasien och Mellanöstern med vårt humankapital och kapital så måste vi först se till att HELA Turkiet är utvecklat och har välfärd. Satsa på utbildning i östra Turkiet!!!! Satsa på utbildning i hela Turkiet! Van och Diyarbakir ska vara lika rika städer som Bursa, Izmir och Trabzon!

Se nu tillbaka på AK P regeringens kurdpolitik och se det i ljuset av EUs vänding gentemot PKK. Man måste ANVÄNDA SKALLEN när man för krig mot terroristorganisationer.

Nu när landsförrädare inom militären är borta så har PKK- fisen slutat lukta lika illa.

P.S:

Farsan träffade SIvan Perwer i Stockholm i början av 80-talet. På den tiden var han han hardcore kommunist och PKK fantast. På den tiden älskade alla från Turkiet honom. Många kulu-turkar hade hans band i bilen och lyssnade på kurd-nationalistiska låtar. Min turkiska mor varredan då och är än i dag ett stort fan av den mannen. Numera har Perwer distanserat sig från PKK men är fortfarande en kurdisk patriot och det får han vara hur mycket han vill. Han vill vill INTE se ett delat Turkiet utan ett demokratiskt Turkiet där alla medborgare lever i jämlikhet.

Om Siwan Perwer kommer till Turkiet så kommer PKK att gråta. PKK vill se ett islolerat Turkiet där kurderna ideligen känner förakt mot staten. Se bara på vad dom ha rgjort med Diyarbakirspor. Dom vill inte att ett kurdisk lag ska vara med i högsta ligan i Turkiet och har därför ägnat sig åt en massa provokationer för att få laget utslängt ur ligan. PKK vet att turkiska ultra nationalister kan utnyttja deras provookationer. Exakt vad dom vill ha!

Fred hemma! Fred i Världen! Vill vi ha en stark demokratisk stat så måste vi bli en genuin demokrati! Det är just det som armenier-diapsoran,våra syrianer i Sverige och politiker som Gulan Avci och Fredrik Malm inte vill se.

Dom kommer att bli besvikna! Nu har Mindre Asiens Lejon vaknat!

Turkar och kurder är två brödrafolk och den som säger något annat är en oäkting!! ;-)

Osman F sa...

Ey musluman kardesim:

Al sana ordu gibi ordu! Bosnak kardesilerimizin sanli ordusu!

http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=963098&title=aliyanin-subayi-canakkalede-tekbir-getirtecek

Sancak Beyi Emre sa...

Feffe:

Serif Patkovic Pasa låter traditionen leva vidare. Riktigt rörande !

Emre

Anonym sa...

Jag tycker synd om dem som lever i ett stort lögn???

Waingroo

Josef sa...

till Osman Feffeson

Sant talat.
Bort med fattigdomen i mindre städer och byar så försvinner det ofrivilliga stödet till terrorgruppen PKK.
Vet att flesta bykurder haft det svårt men det har även dem i turkiska landsbygden.
Finns många förrädare hos både turkar och kurder som inte vill landers bästa ( t o m när dem flyttat till nya länder så är dem olydiga/onyttiga medborgare, förgiftad själ kanske ? ).