lördag 27 mars 2010

Gulan Avci för urdålig anti-Turkiet propaganda

Det börjar inte bli, det är urlöjligt. Att hon och hennes karl inte ger sig. Jo, Fredrik fick sig ett pepp talk av sina kamrater och taggat ner, men ändå. Det senaste skulle vara (enligt Gulan) att Turkisk polis ger sig på kurdiska folkfärger. Det är lika patetiskt som resterande PKK propaganda. Klippet visar en pojke som får tvätta bort färgerna i ansiktet. Men dessa färger bokstaverar ett ord. APO. I bakgrunden ser man damer springa runt i dessa färger, och polisen reagerar inte. Men Gulan är fast besluten om att detta handlar om att ”förtrycka” kurder.

Kvinnan som påstår sig vara för ett turkiskt medlemskap i EU, skriver med denna video att Turkiet inte är en värdig medlem. Ack så man kan blotta sig själv.


Observera damerna som rör sig i bakgrunden, vilken färg kombination har dessa ? Titta på pojkens kinder och panna så ser vi bokstaverat APO. På den andra pojken kan man uttyda texten tydligt.

Nu ska vi underrätta Gulan om att APO står för abdullah öcalan. En ledare för etno-nationalistiska/ideologiska terrorist gruppen PKK. En internationellt erkänd terrorist i ledarställning i en internationellt erkänd terroristgrupp. Står du bakom dessa har jag inget att säga, men gör det öppet, inte genom att hyckla. Står du inte bakom dessa, visa det tydligt och tänk efter vad det du skriver innebär.

Min fråga är, skulle Gulan, gnälla lika högt om det stod Bin Laden med dessa färger på knattens ansikte ? Eller att folk gapade ”biji Bin Ladin” och ”Al Qaida” ? Jag vet att hon gnällt när man gjort räder och gripit PKK medlemmar, men hon är knäpp tyst när polisen gör räder mot Al Qaida och Hamas.

Alltså finns det ett stark urval, ingen linje man följer när man fördömer en men inte den andra och man för PKK:s billiga propaganda, för det är just denna typ som av klipp man producerar som enkelt blottar sig själv. Tycker det är lustigt att en svensk ”politiker”, som har fler perspektiv att utgå ifrån utsätter sig för detta och går i samma spår. Tragiskt och inte värdigt Sverige om ni frågar mig.

Vad tjänar man på detta ? Ingenting, man saknar förmågan att stå på egna ben och försöker vinna sympati utåt…. Men som vanligt så blottar sig dessa klipp av sig självt. Det är på tok för vanligt att man hittar på hyss och spelar in när polisen agerar, då för man även detta utan kontext, men 9/10 gånger så blottar man sig självt. Synd att svenska politiker säljer sig utan att tänka sig för vad det kan innebära.

Är det sådana människor vi vill ha i svensk politik ? Någon bör upplysa Folkpartiet över vad deras medlemmar håller på med och tydligen står för.

Sancak Beyi Emre

8 kommentarer:

Ilker T sa...

Så patetiskt att ens lägga upp en video där innehållet inte granskas, men sedanare försöka använda som anti Turkiet propaganda.

Soysuzlar!

Osmans tankar sa...

Sancak:

Fredrik Malm är utrikespolitiskt talesman för Folkpartiet. Här kommer två bra frågor som jag tycker att han ska svara på i egenskap av politisk talman för sitt parti:

1) Anser Folkpartiet att PKK är en terroristorganisation?

2) Ställer Folkpartiet upp ett turkiskt erkännande av "folkmordet" på armenierna för EU inträde?

Dessa två frågor tycker jag att Folkpartiet ska svara på.

Jag har under 3-4 års tid skrivit kommentarer på Fredrik Malms blogg. Vid upprepade tillfällen har jag ställt följande fråga:

Anser du att PKK är en terroristorganisation?

Jag har aldrig fått något klart svar. Nyligen valde han att inte publicera en av mina kommentarer där jag än en gång upprepade min frågan ovan.

Det verkar som att såväl Gulan Avci och Fredrik Malm undviker denna enkla fråga. OBS också att EU vid upprepade tillfällen har uppmanat det pro-kurdiska partiet DTP/BDP att ta avstånd från PKK.

Uppmanar Fredrik Malm och Gulan Avci det pro-kurdiska partiet DTP/BDP att ta avstånd från PKK?

Vad är socialdemokraten Evin Cetins inställning till PKK?

Vad anser Claes Nordmark om PKK? Anser han exempelvis att BDP bör ta avstånd från PKKs terror?

Här har ni frågorna som bör ställas till dessa politiker.

Anonym sa...

Jag vill inte läsa om dessa inkompetenta idioterna. Snälla, skriv annat och inte om dessa patetiska idioter som verkar för en fiendebild av Turkiet och inte ger något för den lön de får av den svenska staten.

Stackars patetiska satar!

Anonym sa...

Al Qaida står för en aggresiv Jihad gentemot oskyldiga människor, att driva Islams kamp gentemot "korsriddarna", något som man för genom att spränga oskyldiga människor...

PKK finns för att representera ett folk som har förtryckts och förhindrats ifrån sina rättmätiga rättigheter, ett folk som i 90 år utsatts för statsterrorism utifrån en extrem chauvunistisk terrorregim, ett regim av terror som inte bara utsatt minoriteter för statsterror men som också utsatt sitt eget folk! PKKs väpnade grenar har endast till syfte att försvara sitt folk ifrån en ockupations och förtryckar makt, fullt legitimt! I dina militärkåta och blint nationalistiska ögon anses den marken vara turkiskt. Vad skulle hända om turkiskt militär lämnade Norra Kurdistan och aldrig mer satt sin fot där? Jo min blinde apa till medmänniska!, kurderna skulle kunna organisera sig såsom de ville vilket skulle innebära att din östra turkiet även för omvärlden skulle bli norra kurdistan ;). För mig och många andra kurder representerar PKK och herr Öcalan det kurdiska folkets strävan efter fri och mänskliga rättigheter.

