lördag 6 mars 2010

PKK aktioner i EU




































Bilderna ni ser är inte från Diyarbakir eller någon annan Turkisk stad, detta är Bryssel i EU ! Man har börjat utöva det många PKK vänner kallar ”den demokratiska rättigheten att protestera” (detta är deras syn på demokrati, gissa hur en statsbildning skulle se ut)… Man angriper turkiska affärer och turkar (även icke-PKK kurder får stryk) i allmänhet på gatorna. Det är sånt här många idioter försvarat och kallat godtycklig gripande. I Tyskland stormade man en polisstation. Börjar EU få en väckarklocka över vad för ”människor” man har att göra med ? Man har även kastat gatustenar på poliser, precis som i Göteborg för några år sedan. Nu ska EU:s medborgare bli skadade för att dessa ska få utlopp för sina "demokratiska rättigheter".
Man har gått så långt att man börjat hota dessa länder, man hotar med "krig" och uppmanar folket till "aktion". Dessutom gick man ut med att kalla Belgien för "terrorister" (inse vad det är för satar man har att göra med nu). Ett slag mot PKK försöker man måla ut som ett slag mot kurder. Då kan mna ju fråga sig varför DTP inte fick ens en 1/4 av kurdiska rösterna i Turkiet och inte varför ens den totala kurdiska befolkningens 1/10 stöttar dessa. Propaganda på ytterst låg nivå som många köpt.
Även idioter som Beyan tar dessa i försvar. Man tyder på att räderna polisen gjort (belgisk) är ett slag mot yttrandefriheten. När ska dessa idioter inse att yttrandefrihet kommer med ett ansvar ? Finns ingen ursäkt till efterblivenhet på 2000-talet!

Förutom detta, så var det upplopp under matchen mellan Bursaspor och Diyarbakirspor. En fotbolls match utan Bursa publik, som slutade i upplopp. Matchen ställdes in och man försatte Diyarbakirspor, som har en grymm trupp i fara.

Vem kan nu efter detta hävda att PKK inte är en terroristgrupp ? Inte nog med detta, BDP (DTP 2.0) representanter är centrala i upploppen i EUROPA ! Det är på tiden att stänga ner dessa. För gott!
1

Sancak Beyi Emre

11 kommentarer:

Anonym sa...

Fy fan jag vill spy på dom här äckliga jävla idioterna. Dock är jag nästa glad över att dom gör såhär, för nu slipper TURKAR sitta och förklara för EU o CO vilka idioter dom egentligen är utan nu har dom verkligen bevisat det. Fortsätter det stöd dom tidigare fått ja då startar jag tamefan en egen terrororganisation och börjar plundra.... ! patetiskt

Heja sa...

Jag läste bara första meningen i ditt inlägg och såg bilderna.
Men jag kan säga såhär till dig.
Demonstrationståget gick som det skulle, helt fredligt utan något våld, tills man gick förbi denna turkiska resturang då arbetarna på resturangen började attackera kurder och kurderna slog då tillbaka. Så enkelt är det. Självförsvar kallas det :)

Sancak Beyi Emre sa...

Heja:

Återigen hänvisar jag till uppfattningen av "fredlig demonstration".

Förklara den logiken för mig vännen. Varför skulle en anställd på en restaurang provocera ett hundra tal vilda dårar ? Mänsklig natur säger att man primärt skyddar sig själv. Kom inte med någon konspiration nu är du snäll.

En person attackerar hela tåget.... Eller är det så att JITEM är i farten tillsammans med MOSSAD; MIT OCH CIA ?! Man vet ju aldrig...

Emre

Heja sa...

Påstår du att jag sitter här och ljuger eller!?
Under demonstrationståget så går man förbi ett flertal turkiska resturanger, inget händer när man går förbi dessa, men varför just denna!? Turken själv kom och provocerade.


Allt fångades på video så sitt inte här och påstå att jag ljuger!

Anonym sa...

desperata Emre:)

Sancak Beyi Emre sa...

Nej, inte du. Källan du hämtat information ifrån.
Jasså ? Förklara logiken för mig. Ensam lirare retar upp en illsint mobb. Åker på däng och får sin restaurang nerriven. Logik ? Vittnen säger annat och rövarna säger annat. Spekulera på. Ingen förklaring till stormningarna av polisstationer i Tyskland ?

Desperata Sate.

Emre

Anonym sa...

Det är så patetiskt att länder slickar Turkiet i röven. Så typiskt Turkiet att fortsätta i samma jävla spår. Tar ett steg framåt och tio steg bakåt. Det faller på turkarna själva i slutändan. För PKK kommer man aldrig att bli av med hur många Dogs man än har som springer ärenden åt en.

Och Du Sancak Pancak du är bara för mycket. Jag ser dig på Fredriks blogg 24 timmar. Har du inget annat för dig? Kan du ens diskutera något annat förutom PKk, Kurdfrågan och Turkiet?

Du och din blogg är patetisk och tragisk. Ett tips: Gör dig av med hatet som du bär på så kommer du må gott

Spyr på sånna som dig

Sancak Beyi Emre sa...

Slickar Turkiet i röven ? Det handlar om liberalistisk fred! Ömsesidig beroende som slår ut på tvären när den ena gör något som inte passar den andra. PKK har ju börjat vackla på allvar. Senast idag rapporterar Firat om tillslag i Frankrike. Skulle Frankrike slicka röv menar du ?

Lustig det där med Fredriks blogg. Inläggen försvinner ju inte, så oavsett om du är inne 00 eller 13 så kommer det se ut som jag är där. Kallas allmän logik. Något mer du behöver hjälp med ?

Jag diskuterar Turkiet frågor. Det står överst på sidan… Ska jag diskutera något annat med den titeln tycker du ?

Tycker du det, behöver du inte läsa. Jag har inget hat inom mig, jag är en väldigt harmonisk människa.

Jag tycker synd om sådana som dig…. Krya på !

Sancak Beyi Emre

Anonym sa...

Vilken idoti och tro att en del i en restaurang skulle ge sig på ett tåg med PKK sympatisörer.

Tänk till!!! Tror du inte att de hade (turkarna) hade tänkt utgången om så är fallet, nämligen att de hade fått sin restaurang förstört.

Anonym sa...

Nu missförstår ni alla om vad som hände. Turken började provocerade demonstranterna. Han stod där och ropade ord, som ni alla säkert vet vad som brukar ropas. Så började vissa demonstranter stnna och säga emot, och efter ett par tjafsande så hoppar plötsligt en kurd med knytnäven mot turken, och bråk uppstår. Fel av kurden ja, men turken provocerade ett fredligt demonstration.

/En som var där

Sancak Beyi Emre sa...

vi ser återigen pkks syn på fredlig och demokratisk demonstration ..