onsdag 24 mars 2010

När Sakine tar vatten över huvudet och blottar sitt hyckleri

Hon är inte lika aktiv som tidigare, men ändå börjar hon släppa fram små grodor igen. Hon trasslar in sig i nästan allt hon uttalar sig om.

Hon ger några kängor till Moderaten Göran Pettersson, som deltog i en protest mot riksdagsbeslutet om ”folkmordet”. Hon ifrågasätter Petterssons neutralitet och om detta är ”opolitiserat”.

- Kära Sakine, var det opolitiserat och neutralt när riksdagen tog detta beslut efter omröstning ? Är det inte ganska logiskt att ha en motdemonstration när det funnits flera för, där flera riksdagsledamöter deltagit ? Har du tex. Hackat på Fredrik Malm för sina idiotiska uttalanden ? ”Ena kristenheten” hette det en gång, mot turkarna… Korstågs retorik. Öppnade du din käft då ? Eller går det in samma spår som din logik att en demonstration för nästan automatiskt genererar en demonstration mot ? Är inte det en demokratiskt rättighet, som ni i anti-turk klubben ”står för” ?

Du och dina hantlangare som påstår er stå för MR, bör veta bättre stumpan. På Södertörn lär man sig tydligen inte allt för vettiga saker. Åsiktsfriheten regerar i dessa frågor, eller vill ni förbjuda oss den ? ”folkmordsförnekare” du kallar det, är en motpol till sådana ”folkmordsfreaks” som ni. Som fått hela konventionen att tappa värde och egentligt syfte genom att kalla allt man kommer åt (om Turkiet) för folkmord. Riksdagsbeslutet var ju MR och FN motstridigt i detta fall, men den står ni likförbannat bakom. Eran ståndpunkt är ganska så blottad nu.

Är man så inne på det, så finns det flera FOLKMORD som inte fått sin sak avklarad, o dessa inom juridiska ramar. Därför har jag väldigt svårt att förstå varför man lägger ner energi på något så tvivel aktigt som det ”armeniska folkmordet”.

Jag undrar vad du säger nu när självaste Carl Bildt hälsat på hos TUF och vad de diskuterades där. Timeing är kul, och att han hälsar på en etnisk förening som utrikesminister är minst sagt en ära. Ska du slänga skit på den svenska utrikesministern också ? Vad ska du kalla honom då ?

Läs bland kommentarerna när sakine får arslet sparkat av Catti




Sancak Beyi Emre

11 kommentarer:

Anonym sa...

Ser du verkligen Bildts besök som en positiv grej?! Du är verkligen rubbad...

Har du sett Dick Harrisons artikel i dagens SvD? Det måste verkligen svida eller hur? Fast du kallar säkert honom för vara köpt av armenier eller fört bakom ljuset, stackaren.

Snyggt att nu moderaterna värvar folk bland folkmordsförnekare. Då blir det verkligen rätt audiens i deras väljarkår.

Sancak Beyi Emre sa...

Dick Harrisons artikel är just det trånga partiska tänkande som folk protesterar emot ..

Anonym sa...

Så Harrison är partisk, K-G Karlssons i SvD är partisk, Bo Inge Andersson på SVT är partisk, IAGS är partisk, ICTJ är partisk, Sveriges dåvarande ambassadör är partisk, Svreiges dåvarande militära attaché är partisk, USA:s ambbasadör var partisk, alla missionärer, läkare och lärare var partiska... Behöver jag fortsätta?

chozpz sa...

Jag tycker att många av er folkmordsförnekare, bla du Emre, bör kolla på riksdagsdebatten som man hade innan man tog beslutet att erkänna folkmordet.
HISTORIKERNA har gjort sitt! Och nu var det POLITIKERNAS tur att göra sitt!
Så enkelt är det. De rödgröna gick efter vad historikerna hade kommit fram till och tog därefter sitt beslut, nämligen att erkänna FOLKMORDET!
SLUTA FÖRNEKA!

Anonym sa...

Aydar o Kartal är släppta(KCK;KNK), samma med de andra som har gripits med dem(PKK).. ROJ TV sänder fortfarande, Kurder firade Newroz i miljontals trots att flera tusen kadrer samt folkvalda gripits.. Gerillan är kvar i Bergen(med ett aktivt rekrytering).. Diyarbekirspor är kvar, Kurden är kvar med Öcalan som sitt politiska språkrör.. ROJ TV kommer att bli vassare med sin nya teknik som folket med fri vilja har skänk pengar till...