Om det är någon som borde jämföras med Al Qaida så är det inte PKK men Emre som blint hjärntvättat av de turkiska medierna och med en drivkraft av ytterst extremism försvarar en terroriststat som har förtryckt sitt eget folk och förhindrat dess utveckling i 90 år! Något som din vän Osse konstant har snackat om.

Nelson Mandela och Desmund Tutu: två världserkända kämpar som utan gränser kämpade för sina medmänniskors frigörelse, som båda var internationellt terroriststämplade efter påtryckningar av terrorregimen i Sydafrika, som båda var redo att ta till en väpnad kamp när alla fredliga ansträngningar ledde till ytterligare förtryck, två vänner till Öcalan, PKK och den kurdiska frihetskampen! (Desmund Tutu befann sig på KNKs senaste kongress för att visa sitt stöd ;))

Sancak Beyi Emre: En militärkåt och utan gränser blint nationalistisk apa som kommer försvara sitt nationalistiska chauvunistiska regim till det yttersta och all kritik gentemot hans bananrepublik (citat av Osman)tar han som lögn och anti-Turkiet "propaganda" :).

Osmans tankar sa...

Anonym

Jag förstår ditt resonemang men nu var det dessa satar som var med att få den svenska riksdagen att stämpla oss från Turkiet som historiens första folkmördare. Den turkiska gruppens representanter (Läs TRF och TUF) var upptagna med så pass annat trams att dom inte ens hade någon aning om hur den turkiska riksdagsmannen Mehmet Kaplan skulle rösta i frågan (eller om han skulle rösta överhuvudtaget). Nu får ju dom som representerar den turkiska gruppen (Turkiska riksförbundet och Turkiska ungdomsförbundet) vidtaga lite åtgärder tycker jag. Vad kommer typer som Gulan Avci och Fredrik Malm kräva nu tillsammans med antui-turkiska krafter i vänstern? Kanske att våra barn ska få läsa i svenska skolböcker i historia att deras förfäder var folkmördare? Eller kanske att Turkiet INTE ska släppas in i EU förrän man erkänner det ska folkmordet på armenierna. Ställ Gulan pch Fredrik Malm typer mot väggen redan nu! Det gör Sancak genom sin blogg, men detta kan TUF och TRF också göra.

TRF och TUF vaknade med tummen där bajsen bor alldeles för sent. Och när man väl vaknade så lyckades man skita ur sig en demonstration på sergelstorg med lite militär-marsch musik.

Herregud, anti-Turkiet lobbyn gör allt i sin makt för att framställa oss som ultra-nationalistiska idioter och vad gör vi? Jo vi spelar marsch musikunder vår demonstration.

Turk kafasi icte! Tyvärr, men Ataturk dyrkan och flaggvifteri stoppar inte anti-turkiet lobbyn!

Sancak Beyi Emre sa...

En terrorist är alltid terrorist. Man dödar människor för ett ”högre” syfte. Att dessa två herrar gått ut med stöd till PKK gör tyvärr ingen skillnad.

1. Hur försvarar man ”sitt folk” genom att spränga bomber i städer, Avrätta bybor, Självmordsbombare, avrätta lärare och läkare osv ? Det mönstret kännetecknar endast en sak. Terrorism. Den där apa, har dessutom flera tusen av sina egna gerillor på sitt samvete. MR o terrorism går inte i ihop.

2. Jag håller med om att kurder varit förtryckta, och möter fortfarande en del orättvis behandling, men att döda oskyldiga människor berättigar det aldrig. Dessutom har PKK ett minimalt stöd, så något representativt är det inte tal om. Någon ockupation är det inte heller tal om, Turkiet är en suverän stat och man håller sig till sitt territorium med allt vad det innebär.


3. Nu får man allt bestämma sig, är regeringen ”islamister” eller ”nationalister” ? Ser man till hur det varit och hur det utvecklas nu, så bör väl PKK var den största stöttaren om man verkligen vill folkets bästa ?

4. Den stat PKK hade som mål att bilda skulle vara Marxist leninistiskt. Har man inte lärt sig ett piss från historien över hur detta gått tidigare ?

5. Kurdistan är en hägring, en utopi, en dröm man bäst gör i att vakna ur. Jag tror inte någon stat är villig att lämna ifrån sig territorium. Däremot vet jag att Grekland, Island och Bulgarien har det jobbigt Ekonomiskt. Det har tom varit aktuellt att sälja öar och land. Kanske ska spara lite av PKK knark pengar och lägga ett bud ? Då kan man få ett ”kurdistan”.

Vill du hjälpa ditt folk ? Utbilda dig och stötta de unga till att utbilda sig, håll dem borta från dumheter. Då kan du både få fred och sakkunniga för att kräva de rättigheter man anser sig idag sakna.

Emre

Anonym sa...

"Al Qaida står för en aggresiv Jihad gentemot oskyldiga människor, att driva Islams kamp gentemot "korsriddarna", något som man för genom att spränga oskyldiga människor... "

Det gör Al Qaida till terrorister och inte PKK?? Enda skillnaden mellan de två terrorgrupper är att den ena refererar till religion och båda dödar urskillningslöst!!

Det är ingen skillnad. Pkk dödar ännu mer med den narkotikahandel de bedriver i Europa.

Anonym sa...

Bin ladins pojkar har inte lyckats nå upp till apas pojkars "body count".