:):)

Sluta skämma ut er.. Den som värnar om sitt land bör sträva efter sina medborgares bästa.. Lugn o ro, inte tvärtom..

Fred i Turkiet och en riktigt Demokrati..

Anonym sa...

Att riksdagen hyser obildbara idioter kan varken Bildt eller svenskar hjälpa.

Ja, det är faktiskt positivt med ett besök av Bildt i Turkiet. Jag kan höra honom säga "jag skiter fullständigt ivad de obildbara idioterna klubbar igenom. Ni är viktiga för oss".

Rubbad är den som tolkar det på ett annat sätt.

Sancak Beyi Emre sa...

Ska jag börja räkna upp alla ni förkastar ? Du inser nog själv hur soppan ser ut. Övergeneralisering, ologisk resonering, inkorrekt observation och trångsynthet är forskningens hot i process.

Debatten höll sandlåda nivå, vad försöker du få sagt ? Inga belägg, inga lagramar, absolut ingen legitimitet. Men fortfarande sitter ni stolpskott o gnäller. Hjälpte inte detta "försoningen" ?

Nissarna är faktis inte helt fria, utan döms i frånvaro. Markeringen är väl ändock ganska tydlig för bergsrevolutionärerna ?

Emre

Anonym sa...

chozpz:

Jasså, du följde debatten? hur mycket förstod du? Jag hörde dem säga att historikerna har gjort sitt, men jag hörde banne mig inte en enda feg sosse/vänsterp referera till en historiker!

Varför? Kanske för att man innerst inne vet att man inte har fört utredningen, eller "forskningen" som ni kallar det, korrekt. Kanske för att sossar o vänsterp vet att de bara har läst forskning från ett håll o bara lyssnat till er stackars OFFER!

nästan så att jag börja tycka synd om er! Det var ju hemskt det ni genomlevde, synd synd, ack så ack! Vad ska vi göra nu då? Vill du ha en klapp på axeln? Får det dig o må bättre? Eller vill du slicka sossarnas röv kanske?

Eller så, låt mig säga såhär. Armenier(diasporan) utnyttjade syrianer, syrianer utnyttjade sossar, o sossarna utnyttjar er allihopa!

Tänka sig att de folkslag som påstås fallit offer för ett "folkmord" även är världs-bäst på att slicka varandras röv! Kul, jag tycker ni borde lobba för en ny OS-gren! Ni hade kammat hem all guld..

Trött på ert jävla gnäll! Väx upp! Hade turkar och statsmakten i Osmanska riket med sitt enorma krigsmaskineri velat utrota er, så hade du inte suttit framför skärmen just nu, utan legat i en massgrav.

Anonym sa...

Den här var bra:

"Eller så, låt mig säga såhär. Armenier(diasporan) utnyttjade syrianer, syrianer utnyttjade sossar, o sossarna utnyttjar er allihopa!"

med andra ord har armenierna utnyttjat sig själva! Jaaaaaa!!

Era korkade idioter: vilken historiker i Sverige talar mot folkmordet?! Var det någon av er som har något emot det som Dick Harrisson och Klas-Göran Karlsson skriver? Eller Ove Bring?

Det börjar kännas ensamt för vissa er borde man väl inse. Det enda ni har är själva och förnekelsen.

G.J sa...

Men var det inte så att Turkiet öppnade sina arkiv och det inte för allt så länge sedan. Varför vill inte historikerna jämföra sina uppgifter i från dessa.
Vad jag vänder mig emot är att man skall ha en envägs rättegång. Låt anklagerserna hagla, men för guds skull låt ingen försvara sig.
Och har man fått försvara sig med de uppgifter man har så har jag ej hört om detta.

Sancak Beyi Emre sa...

Anonym:

Är Ove historiker nu ? Består världen endast av svenska forskare. Ta o lär dig objektivitet och sluta slösa din energi med ditt fjanteri. Ingen tar dig på allvar ändå. O hade det varit så att vi bara snackade tom luft, så hade du inte blivit så här uppspelt över det. Du är här med bannlyst, tills du har något vettigt att säga.

Emre